- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.161
kasımda balayı başkadır mı demişti atalarımız?şimdilik bi kaplıca yada bodrum düşünüyoruz(bodrumda nişanlımın halası var), bilmiyorum ne olacak halimiz :) ama kaplıca dışında bi yer olursa hiç yüzemeyeceğim :/
meltemcim yaz gribi felaket oluyo yaaa
çok geçmiş olsun canımm
çok teşekkür ederim bitanem saoll
kasımda balayı başkadır mı demişti atalarımız?şimdilik bi kaplıca yada bodrum düşünüyoruz(bodrumda nişanlımın halası var), bilmiyorum ne olacak halimiz :) ama kaplıca dışında bi yer olursa hiç yüzemeyeceğim :/
neden yüzemiyosun kaplıca dışında
anlamadım ben
e kasımda düğünü soğuk olur diye heralde
nişanlım kıbrısa gitmek istiyor ama kıbrısa giriş çıkış yapanları yunanistan ülkesine kabul etmiyor o yüzden ben yunan adalarını görmeden kıbrısa gidemeyiz:S
geçen yıl ayşede kasımda gitmişti yanlış hatırlamıyosam
ama çok güzeldi demişti
nişanlım kıbrısa gitmek istiyor ama kıbrısa giriş çıkış yapanları yunanistan ülkesine kabul etmiyor o yüzden ben yunan adalarını görmeden kıbrısa gidemeyiz:S
e kasımda düğünü soğuk olur diye heralde
günaydın güzel taze gelinler ve gelin adaylarımızz hepinize hayırlı ramazanlar hayatımda ilk defa ramazan boyunca oruç tutamıcam ve hayatımda ilk defa sahurda kalkıp sofra hazırlıyorum :S Annem yaaa bu yaşıma kadar bi kere kalkıpta sahurda ne sofra hazırlamışlığım nede kaldırmışlığım vardı ama ahh bu evlilik böyleymiş off zaten benimkini yataktan sürükleyerek kaldırıyorum resmen uyanması tam bir eziyet bana bide onun kaprisini çekiyorum ya
günaydın güzel taze gelinler ve gelin adaylarımızz hepinize hayırlı ramazanlar hayatımda ilk defa ramazan boyunca oruç tutamıcam ve hayatımda ilk defa sahurda kalkıp sofra hazırlıyorum :S Annem yaaa bu yaşıma kadar bi kere kalkıpta sahurda ne sofra hazırlamışlığım nede kaldırmışlığım vardı ama ahh bu evlilik böyleymiş off zaten benimkini yataktan sürükleyerek kaldırıyorum resmen uyanması tam bir eziyet bana bide onun kaprisini çekiyorum ya
bende böyle yapıyorum
bezelyenin zoru nasıl oluyo ki :44:
BEN HİÇ YAPMADIĞIM İÇİN ZORU KOLAYINI BİLMİYORUM AYLİNCİM TARİFTE YAZIYORDU ÖYLECE KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM
SENİN GİBİ MARİFETLİ KIZA NE ZOR GELİR ŞEKERİM TOPİK MARİFETLİLER TOİPİĞİ :)
bence bodrum kasımda soğuk olmaz
bizde mayısta gitmiştik ama güzeldi yani
tabi çok fazla sıcak değldi ama giriliyodu gene de öyle çok üşüncek bi hava yoktu
bide bende normalde acayip üşüyen bi insanım
ben girdiysem herkes girer bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?