2011 gelin adayları buyrun sohbete

tavian kadar yapmıyordur eminim

evet canım doğru hahah :)

çok sağol canım. bende denicem. oktay ustadan baktım o ayrı kızartmış ama öle uğraştırır seninki gibi yaparım yaptığım zaman.

kız albüm yapıyoruz artık buraya koymak yasakmış albümlere bakıver canım aslışımmmm bu arada seninde fotolarını bekliyoruz yawww

aaaaaa yasakmışmış artık
tatlım bakım rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inş.
Evinde çok güzel olmuşş iyi günleriniz geçsin hepp

ben çok yeni değilim artık ama
stüdyo fotolarımız yeni çıktı yeni ekledim daha albümden bakabilirsin bacım

aylincim bakmıştım düğündekiler e ama stüdyoları görmemiştim giremedim siteye bayadır işlerden (((
çok güzel canım eniştenin zaten yüzünden belli oluyo sabırlı ve çok anlayışlı olduğu gerçekten
bi de canım ya ben gelinliğinin modelini alabilirim demi koleksiyonuma çok zarif duruyo

tamam canım çok sağol. ben bide patlıcan eklicem buna kübranınki gibi :)

korunm yöntemleri farklı farklı herkes farklı yorumlarda bulunuyor insanın kafası karışıyor bende doktora diyorum gülüyor aval aval cahilmisin diye çocuğum olmaz mış felan hap ile ilgili

canım işte bugün için bir tabaklık kaldı kalsın diye yapıyorum iki bardaktan gün aşırı zor yapmak geliyor yanına cacık çorba[/QUOTE]

benim kociş pirinç pilavı bulgur pilavı ertesi güne kalıp ısıtılınca yemiyo denizcim
o yüzden azdan yapıyorum ben
zaten eve gidince vaktim kalıyo ya o yüzden bu tür şeyleri çok fazla yapmıyorum
sulu yemek falan onları fazla yapabiliyorum ama ertesi güne de kalsın diye

sanırım hepimiz aynı dertteyiz..nolcak bu halimiz bilmiyorum..aşırı uykum var 2de yattım
günaydın bu arada kızlar..nurgül işdede yogunsun nolcak böyle..vucut ne zamana kadar dayanıcak bilmiyorum

Kızlar daha dün saçımız nasıl olsun başımız nasıl olsun. gelinlik nasıl olsun.
kınamız nasıl olsun, kim yaksın ne giyelim...
diye konuşurken bugün yemek tariflerinden konuşuyoruz.
Zaman su gibi akıyor ...
Darısı zuzuyla buketin ve diğer evlenenlerin başına olsun.

korunm yöntemleri farklı farklı herkes farklı yorumlarda bulunuyor insanın kafası karışıyor bende doktora diyorum gülüyor aval aval cahilmisin diye çocuğum olmaz mış felan hap ile ilgili

ya aylincim evet her kafadan bir ses çıkıyoda..
abiii doktorda söylesin kötü tarafını hormon yüklüyor iyi bişimi?yumurtalıkları uyutuyor.. bunlarıda desin doktorlar
..çocugun olmamasınada sebep değil..olmayınca haptan biliniyor işte..bünye meselesi..eskiden hapmı vardı kızlar analarımız nasıl korundu..
bas bas bagırıyolar kondom kullanın diye..yada erkeklerriniz korunsun..

evet canım benim aynen zaman su gibi gidiyor amin amin onlarda evlensinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya artıkkkkkkk

iyi hatırlattın :) benim saçım başım gelinliğim kınam nası olacak yaaa imdat

not: günaydın güzel bayanlaaarrr

bana doktor 28 gunluk haplardan verdi,yeni jenerasyon haplarmıs bunlar icindeki hormon miktari cok azmis,oyuzden yan etkılerı de cok azmıs,artık eskisi gibi degil haplar dedi..

evin kapısını açıyorum hava gelsin bütün gün kapalı diye mutfakta uğraşıyorum eve geçice sütyenimi çıartıyorum rahatlayayım diye ne zaman girmişler içeri bir baktım pazar günü haber veripte gelemyen amcalar evin ortasında geziniyor bir döndüm bağırdım korktum birde tuaf oldum elimide göhsüme getiryorum insan bir kapı çalar bune görgüsüzlük şaşaırdım kaldım sonra bozdum tabi dedi korktun mu korktum dedim hep kapı vururlardı gelen birden görünce korktum dedim allahtan şort felan giymedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…