- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.781
ben hep tuz atarım..faydası oluyorda çok değil zeynepcim..yine duvarlara fişek atıyo o yağlar
herşey zamanla olur bencede onu tak bunu tak bu yaşta takıntı hastası olacağız deneye deneye öğreniyoruz işte
yapamadıgına gülmedim bu kadar dertlendigine güldüm..kırk yılda bir derken de daha yeni evlisin..daha neler ister eşin senden yaparsın.. zamanlada alışıcaz hepimiz..okurken eşinle falan tarsıtın sandım hani..
bende eşimin geç geldiği bir vakit tavuk kızartmıştım nerdeyse yanacak o kadar kızardı geldiğinde 12 geçiyordu uyku da basmış pişmemiş ki bu dedi iyi öylemi kaldırdım çöpe attım otur o zaman boş ekmek ye ben bekliyorum seni kaçak adar tşk ediceğine beğenmiyor tadına baksaydı bari :)
kapak oldu şimdi herşeyi beğenmek zorunda kalıyor beğienilmicek de bişey yapmıyorum orta karar işte annesinni yemeklerini beklemesin benden
yok canım eşimle filan tartışmadık çok şükür.. hatta oda bana bunumu dert ediyorsun diye güldü
doğru söylüyorsun çok küçük bir mesele aslında ama işte benimkide huy işte en ufak bişeyi hemen kafaya takıyorum
bugünkü yemekleri güzel yapayım bari bende demi:1
yemegin var dünden gamzecim..boşver yapma..salata falan yap cacık yada..
bende eşimin geç geldiği bir vakit tavuk kızartmıştım nerdeyse yanacak o kadar kızardı geldiğinde 12 geçiyordu uyku da basmış pişmemiş ki bu dedi iyi öylemi kaldırdım çöpe attım otur o zaman boş ekmek ye ben bekliyorum seni kaçak adar tşk ediceğine beğenmiyor tadına baksaydı bari :)
kapak oldu şimdi herşeyi beğenmek zorunda kalıyor beğienilmicek de bişey yapmıyorum orta karar işte annesinni yemeklerini beklemesin benden
ay denizcim süpersin ya
gerçekten böylemi yaptım ay ben kendimi düşündüm ben yapamam heralde galiba:44::44:
aynen bence de bizden annelerinin yemeklerini beklemesinler
bazen benimkide herşeye bi bahane buluyo
ya da bi bahaneyle bazen yaptığım şeyi yememeye çalışıyo gibi geliyo bana
çok moralim bozuluyo o zaman
surat yapıyorum
ben olsam bende yapardım
hatta bi kere yapıcaktım çok aklımdan geçirdim
düğüne gitmiştik
o da işte geç çıkmıştı direk düğüne geldi
sonra kalktık düğünden karnım aç falan dedi
bende dedim evde dolma var bende yemedim birlikte yeriz dedim
hazır bişeyler yemeyi mi gitsek deid
bi önceki akşamda çok iştahlı yememişti
bende dedim ben çok yorgunum gidemem hiç biyere
eve geldik sonra istersen yumurta falan kırayım dedim
yok yerim dolmadan dedi
eğer yemeseydi bende aynen deniz gibi gözünün önünde çöpe dökücektim
planlamıştım yani
ayh insanın sinirleri bozuluyor ama denizin yöntem hoşuma gitti. bir kere bende türlü yapmıştım yememişti. canım istemiyor gibi bahaneler uydurdu.ç gerçi tadına bile bakmadı ama sonra işte pek sevmem türlü gibi bişeyler dedi ve yemedi. öyle moralim bozulmuştu ki.
züleyhacım sakinimdir zaten tepkimide sesiz bir şeilde direk uygulayarak yaptım
ağzımı bile açmadım :))))))))))))))))))))))
elimden geldiğincxe yapıyorum işimi gücümü bırakıp tarif bakıyorum eşim yesin karnı doysun ev olduğunu aile olduğunu bilsin sofra düzeni olsun diye yapabildiklerimi yapıyorum benim için kolay değildi çünkü
çalıştım okudum hep annem yaptı bize yorgunuz diye pek birşey yaptırmadı ara sıra işte yok denecek kadar az
en azından çaba sarfediyrum çok şükür korktuğum gibi olmadı baka baka göre göre okuya okuya yaptım birde ramazanda kayınvalidemleri de alayım :)))))))))))) birde olmazmış pöffffffffffffffffffffffffff
evet kübracım böyle şeylerde insanın hemen morali bozuluyor..ama mesela ben yapsam denizin yaptıgını benimki çok bozulurdu valla ya gerçekten tepkisini ölçemiyorum şuanda:44:
hemen hemen herkes yaşamış aynı olayları
demekki normal olan bu kızlar
bende hazırlıklı olayım
o tavuk ilk ve sondu bir daha aynı durum olursa tutacağım ağzından içine yermisin yemezmisin mız mız çocuklara annesi yapar ya öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?