2011 gelin adayları buyrun sohbete

bnce kullanslı gozukuyor nıye olmasnkı dıgerlerı cok yana acılıyor ıkı seksen yer kaplıyor yaa

çorba onemlı deıl onu yaparm evde patlıcam bıber kabak kıyma patates

ayy patlıcannnnn bayılırım. Vaktin varsa islim kebbını öneririm. Önce köftesini yapacaksın sonra kzıartılmış patlıcanlara sarıp fırına atacaksın yapmayı düşünürsen ayrıtılı tarif vereceğim yanınada patates püresi

buzlukta köftem vardı onu kızartacakmışım kocacım öyleistedi. yanınada amerikan salatası yapayım diyorum. karpuzda var. aslında yanına birde çorba iyi giderdi ama kırmızı bibermi közlesem zeytinyağla sosluyourm.

Slm kızlaar misafirlerimi uğurladım.
Çok memnun kaldılar, ama sabah yaptığım stresi anlatamam su ve elk. gitti sinir oldum, elim ayağıma dolaştı.
Milföy hamurundan sepet böreği ve çikolata parçacıklı kurabiye yaptım, ayyy misafir ağırlamak çok hoşuma gitti.
Anacığımı iyiyki dinlemişim, kahvaltı takımı çok iş gördü...

canım arkadaşlarım benimm düşünmeniz yeter ya ( o kadar yok depeceksiniz ve ben beğenmeyeceğim atarım kendimi şurdan daha iyi

Şahane bir yer değil mi?Bende ilk kez nişanlımla gittim.Daha doğrusu nişanlım benimle gelme gibi bir hata yaptı neler aldık neler=)
Evlen tabi gel bizim yakaya.Maltepe konusunda eda bana çok destek oldu saolsun içime sindi.Tabi kübroşunda yorumlarını unutmamak lazım.

istanbuldaki ikeada çok güzell biz nişanlımla gitmiştik içinden hiç çıkmak istememiştim ümraniyedeydi sanırımm ben evlenirsem seninle ayşeyle,edayla aynı yakada olucaz :)

Zuzuşum az çok tanıyorum seni şekerim.Titizsin bu konuda istediğin gibi olsun istersin elbette.
O yüzden zaten direk almaktansa resim çekip sana göstereceğim.Bak yine araştır ama bulamazsan haberim olsun mutlaka.
Asla lafı bile olmaz.Yakın bana zorlanmadan gider alırım nişanlımda taşır

erken pişirdin canım sen şehriye çekmiştir belki :)))))))))))))))) ben fazladan koyayım suyunu tşk.
nasıl geçti yemek

güzeldi canım ablamlar falanda geldi.

ya bende çok dağınığım mutfakta ama öyle olmaktan keyif alıyorum.bol zaman bol yer :) :)
geçen annem geldi dedi ki bu ne ya nasıl yemek yapıyorsun sen :)))

gusel olurda yapabılrmıyım yaa yayla corbası yapıcam yada soguk corba pilav yapıcam cok ııyı pılav yaparm yanna kofte patates mı yoksa fırında tavuk mu yapım ya kızlar bnde her tavugu yemıorum komık gelecek sıze ama sadece islami sartlarda keslmş tavuk yıorum oda burda 1 markette vr orannda sahıbını sevmıorum tavuk o yuzden pek yemıorum bn mısafırme yapsam

ben de size bir tarif veriyim kızlar ben bu yemegi çok seviyorum patatesleri halka halka dograyın kızartın borcama koyun yagları süzülsün daha sonra soganları küp küp dograyın yeşil biber domates dograyın ve kıymayı atın içine tuz karabiber kırmızı biber atın kıymayı kaşıgın arka kısmıyla ezin top top kalmasın sonra tencereye patatesleri dizin harçımızı koyun en son sıraya da patates dizin salçalı sıcak suyu koyun 30 dk kısık ateşte pişsin patates oturtma ben çok severim

güzeldi canım ablamlar falanda geldi.

ya bende çok dağınığım mutfakta ama öyle olmaktan keyif alıyorum.bol zaman bol yer :) :)
geçen annem geldi dedi ki bu ne ya nasıl yemek yapıyorsun sen :)))

ay bende çok dağınık çalışırım mutfakta o yüzden eviyemi köşe aldırttım tezgah açılsın diye geniş tezgahım var üstünü çok doldurmazsam işi görür diye düşünüyorum

o zaman çorba canım yoğurt çorbası herkes yapamıyor bütür bütür oluyor sıcakken yoğurt karıştırlınca felan bilen anlatsın

o zaman şöyle olsa pilav karışık kızartma cacık köfte patates püre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…