2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar gene birşey danışmam lazım bir alışveriş sitesinde bu çamaşır kurutmalğı gördüm hoşuma gitti sizce nasıl kulanışlı olur mu?

hoşgeldin :) ben dün benzerini görmüştüm annemle ama emin olamadımdı güzel olurmu falan diye :) harika duruyomuş :)

aslında iki yoğurtlu meze yapılıp konulsa daha şık durur ama benim akşamları 2 çeşit meze yapmaya pek vaktim olmuyor
sürekli kullanıyrm gayet hoş duruyor
misafire çerez çıkartırken flnda güzel olur
benim birde 3 lüsü var onun

kıyamam yaaa evlilik demi sevdiğin var arada
babamıza kızarız öyle bişey olsa
evlilikte nelere katlanılıyo demi

herkesin içinde dedim kuşum kapı vurulur benim bildiğim lafımı mı esirgiysem şaka ile karışık
eşimede söyledim oda ne yapsın gülermisin ağarlamısın neyse umarım olmaz haha ben kapımı kapatayım en iyisi bu

kızlar gene birşey danışmam lazım bir alışveriş sitesinde bu çamaşır kurutmalğı gördüm hoşuma gitti sizce nasıl kulanışlı olur mu?

Eki Görüntüle 231361

çok büyük kullanışlı yerin varmı bunları böyle asmya felan güzelmiş buket

benmide var çamaşırlık ipe asıyorum kışın artık kullanırım birde evin içinde çamaşır kurtmaya alarjim var çamaşır kokusuna nasıl olcak bilmem
fiyatı ne

buket aslında çok güzelmiş kullanışlı gibi duruyo ama yer lazım bunun için bence
bende çamaşırlıkta kuruyorum şimdilik balkonda
ama kışın mecbur içerde kurutucaz

bende tam tersi yerim olmadığı için bunu beğendim canım diğer kurutmalıklar geniş boydan daha çok yer istiyor bunun eni dar daha az yer kaplar diyedüşündüm yanlış mı düşündüm:26:

kuzum iyi demişin öle onlara yetmiştir inş. Anlamışlardır

evlilik hayatı az çok burada sizlerden öğrendiğimi düşünüyorum yaa valla
ailelerle eşlerle karşılaşabileceklerimi teptilerinizi
tecrübe kazanıyorum..

bende tam tersi yerim olmadığı için bunu beğendim canım diğer kurutmalıklar geniş boydan daha çok yer istiyor bunun eni dar daha az yer kaplar diyedüşündüm yanlış mı düşündüm:26:

gerçi evet diğer çamaşırlıkları açtığında enleri baya geniş
evini sen daha iyi bilirsin zaten en olarak pek fazla yer kaplamıycak gibi duruyo ama
yorum falan yokmu kullananlardan

ben bunu derim genelde

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”

Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…