2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlım kıbrısa gitmek istiyor ama kıbrısa giriş çıkış yapanları yunanistan ülkesine kabul etmiyor o yüzden ben yunan adalarını görmeden kıbrısa gidemeyiz:S

günaydın güzel taze gelinler ve gelin adaylarımızz hepinize hayırlı ramazanlar hayatımda ilk defa ramazan boyunca oruç tutamıcam ve hayatımda ilk defa sahurda kalkıp sofra hazırlıyorum :S Annem yaaa bu yaşıma kadar bi kere kalkıpta sahurda ne sofra hazırlamışlığım nede kaldırmışlığım vardı ama ahh bu evlilik böyleymiş off zaten benimkini yataktan sürükleyerek kaldırıyorum resmen uyanması tam bir eziyet bana bide onun kaprisini çekiyorum ya

hoşgeldin esra . oruç tutabiliyormusun canım hamileyken. sıkıntı oluyor mu

aynen esracım benimde hiç kalkıp hazırlmaışlığım yoktu
daha önce kalkıp yiyiyp yatıyodum hiçbişeye burnumu sokmuyodum
ama akşam benimde baya zoruma gitti bu durum annemi daha çok aradım akşam
ama allahtan eşim öyle zor uyanan bi tip değil
gidiyorum uyandırıyorum tamam karıcım diyo hemen kalkıyo
o yönden rahatım allahtan
hamile hamile senin için gece yarısı bu işler zor olur yaaa

bence bodrum kasımda soğuk olmaz
bizde mayısta gitmiştik ama güzeldi yani
tabi çok fazla sıcak değldi ama giriliyodu gene de öyle çok üşüncek bi hava yoktu
bide bende normalde acayip üşüyen bi insanım
ben girdiysem herkes girer bence

yaz kış hiç fark etmiyooo ben Ayvalık'a gittigim zaman denizde durma sürem en fazla 15 dk ama Mersinde en son gelmeden önce 6-8 arasında denizdeydik çok güzeldi su hiç çıkmak istemedik Ege Denizi bence çok soguk hatta havuzda bile duramam ben en fazla 15 dk nişanlım dalga geçiyooo annene dicemmm senii doktora götürsün diye

en çok bunu sevdim :) ben bu sene 1 kez denize gittim, oda geçtiğimiz cuma, adalarda :) takır takır titreyerek denize girdim hava 150 derece ben titriyorum denizde ekimde hala hava sıcak olacak diyolar ama kasımda ne bileyim işte, telaş oluyo donucam diye ki ben yüzmeyi pek bir severim :) bayramdan sonra havuza gideceğiz nişanlımla bakalım yüzmeyi de öğreticem paşama
umarım kasımda soğuk olmaz ada kadar soğuk olmasa yeter yav :) hem bide önce kara sonra deniz ısınır, bu duruma göre önce kara sonra deniz soğur, dimi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…