- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.821
süper görünüyor kübracım ellerine sağlık. Yanlız neden rus salatası değil de amerikan salatası salam yada sosis mi koydun içine
ayhh zeynep ya aynısı bende o türlüyü yaptığım gün dedim ona yapacağımı sesi çıkmadı. sonrada beğenmedi heralde görüntüsünü ben aslında türlü sevmem pek. gelde çıldırma. sen iyi tepkini koymuşsun ben o gün sessiz kaldım gerçi ben sessiz kalıncada o anlıyor bişeyler ebozulduğumu
zuhal sen kaçta çıkacaksın kaçta evde olcaksın eşin kaçta gelecek
ayh esra nasıl duygulandım . içim ürperdi. çok sevindim canım. banada dua et bende hayırlı sağlıklı evlat istiyorummmmmmmmmmm
Canım Allah gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatlı hayırlı bi evlat versin sana da en kısa zamanda inşallah. (hamilelerin duası kabul olurmuş :)
canım bu ara eşim geç geliyor hepsindende azar azar yapınca yapıyorsun merak etme. zamanla elin bi alışsa. şuan çok yenisin
canım ben hazır alıyorum garnitür alıyorum içine salatlık turşusu doğruyorum mısırım yoktukoymadım mısırda ben hazır alıyorum( çok hazırcıyım bu arada) yoğurt biraz mayonez kıvam katsın diye o kadar. amerikan salatası diye biliyorum rus deidklerini duymamıştım.
ayh esra nasıl duygulandım . içim ürperdi. çok sevindim canım. banada dua et bende hayırlı sağlıklı evlat istiyorummmmmmmmmmm
kızlar facete bnde eklı olan eda kim
ay kübra hepimizi özendrceksin kız.
ama ilk seni görüyorum yeni evli olupta hemen çocu isteyen demekki allah o duyguyu vermiş sana
Ayy Esraaa alıntıdan gördüm yeminle tüylerim diken diken oldu...
Canım benim yaa, topiğin ilk meyvesi yesin teyzeleri olnu :))
cafelatte Eda canım
Ayy Esraaa alıntıdan gördüm yeminle tüylerim diken diken oldu...
Canım benim yaa, topiğin ilk meyvesi yesin teyzeleri olnu :))
bi selin vardı ilk gece hamile olanlardan..oda ekiyo sizi daha gelmio..esosum sadık kız..ben olsam hamiş topiğinde takılırım..
buda benim sadakatsiz oldugumu gösterir..
ne kadan iğrencim dimiiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?