- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.461
paşabahçenin kendi magazasından aldım bak dur paylaşıyımEki Görüntüle 231410 Eki Görüntüle 231412 çay bardakları,dondurma kadehleri,dondurma kadehlerinin ayakları daha uzun şarap bardaklarını aldım onun resmini bulamadım aynı modelde bir de su bardaklarını alıcam
buket o kurutmalığı bende gördüm öok düşündüm kullanışlımı diye
alıcakmısın
şu an da araba babamda canım ikeaya gidersem ben ikeadan alıp sana gönderirim Eki Görüntüle 231413 Eki Görüntüle 231413
şu an da araba babamda canım ikeaya gidersem ben ikeadan alıp sana gönderirim Eki Görüntüle 231413 Eki Görüntüle 231413
meltem zuzu siz ne diyorsunuz çamaşır kurutmalığına alayım mı kullanışlı olur mu
Eki Görüntüle 231414
ay çok güzel meltoşummmmm bayıldım kuzum yaa
çok güzelmiş gerçektenBunun moru varmıydı meltemcim
bilmiyorum ki canım ben kırmızısını gördüm zuhalcimm arabasız gidilmiyor canımm çok uzakk arabamı alıyım ilk işim oraya gitmek olucak :)
meltem zuzu siz ne diyorsunuz çamaşır kurutmalığına alayım mı kullanışlı olur mu
Eki Görüntüle 231414
malesef burda bi mok olmadğından alnımıyor birşey ya ufacık ilçee hiçbişi yok(
şimdi canımm bizde balkona çamaşır asmak yasak en büyük problem çamaşır oluyor çift kişilik nevresim takımlarını asmak problem oluyor alt kısmına nevresimlerini atarsın üst kısmına da gömleklerini takarsın bence kullanışlı yan komşumuzda gördüm boy olarak da uzun ve katlanınca kapının arkasına rahatça sıgıyor katlanma şekline bak
yan komşunucda aynısı mı var memnun mu ki acaba gerçekten kullanılşı olduğuna inansam hemen alacağımda kararsız kaldım şimdi
biliyorum canımm ben o yüzden telkif ettim zaten sana 1 senedir konusuyoruz ne olucak ki ufacık bi şey alıp göndersem sana inan burda da herşey var ama büyükşehir olunca otobüsle bir yere gitmek en az 45 dk ve otobüs şoforleri klimayı da açmıyorlar önceden çok gezerdim biliyosunuz size de anlatırdım şurda indirim var falan diye sıcaktan ben de hiçbir yere çıkamadım
ya buket al gitsin olmadı yenısı alırsın nolcak kız
ya buket al gitsin olmadı yenısı alırsın nolcak kız
bunu nereye koyacağım peki beğenmezsen riskli işleri sevmem ben ama alırsam riske girmiş olacağım tabi:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?