- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.641
patatesli börekte gül şeklinde sarıyorum canım yufkaları ben
offf denizcim yaaa yemek konuşacağım zaman ne zaman gelcek((
benim sevdiceğim sigara böreğini patatesli olarak fırında istiyor.
Ama sigara böreği gibi ince sarılsın istiyor.ama annem öyle olmaz dedi kalın kalın sardık.
Daha doğrusu ben beceremedim annem sardı.sigara böreği şeklinde sarabilirim gibi geliyor.
Hafta sonu denize gideceğiz ve ben süpriz yapmak istiyorum.onu fırında yapmak için ne yapmam lazım kızlar?
Offf denizcim yaaa yemek konuşacağım zaman ne zaman gelcek((
Herkese ii akşamlar kızlarrr
Bugünüde atlattık darısı 6 da 7 de çıkacakların başına
canım ben hep kızarrtım hiç fırınlamadım ama istersen dene yansın olmasın deneyerek bu işleri öğreniyorum kendi adıma sende yumurtalayıp fırına mı veriliyor acaba hem börek yap hazır yufkadan sonra peşine sigara böreklerini fırına ver
canım ben hep kızarrtım hiç fırınlamadım ama istersen dene yansın olmasın deneyerek bu işleri öğreniyorum kendi adıma sende yumurtalayıp fırına mı veriliyor acaba hem börek yap hazır yufkadan sonra peşine sigara böreklerini fırına ver
yumurta sürerse sigara böreği gibi olmaz bence içine dışına zeytinyağı sürüp kızarana kadar fırınlasa o zamanda çok mu kuru olur bilemedim
Ben gül böreğine ve katladığım böreklere yoğurt, yağ ve yumurta karışımı sürüyorum yumuşak oluyor...
şekerim zaten alıştırma yapıyoruz burda sana sen yemek yaparken bende hamiş olurum belki :))))
sigara böreği formatında istemiş ya çıtır çıtır olması gerekmez mi o zman
19:30 u da atladı ama olsun
oyyy kıyamam gelir canımcım gelir, benim düğüne 2 ay kala zaman durmuş gibiydi, şimdide geride 31 günü nasıl bıraktık diyorum...
17:30 u unutma düğündaşım =)
Öğrenir zamanla öğrenir.
Bencede çıtır çıtır istiyor ama yağsız istiyor belliki o yüzden fırın diyor.
Ama annemde fırında öle olmaz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?