2011 gelin adayları buyrun sohbete

saol canım öyledir zaten benim kocam
tabiki alabilirsin canım
aynısını da diktirebilirsin
ben çok memnun kaldım gelinliğimden
herkes çok beğendi
hem sade hem şık diye yorumladı herkesçikler

yuh diyorum bu ne görgüsüzlük yaa
bide yeni evlisiniz yaa
ki yeni evli olmasanız ne olcak ayrıca
ev hali yani insan her türlü şekilde olabilir
bende öyle sütyeni gittiğim gibi atıyorum
ip askılı ve şortla duruyorum
ya da ip askılı kısa elbise falan
hiç hoş değil yani öyle yapmaları

eddacım 5 kutum bitti bu demek oluyor 5 ay bayramdan sonra doktora gidip genel bir kontrol istiyorum yeteri kadar hormon gelmiştir sanırım vücüduma en hormonlu benim :))))

e senden habersiz senin evine nasıl gir,yorlar deniz

deniz pencere yokmu evde canım.
ya ben öle kapıyı açıp evde rahat edemem biri gelirmi girermi diye.
o gelenlerin de ayrı bi düşüncesizliği var zaten.

kayınvalidem kayınpederim kapı açık yine tık tık yaparlar anlıyorum geldiklerini ama tık tık yapmadan bakmıyorum onlar görgülü valla çatıya çıkıyorlar bir tane ayak sesi duymuyorum
bu amca şaşkın ya sessiz sessiz evin içinde tövbe tövbe müzikte açıktı mutfakta iyiki göbek felan atmıyordum müzik eşliğinde adım çıkardı oynak geline

kızlar ben 3 kattayım demir kapı kilitli zaten ceryan yapsın diye açtım kendi kapımı alt kattan açmışlardır çıkmışlar bizim kapınin zili eşimden başkası çalmıyor gelen kayınvalidemlere geliyor sonra tresta çok güzel çiçekler oturma yerleri var orda oturuyor herkes de insan bir tık tık etse en azından korkmazdım

toprağım bu ne yaaa
kayınvalideninde girmesi hoş değil çok kızardım ben ya ne bu
ev hali ister kapalı olursun ister mini etekle belki duştan çıkmış olcan nbilim yaa
denizim iyi sabır etmişin

işte görgü kişiden kişiye değişir oda kendi çapında süpriz yapıyordur :))))
sabır etmeyip ne yapıcaksın ki kuzum birlik yaşamanın vermiş olduğu durumlar alışmak lazım
kapıyı kapatırım açık bırak serinlesin diyorlar açık bırakırım ordada dolanırlar yani bunun ortası yok çok sıcak oluyor zülweyhacım ev kapatıyorum çıkarken yol üstü toz duman bir birinie giriyor en üst kat bunalıyor insan mecbur gider gitmez açıyorum da böyle şeyler çok tuaf babam bile oda da olsam kapı yarı açık bile olsa kapı vurmadan girmezdi herkesin yoğurt yiyişi farklı..

ay one sabah akşam aboooo:)

zeynepcim ellerine sağlık süper görünüyor hepsi o ikili tabağı bende çok beğedim görürsem bende alayım

2 parça tabaklarına bayıldım ve listeme ekledim :) ying yang gibi yav çok güzelmiş :) eline koluna sağlık oh mis :9

teşk.ler kızlarr
o tabağı karacadan almıştım
almak isterseniz oraya bakın..

selam güzeller

hoşgeldin :) ben dün benzerini görmüştüm annemle ama emin olamadımdı güzel olurmu falan diye :) harika duruyomuş :)

kıyamam yaaa evlilik demi sevdiğin var arada
babamıza kızarız öyle bişey olsa
evlilikte nelere katlanılıyo demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…