- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.501
denizim dün çorba piştikten sonra suyu az göründü gözüme.biraz daha ekledim sonradan.bilgin olsun yaparsan...
Bayılıyorum yemekler muhabbetinize bi çooookkkkk tarifim oldu burdan :)))))
gerçekten kullanışlı olduğuna inanırsam faydalı olduğuna inanırsam parasına acımam zaten alırım canım da ben ona emin olamamıştım sizin fikirlerinizi almak istedim. alayım gitsin o zaman sağolun.
çorba onemlı deıl onu yaparm evde patlıcam bıber kabak kıyma patates
çorba onemlı deıl onu yaparm evde patlıcam bıber kabak kıyma patates
biliyorsun ki ilk çorbalardan başlıoruz
yoğurt çorbası pratik ve kolay
veya dün tarfini yayınladığız domatesli tel şehriye çorbası
pilav
sebzen varsa fırında beşamel soslu patlıcan veya tavuk olabilir
tatlı tremusu olabilir
kızlar yardım edin
neler var evde yeliscim
canım arkadaşlarım benimm düşünmeniz yeter ya( o kadar yok depeceksiniz ve ben beğenmeyeceğim atarım kendimi şurdan daha iyi
istanbuldaki ikeada çok güzell biz nişanlımla gitmiştik içinden hiç çıkmak istememiştim ümraniyedeydi sanırımm ben evlenirsem seninle ayşeyle,edayla aynı yakada olucaz :)
erken pişirdin canım sen şehriye çekmiştir belki :)))))))))))))))) ben fazladan koyayım suyunu tşk.
nasıl geçti yemek
anladm kımse bna yemek hazrlamamda yardmcı olmayacak
çorba
fırında patates tavuklu
pilav
köfte
salata
ayy patlıcannnnn bayılırım. Vaktin varsa islim kebbını öneririm. Önce köftesini yapacaksın sonra kzıartılmış patlıcanlara sarıp fırına atacaksın yapmayı düşünürsen ayrıtılı tarif vereceğim yanınada patates püresi
gerçekten kullanışlı olduğuna inanırsam faydalı olduğuna inanırsam parasına acımam zaten alırım canım da ben ona emin olamamıştım sizin fikirlerinizi almak istedim. alayım gitsin o zaman sağolun.
güzeldi canım ablamlar falanda geldi.
ya bende çok dağınığım mutfakta ama öyle olmaktan keyif alıyorum.bol zaman bol yer :) :)
geçen annem geldi dedi ki bu ne ya nasıl yemek yapıyorsun sen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?