2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin esra . oruç tutabiliyormusun canım hamileyken. sıkıntı oluyor mu
hoşbulduk canım yok canım tutamıyorum zaten doktorda dedi tutmucaksın diye mevsim kış olsa kadir gecesinde falan tutardım ama şuan dayanmam mümkün değil 2 saatte bir acıkıyorum ve yemezsem çok fena bulantı oluyo canım. Sen ne yaptın gitmedinmi daha sağlık ocağına?

bu konuda şanslısın o zaman canım benimki hı hı diyo geri uyuyo hı hı diyo geri uyuyo yüz kere gidip geliyorum başına. Evet zor oluyo gerçektende Allah hepimizin yardımcısı olsun tutanlara sabır versin

yok canım ya utanıyorum ortada fol yok yumurta yok neden gitti derlermi. sadece düşünüyoruz ne zaman olacağını bilmiyorum. o ilaçlar hazırlıyormu hamileliğe.

kimseye deme sende madem gittiğini :/ bişey diyeceklerini düşünüyosan bi eşine söyle, bişey derse de tava vuruverirsin kafasına kafasına :)

yok canım ya utanıyorum ortada fol yok yumurta yok neden gitti derlermi. sadece düşünüyoruz ne zaman olacağını bilmiyorum. o ilaçlar hazırlıyormu hamileliğe.

:)) niye canım ortada fol da var yumurtdada:)) Canım sen ramazandan sonra düşünüyoruz dediğin için git diyorum ben sana ama 5-6 ay sonrası için düşünüyosan tabi şuanda o ilaçları kullanmanın bi etkisi olmaz sanırım. Ne zamanki hamile kalmayı düşünürsün o zaman gidersin canım

esraaa dikkat et bebişe ,bebişe yarar yiyecekler ye mesela haftada bir balık yemen gerekiyor bol bol su iç karnında çatlak oluşmasın Kübra sen iyice alıştın bebiş fikrine

esraaa dikkat et bebişe ,bebişe yarar yiyecekler ye mesela haftada bir balık yemen gerekiyor bol bol su iç karnında çatlak oluşmasın Kübra sen iyice alıştın bebiş fikrine

Canım zaten ben normal hayatımda da pek zararlı şeyler yiyen biri değildim sebzeciyim zaten ve çok su içerim. Öyle abur cubur pek yemem asitli içecekler içmem kahve falan aramam. O yüzden şu andada sağlıklı şeyler yiyorum ama işyerim o kadar dağ başı biyerdeki burda çok zorluk çekiyorum ve genellikle ofiste tek başımayım yemek söylicek biyer yok Normaldede pek dışardan yemek yemeği seven biri değilim zaten emin olmadığım yerlerden hayatta yemek yiyemem. Eskiden ofis anneme yakındı öğlenleri falan kaçıp annemde yiyodum ama bu dağın başına taşındıktan sonra çok zorlanıyorum. Ne yapıcam bilmiyorum

teşekkür ederim canım bildirimine bakabilirmisin.

bilmiyorum BUketcim yaaa ben dedim ki;yanlış anlamayın siz yabancı degilsiiz anlatıyım size dün görüştük konuştuk ben dedim ki aşkım gidip yurt dısında evlenelim yurt dısında nikah kıyalım dedim ordan da balayımızı yapıp geliriz çünkü ben onun ailesinden çok sogdum biliyosun görüşmüyorum da ama benim arkadaslarım filan da olmaz öyle şey dedi nişanlım da olmaz öyle şey dedi benim kafam çok karışık Allahtan bugün çok güzel bir haber aldım kesinleşsin sizinle paylaşıcam
meltemcim siz nikahı kasımda yapacaksınız hala dimi

Edda zeynep ne haber

nasılsınız
kızlar nasılsınız..hayırlı ramazanlarımız olsun..bereketli afiyetli sağlıklı huzurlu geçsin..inşallah ::)
iyilik denizcim..valla ne güzel kalktık sahurumuzu yaptık..yattık..
sabah işe geldim.bir wc ye gittim..regl olmusum..gitti canım oruç..
esracımm benim eşimde çok zor kalkar..çıkarken 52 kere arayıp uyandırmaya çalıştıgımı bilirim.aşırı uykucu..
bana nişanlıyken söz vermişti ilk sahurda sana yardım edicem diye..öylede yaptı cidden şaşırdım..
kızlar eşlerinizden yardım isteyin 1 saat içinde hazırladık yedik..bulaşıkları yerleştirdik, yeidklerimizi tekrar attık makineye..
tek olsam 1 saatte yapamazdım sanırım..
herkesinn niyeti kabul olsunnn..

hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…