- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.381
aaaaaa yasakmışmış artık
tatlım bakım rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inş.
Evinde çok güzel olmuşş iyi günleriniz geçsin hepp
aylincim bakmıştım düğündekiler e ama stüdyoları görmemiştim giremedim siteye bayadır işlerden(((
çok güzel canım eniştenin zaten yüzünden belli oluyo sabırlı ve çok anlayışlı olduğu gerçekten
bi de canım ya ben gelinliğinin modelini alabilirim demi koleksiyonuma çok zarif duruyo
evin kapısını açıyorum hava gelsin bütün gün kapalı diye mutfakta uğraşıyorum eve geçice sütyenimi çıartıyorum rahatlayayım diye ne zaman girmişler içeri bir baktım pazar günü haber veripte gelemyen amcalar evin ortasında geziniyor bir döndüm bağırdım korktum birde tuaf oldum elimide göhsüme getiryorum insan bir kapı çalar bune görgüsüzlük şaşaırdım kaldım sonra bozdum tabi dedi korktun mu korktum dedim hep kapı vururlardı gelen birden görünce korktum dedim allahtan şort felan giymedim yani
evin kapısını açıyorum hava gelsin bütün gün kapalı diye mutfakta uğraşıyorum eve geçice sütyenimi çıartıyorum rahatlayayım diye ne zaman girmişler içeri bir baktım pazar günü haber veripte gelemyen amcalar evin ortasında geziniyor bir döndüm bağırdım korktum birde tuaf oldum elimide göhsüme getiryorum insan bir kapı çalar bune görgüsüzlük şaşaırdım kaldım sonra bozdum tabi dedi korktun mu korktum dedim hep kapı vururlardı gelen birden görünce korktum dedim allahtan şort felan giymedim yani
adı ne ben mayrolon kullanıoyrm
yuh diyorum bu ne görgüsüzlük yaa
bide yeni evlisiniz yaa
ki yeni evli olmasanız ne olcak ayrıca
ev hali yani insan her türlü şekilde olabilir
bende öyle sütyeni gittiğim gibi atıyorum
ip askılı ve şortla duruyorum
ya da ip askılı kısa elbise falan
hiç hoş değil yani öyle yapmaları
Ayy kızlar şu karikatüre baksanıza biraz müstehcen ama çok komik :))Eki Görüntüle 231334
Mutlu olan herkes el kaldırsın
Kutla kutla kutla
Çekemeyen aramızdan ayrılsın
Hızla hızla hızla
Oyna Oyna Oyna
zeynepcim ellerine sağlık süper görünüyor hepsi o ikili tabağı bende çok beğedim görürsem bende alayım
2 parça tabaklarına bayıldım ve listeme ekledim :) ying yang gibi yav çok güzelmiş :) eline koluna sağlık oh mis :9
esra hamilelikte süreç varmı ilişki için yani
işte görgü kişiden kişiye değişir oda kendi çapında süpriz yapıyordur :))))
sabır etmeyip ne yapıcaksın ki kuzum birlik yaşamanın vermiş olduğu durumlar alışmak lazım
kapıyı kapatırım açık bırak serinlesin diyorlar açık bırakırım ordada dolanırlar yani bunun ortası yok çok sıcak oluyor zülweyhacım ev kapatıyorum çıkarken yol üstü toz duman bir birinie giriyor en üst kat bunalıyor insan mecbur gider gitmez açıyorum da böyle şeyler çok tuaf babam bile oda da olsam kapı yarı açık bile olsa kapı vurmadan girmezdi herkesin yoğurt yiyişi farklı..
Ay one sabah akşam aboooo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?