2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende birkere fırında kremalı patetes, domates çorbası yapmıştım. Ana yemek nerde diye sormuştu :)
Benimki biraz etçil. =)) Bide makarna yada pilav olmadan doymuyomuş :) Bizde o gün o yemeği yemeden kalkmıştık.

Ay beni eşime yaptığım değilde Ramazanda yapacaklarım tedirgin ediyor.
Çok yemeği tutturamam diye çekiniyorum, 3 grup çağırma planımız var, hemde ilk hafta çünkü reglime denk geliyor...

ay züleyha sende bir elinde tarif bir elinde salça bir sağa bir sola :)))
işte arada tutuyor havaları

ay denizcim nasıl yapcam bilmiyom
seneye ben anlatırım beceriksizliklerimi
o zaman siz usta olursunuz

bizimkilerin cinsleri aynı gibi galiba

bende yapamam gibi geliyo bilmiyorum
daha çok kızar sanki :26:

tatlım silince çıkıyor sorun olmuyor fırınımıda herzaman temiz tutarım ztn

deniz ben yapamazdım valla
geçenlerde cnm menemen istedi çokta severim
akşama menemen yiyelim mi dedim olur dedi
bende yaptım vayyy yemezmiş
olur dedin yaptım niye yemion
sosis koyalımmış olmaz dedim menemen sosisli gördünmü sen
neyse iyi o sinirle doğradım sosisleri
ağzıma götürmemle Allahın gücüne gitmesin çıkardım hemen yutamadım bile
kendide yiyemedi
başlandım sölenmeye yiceksin onu kendin yaptırdın meraklısın annenin evinden abuk sabuk yemekler yemeğe ye şimdi dedim. yiyemedi tabi
üzüldüm yine baktım zorluyo kendini götür dök onu makarnada vardı makarna koy kendine dedim.
ama çok kızdım çookk. aç kalmıştım o gece
çocuk gibi oluo bu erkekler bazen
yemiosan nie olur diosun ki

denizcim süpersin vallahi ne diyim

peki eşin sonrasında hiç biey demedimi sana ?

ne diyecek geçtim içeri uzandım geldi yanıma gözüme öyle geldi felan
sen yaaprsında güzel olmazmı bilörftleri ama yemezler sonra üzüldü dediğine
döndüm sırtımı yattım artı kbir daha tavuk istemiyorum alırsanda sen yaparsın
geçen yapmıştı :)))))

ayhh zeynep ya aynısı bende o türlüyü yaptığım gün dedim ona yapacağımı sesi çıkmadı. sonrada beğenmedi heralde görüntüsünü ben aslında türlü sevmem pek. gelde çıldırma. sen iyi tepkini koymuşsun ben o gün sessiz kaldım gerçi ben sessiz kalıncada o anlıyor bişeyler ebozulduğumu

tünaydınn şekerlerr

Bende doktor a gittim geldim bebişim teyzelerine el salladı :)) selam gönderdi hepinize :)) Herşeyi çok normalmış çok şükür inanamazsınız 10 haftalık bebe hareket ediyo resmen ya nasıl bişey kızlar çok tuhaf ya artık vucudu oluşmaya başlamış kolları bacakları gövdesi başı herşeyi belli. Sürekli hareket halinde şok oldum

ay zuhal valla doğru diyorsun da markette gittiğim i var lazım olanı söylüyorum eşim geliren alıyor o tarz şeyleri ben alayım şimdi ramazalık için market alışverişi olacak onu alayım

Çok güz bir masa , ben çok tembelim yaa, çalışsam heralde zavallı kocacım kızartmaya talim eder heralde..

canım bu ara eşim geç geliyor hepsindende azar azar yapınca yapıyorsun merak etme. zamanla elin bi alışsa. şuan çok yenisin

kübra amerikan salata rus salata bizim bildiğmiiz demi

ben bir yapmadım gitti mısır felan nerden bulucam nasıl oluyor

canım ben hazır alıyorum garnitür alıyorum içine salatlık turşusu doğruyorum mısırım yoktukoymadım mısırda ben hazır alıyorum( çok hazırcıyım bu arada) yoğurt biraz mayonez kıvam katsın diye o kadar. amerikan salatası diye biliyorum rus deidklerini duymamıştım.

ayh esra nasıl duygulandım . içim ürperdi. çok sevindim canım. banada dua et bende hayırlı sağlıklı evlat istiyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…