2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy meltem sabahtan beri fadece yolladıgı şarkı takıldı dilime..
tuttu fırlattı kalbimi..
ezdi üstünü çiğnedi zamnla gecer ddi zamnla zamanla

Yarın için izin aldımmm yuppiiiiiiii

Sizede oldu mu bilmiyorum ama tarih yaklaştıkça insan sitres oluyor.
Özellikle bir tarafın desteği yoksa kendi yaptıklarına bile sevinemiyorsun.

bende yavaş yavaş toplanıyım bu akşam kuafore gidicem çıkışta şu istenmeyen tüylerimden kurtuluyum :) sonrada yemeğe anneciğime gider yerim :)) iyi akşamlar kızlarr

şimdiden çok yoruldum denizimmmmm mobilyaların peşinden koşturmaktan nişanlım yakınımda ama adamdan fayda yok yine iş bana düştüü şansıma tüpürecem yaa(

bence hiç şansına tükürüp şansını küstürme çünkü sen gerçekten çokşanslı bir insansın doğuya gitmeyi planlarken annenin dizinin dibine evleniyorsun sence bu şansını sevmen için yeterli değil mi kuzucum

herkese günaydın güsel bir cuma sabahından:))))dün çıkarken size yazamadım arkd.geldi yanıma onun yannda yazamadm meraklıdır biras:)))dün akşam sizin tavsiyelerinizle 45 dk içnde patates+köfte kızartması,tarhana çorbası(arkd.en sevdigi çorba) ve pirinç pilavı yaptım yannada bir gün önce yaptığım karadutt meyva suyundan koydum afiyetle yedikk ama buarada balkonu yıkayıp mutfagıda toparladım bu kadr kısa süre içinde güsel oldu yemeklerm ancak pilavımı ikram etmeyi unutmuşum:)))çok güldük:))bi tencere pilavım vr isteyen var mı kızlar heme yollım akşam için:))

öyle tabi bukommm ama keşke o anlar gibi kalsa başka sorun başka sorun derken insan şansına küsüyor ama yinede bu evlilikle ve onca yılın beklentisiyle şans gerçekten benden yana oldu çok şükür..

günaydınnnnnnnnn bebişlerrr dün mobilyalarımın bir kısmı kaldı bugünde yemek odası ve yatağım geliyor çok güzel oluyor evim umarım zevkli bir yerleştirme yapabilirim.haftayada kaynanoş ve iki kızı geliyor bittiğim an o an daha ne havlularım ne de tülbentlerim hazır nasıl çeyiz sercem ben imdatttttttt

güzel cuma gününden günaydın herkeseeeee

nilay bukettt inşallah sizinde dün akşam mesainiz çabucak bitmiştir..
kendimi suçlu hissettim yaaa

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
tüm dualarımız kabul olsun inş.
yaşasınn bugün haftanın son günü
Rabbim kazasız belasız stressiz güzel bir şekilde bugünüde bitirmeyi nasip etsin

Kızlar bir haftadır misafirim var nete giremedim hiç geçmişide okuyamıycamm malesef...
Herkes iyidir inşallaahhhh :))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
zuzucum sen mobilyalarının resmini koymuşmuydun albüme falan ben görmedim galiba senin mobilyalarını
merak ettim şimdi

Günaydınlar kızlar. Hayırlı cumalar.
Cuma günlerini çok seviyorum ya son iş günü :)))))))) oleyyy

aynen bende seviyorum ama
sevinemiyorum bu sefer tatil diye
çünkü yarın deriiiiin bi temizlik beni bekliyo
camlarım silicem dip köşe temizlik yapıcam balkonlarımı falan domestosla yıkıycam
akşama kadar ancak biter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…