- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.481
canımm ben çamaşır kurutmalıgı ve ütü masasını en sona bıraktım çünkü yerimiz yok artık ben Esse'de begendim bir bak istersen çünkü tel gibi bir şeyde gelebilir bilemezsin ki agır olması gerekiyor ki çamaşırları taşısın
Zuzuşumm bana çok uzak sayılmaz kuzucum..
Bu ay sonunda bende gitmeyi düşünüyorum.Giderim elimde foto makinesi çekerim fotolarını bir araştırma yaparım eklerim buraya.
Beğenirsen alır gönderirim.Kargo olarak göndermek benim için sorun olmuyor.Meltoşun dediği gibi lafı bile olmaz
Zuzuşumm bana çok uzak sayılmaz kuzucum..
Bu ay sonunda bende gitmeyi düşünüyorum.Giderim elimde foto makinesi çekerim fotolarını bir araştırma yaparım eklerim buraya.
Beğenirsen alır gönderirim.Kargo olarak göndermek benim için sorun olmuyor.Meltoşun dediği gibi lafı bile olmaz
buket çok beğendim bende yukarı doğru olması açıkken baya az yer kaplayacak. ama birde kapalıyken düşün. kapatıldığında bu sefer diğerllerinden daha fazla yer kaplar. bence riske girme. standart bilidğimiz modellerden al migros varsa yakınında ben ordan almıştım çokta uygun
bunu nereye koyacağım peki beğenmezsen riskli işleri sevmem ben ama alırsam riske girmiş olacağım tabi:84:
iyide öbür camasrlklarda gens acılıyor onlarnda kullanslı oldugu soylenmez bnce gusel ve yer acısından az yer kaplıck fıyatı nedr
kargoyla beraber 60 tl ye gelecek. Al gitsin diyorsun yani
yelizzz faceden yazdım sana
bnce güsel gayet fıyatda gusel zaten fıyt onemlıdr deıl cok senn ıcn al buket bnce
anladm kımse bna yemek hazrlamamda yardmcı olmayacak
biliyorsun ki ilk çorbalardan başlıoruz
yoğurt çorbası pratik ve kolay
veya dün tarfini yayınladığız domatesli tel şehriye çorbası
pilav
sebzen varsa fırında beşamel soslu patlıcan veya tavuk olabilir
tatlı tremusu olabilir
kızlar yardım edin
neler var evde yeliscim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?