- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.361
tavian kadar yapmıyordur eminim
aslı ben hep yağ koyuyordum bbiberleri içine atıyorum biraz kızarınca doğradığım domatesleri koyuyorum onlarıda biraz karıştırıp sonra bulguru içine atıyorum sonrası bildiğimiz plav gibi. kaurup suyunu tuzunu koyuyorsun. ilk defa patlıcan koyayım dedim. küçük küçük küp şeklinde doğradım patlıcanları biberlerle birlikte yağa attım biraz yumuşayınca bulguru koydum.
valal dün koştur koştur eve gittim. eve klima takılacaktı toparladım evi sonra klimacılar geldikten sonra onlar takarlerkende yemeğimi yaptım. eltimin oğlunun doğum günüydü ama o evinde dğeildi ablasında kalacakmış o yüzden planım kaldı. artık buakşam gelirse pastasını hediyesini alıp ideceğiz evine.
aynen gamze biri bana menü versin ne olurs a yaparım. ama yeterki söylesin
sıyrılırsın canım. zaten çalışıyorsan halin kalmayacak annene gitmeye. bende çok özlüyorum her akşam arar neredeyse yarım saat konuşurum evedeki herkesle ama her gün gitmem. haftada bir yada iki duruma göre değişiyor.
günaydın esroşummmm hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim canım sağol sen nasılsın
kız albüm yapıyoruz artık buraya koymak yasakmış albümlere bakıver canım aslışımmmm bu arada seninde fotolarını bekliyoruz yawww
ben çok yeni değilim artık ama
stüdyo fotolarımız yeni çıktı yeni ekledim daha albümden bakabilirsin bacım
aslıcım bulgur piavını bu tarife göre yapıyorum canım
Bulgur pilavı
• 2 su bardağı pilavlık bulgur
• 2 adet kuru soğan
• 2 adet domates
• 2 adet sivri biber
• 2 yemek kaşığı margarin
• 4 bardak su veya et suyu
• Tuz
Tencerede ince doğranmış kuru soğanlar yağda hafif kavrulur. İnce doğranmış domates, sivri biber ve tuz konur. 5 dakika pişirilir. Su ilave edilir. Kaynayan suya ayıklanmış, bol suda yıkanmış bulgur eklenir. Pilav suyunu çekince söndürülür. Demlenmeye bırakılır
hoşgeldn esracm hamılelkle aran nasl
ayaktayız kuşum ama ben çok yorgun düşüyorum yawww yol beni öldürüyor akşam saat 6,5 ta çıkıyorum işten 8,5 ta evde oluyorum eşimde 9 dokuzda geliyor üzerimi değiştirmeden yemeğe girişiyorum yemek ye bulaşıkları makinaya yerleştir derken saat 10,5 oluyor ve ölmüş vaziyette oluyorum sabah gene 7 de kalk işe git rabbim yardımcımız olsun ne diyeyimmm
sanırım hepimiz aynı dertteyiz..nolcak bu halimiz bilmiyorum..aşırı uykum var 2de yattım
günaydın bu arada kızlar..nurgül işdede yogunsun nolcak böyle..vucut ne zamana kadar dayanıcak bilmiyorum
korunm yöntemleri farklı farklı herkes farklı yorumlarda bulunuyor insanın kafası karışıyor bende doktora diyorum gülüyor aval aval cahilmisin diyeçocuğum olmaz mış felan hap ile ilgili
Kızlar daha dün saçımız nasıl olsun başımız nasıl olsun. gelinlik nasıl olsun.
kınamız nasıl olsun, kim yaksın ne giyelim...
diye konuşurken bugün yemek tariflerinden konuşuyoruz.
Zaman su gibi akıyor ...
Darısı zuzuyla buketin ve diğer evlenenlerin başına olsun.
kuzu valla bilmiyorum ne olucak inan çok zor oluyor ağlayasın geliyor artık yorgunluktan
korunm yöntemleri farklı farklı herkes farklı yorumlarda bulunuyor insanın kafası karışıyor bende doktora diyorum gülüyor aval aval cahilmisin diyeçocuğum olmaz mış felan hap ile ilgili
bana doktor 28 gunluk haplardan verdi,yeni jenerasyon haplarmıs bunlar icindeki hormon miktari cok azmis,oyuzden yan etkılerı de cok azmıs,artık eskisi gibi degil haplar dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?