2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok canım eşimle filan tartışmadık çok şükür.. hatta oda bana bunumu dert ediyorsun diye güldü

doğru söylüyorsun çok küçük bir mesele aslında ama işte benimkide huy işte en ufak bişeyi hemen kafaya takıyorum

bugünkü yemekleri güzel yapayım bari bende demi :1

bende eşimin geç geldiği bir vakit tavuk kızartmıştım nerdeyse yanacak o kadar kızardı geldiğinde 12 geçiyordu uyku da basmış pişmemiş ki bu dedi iyi öylemi kaldırdım çöpe attım otur o zaman boş ekmek ye ben bekliyorum seni kaçak adar tşk ediceğine beğenmiyor tadına baksaydı bari :)
kapak oldu şimdi herşeyi beğenmek zorunda kalıyor beğienilmicek de bişey yapmıyorum orta karar işte annesinni yemeklerini beklemesin benden

ay denizcim süpersin ya

gerçekten böylemi yaptım ay ben kendimi düşündüm ben yapamam heralde galiba:44::44:

Ayy valla biz garibiz hee bende yemek yapıyorum baharatı fazla oluyor ben yiyemiyorum ama eşim güzel olmuş diye yiyor.
Bende ona kızıyorum zorla yeme, herşeye güzel olmuş diyosun diye :))

yemegin var dünden gamzecim..boşver yapma..salata falan yap cacık yada..

aynen yaptım çöpe attım allahtan ben karnımı doyurmuştum o gelmeden afiyetle sonra geçtim yattım oda tuaf oldu nerdeyse çöpten çıkartacak ama iş işten geçti

zeynep yağ çöz fıs fıs var ben hemen bittikten sonra sıkıyorum duvarlara fırına fela siliyorum benim zaten gri hemen belli oluyor mutlak temizlenmesi gerekiyor birde yere felan sıçramasın diye seriyorum gazete felan

kızartmayı ben ilk kızartma tenceresini kpağına koyuyurum br taraftan beri tavaya sıçramadan dökülüyor :)

yemegin var dünden gamzecim..boşver yapma..salata falan yap cacık yada..

mercimek çorbası ve fırında tavuk var yanına bugünlük makarna yerine pilav yapıyım diye düşünmüştüm gerek yokmu acaba gerçekten eda:44::44::44:

yanına salata yaptımmı tamam olur işte yine bugünde onları yeriz

aynen bence de bizden annelerinin yemeklerini beklemesinler
bazen benimkide herşeye bi bahane buluyo
ya da bi bahaneyle bazen yaptığım şeyi yememeye çalışıyo gibi geliyo bana
çok moralim bozuluyo o zaman
surat yapıyorum

ay denizcim süpersin ya

gerçekten böylemi yaptım ay ben kendimi düşündüm ben yapamam heralde galiba:44::44:

ben olsam bende yapardım
hatta bi kere yapıcaktım çok aklımdan geçirdim
düğüne gitmiştik
o da işte geç çıkmıştı direk düğüne geldi
sonra kalktık düğünden karnım aç falan dedi
bende dedim evde dolma var bende yemedim birlikte yeriz dedim
hazır bişeyler yemeyi mi gitsek deid
bi önceki akşamda çok iştahlı yememişti
bende dedim ben çok yorgunum gidemem hiç biyere
eve geldik sonra istersen yumurta falan kırayım dedim
yok yerim dolmadan dedi
eğer yemeseydi bende aynen deniz gibi gözünün önünde çöpe dökücektim
planlamıştım yani

ayh insanın sinirleri bozuluyor ama denizin yöntem hoşuma gitti. bir kere bende türlü yapmıştım yememişti. canım istemiyor gibi bahaneler uydurdu.ç gerçi tadına bile bakmadı ama sonra işte pek sevmem türlü gibi bişeyler dedi ve yemedi. öyle moralim bozulmuştu ki.

elimden geldiğincxe yapıyorum işimi gücümü bırakıp tarif bakıyorum eşim yesin karnı doysun ev olduğunu aile olduğunu bilsin sofra düzeni olsun diye yapabildiklerimi yapıyorum benim için kolay değildi çünkü
çalıştım okudum hep annem yaptı bize yorgunuz diye pek birşey yaptırmadı ara sıra işte yok denecek kadar az

en azından çaba sarfediyrum çok şükür korktuğum gibi olmadı baka baka göre göre okuya okuya yaptım birde ramazanda kayınvalidemleri de alayım :)))))))))))) birde olmazmış pöffffffffffffffffffffffffff

evet kübracım böyle şeylerde insanın hemen morali bozuluyor..ama mesela ben yapsam denizin yaptıgını benimki çok bozulurdu valla ya gerçekten tepkisini ölçemiyorum şuanda:44:

biz eşimle konuştuk bu sene ramazanda sadece eşimin ailesini ve kendi ailemi çağıracağım ayrı ayrı günlerde o kadar. başa kimseyi davet etmeyeceğiz ikimizde. çok zor oluyor çünkü. artık geleceğiz diyen oolursa mecburuz ama bakalım.

evet kübracım böyle şeylerde insanın hemen morali bozuluyor..ama mesela ben yapsam denizin yaptıgını benimki çok bozulurdu valla ya gerçekten tepkisini ölçemiyorum şuanda:44:

benimki de biraz sinirli gamze bende ne tepki vereceğini şuan kestiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…