2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ilk elcin ve ayşe yemekler konuşurlardı hatta resim bile çekiyorlardı elcin br kere börek yapmıştı hatırlıyotum demiştim ki acaba bizlerde yapma zamanı gelecekmi kaç ay geçti pehhhhhhhhh

patatesli börekte gül şeklinde sarıyorum canım yufkaları ben

Ahh canım banada öyle daha kolay geliyor.
Ama sevdiceğim sigara böreği gibi ama yağda pişmesin istiyor.
Sabah kahvaltıya gelecek hazırlıyayım diyorum.
Sonrada denize gidicez.Hatta denizde de alırım bir saklama kabına yeriz.

Şu ara pinti ya kendisi memnun kalır

Son düzenleme:
Bugün misafir yönünden bereketliyim, yine misafirim geldi ve şimdi gönderdim.
Ayy nişanlı kızmış, havlu ve lif verdim çok mutlu oldu, benimde hoşuma gitti, aslında nişanlı kızlara dağıtmak lazım bi kaç parça bişey...
Kızlar bugün hep yemekten muhabbet olmuş, kızım şişeceksiniz bak benden söylemesi :))

canım ben hep kızarrtım hiç fırınlamadım ama istersen dene yansın olmasın deneyerek bu işleri öğreniyorum kendi adıma sende yumurtalayıp fırına mı veriliyor acaba hem börek yap hazır yufkadan sonra peşine sigara böreklerini fırına ver

yumurta sürerse sigara böreği gibi olmaz bence içine dışına zeytinyağı sürüp kızarana kadar fırınlasa o zamanda çok mu kuru olur bilemedim

Son düzenleme:

Evet denizcim fırında deniyim.
Hatta ben gül böreği olrak yapayım meltoşun dediği gibi bir iki tanede sigra böreği olarak ekliyim atayım fırına.
Onlar deneme olmuş olur.Sevdiceğim de gül böreği şeklinde yer=)

17:30 u unutma düğündaşım =)

Öğrenir zamanla öğrenir.

Bencede çıtır çıtır istiyor ama yağsız istiyor belliki o yüzden fırın diyor.
Ama annemde fırında öle olmaz diyor.

aynen sigara böreğinin az yağlı formatını istiyor nişanlım sen 1 tanede benim dediğim gibi dene koy bakalım gül böreklerinin yanına belki öyle olabilir içine ve üstüne zeytinyağı sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…