- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.181
hoşbulduk canım yok canım tutamıyorum zaten doktorda dedi tutmucaksın diye mevsim kış olsa kadir gecesinde falan tutardım ama şuan dayanmam mümkün değil 2 saatte bir acıkıyorum ve yemezsem çok fena bulantı oluyo canım. Sen ne yaptın gitmedinmi daha sağlık ocağına?hoşgeldin esra . oruç tutabiliyormusun canım hamileyken. sıkıntı oluyor mu
aynen esracım benimde hiç kalkıp hazırlmaışlığım yoktu
daha önce kalkıp yiyiyp yatıyodum hiçbişeye burnumu sokmuyodum
ama akşam benimde baya zoruma gitti bu durum annemi daha çok aradım akşam
ama allahtan eşim öyle zor uyanan bi tip değil
gidiyorum uyandırıyorum tamam karıcım diyo hemen kalkıyo
o yönden rahatım allahtan
hamile hamile senin için gece yarısı bu işler zor olur yaaa
bende böyle yapıyorum
bezelyenin zoru nasıl oluyo ki :44:
BEN HİÇ YAPMADIĞIM İÇİN ZORU KOLAYINI BİLMİYORUM AYLİNCİM TARİFTE YAZIYORDU ÖYLECE KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM
SENİN GİBİ MARİFETLİ KIZA NE ZOR GELİR ŞEKERİM TOPİK MARİFETLİLER TOİPİĞİ :)
aylin haklı ama canım bezelye zaten böyle yapılıyor neden kolay demişler bende anlamadım
aylin haklı ama canım bezelye zaten böyle yapılıyor neden kolay demişler bende anlamadım
BEN ÖYLE GEZERKEN TARİFLERDE SEBZELERDEN BEZELYE GÖRDÜM
KÖFTESİ VARMIŞ FIRINDA OLANI VARMIŞ BEN BEZELYE YEMEDİĞİM İÇİN
GÖRDÜM KOPYALADIM DİREK
Benim kociş uyuyor bayağı ama ben kalkınca yataktan anlıyor bir selendim sonra lambayı açtım zaten uyandı :)
hoşbulduk canım yok canım tutamıyorum zaten doktorda dedi tutmucaksın diye mevsim kış olsa kadir gecesinde falan tutardım ama şuan dayanmam mümkün değil 2 saatte bir acıkıyorum ve yemezsem çok fena bulantı oluyo canım. Sen ne yaptın gitmedinmi daha sağlık ocağına?
bu konuda şanslısın o zaman canım benimki hı hı diyo geri uyuyo hı hı diyo geri uyuyo yüz kere gidip geliyorum başına. Evet zor oluyo gerçektende Allah hepimizin yardımcısı olsun tutanlara sabır versin
yok canım ya utanıyorum ortada fol yok yumurta yok neden gitti derlermi. sadece düşünüyoruz ne zaman olacağını bilmiyorum. o ilaçlar hazırlıyormu hamileliğe.
esraaa dikkat et bebişe ,bebişe yarar yiyecekler ye mesela haftada bir balık yemen gerekiyor bol bol su iç karnında çatlak oluşmasın Kübra sen iyice alıştın bebiş fikrine
esraaa dikkat et bebişe ,bebişe yarar yiyecekler ye mesela haftada bir balık yemen gerekiyor bol bol su iç karnında çatlak oluşmasın Kübra sen iyice alıştın bebiş fikrine
Edda zeynep ne haber
nasılsınız
:)) niye canım ortada fol da var yumurtdada:)) Canım sen ramazandan sonra düşünüyoruz dediğin için git diyorum ben sana ama 5-6 ay sonrası için düşünüyosan tabi şuanda o ilaçları kullanmanın bi etkisi olmaz sanırım. Ne zamanki hamile kalmayı düşünürsün o zaman gidersin canım
meltemcim siz nikahı kasımda yapacaksınız hala dimi
kızlar nasılsınız..hayırlı ramazanlarımız olsun..bereketli afiyetli sağlıklı huzurlu geçsin..inşallah ::)Edda zeynep ne haber
nasılsınız
bilmiyorum BUketcim yaaa ben dedim ki;yanlış anlamayın siz yabancı degilsiiz anlatıyım size dün görüştük konuştuk ben dedim ki aşkım gidip yurt dısında evlenelim yurt dısında nikah kıyalım dedim ordan da balayımızı yapıp geliriz çünkü ben onun ailesinden çok sogdum biliyosun görüşmüyorum da ama benim arkadaslarım filan da olmaz öyle şey dedi nişanlım da olmaz öyle şey dedi benim kafam çok karışık Allahtan bugün çok güzel bir haber aldım kesinleşsin sizinle paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?