2011 gelin adayları buyrun sohbete

gece kaç gibi kalıyorusunz ben 3,05 kaltım çok su içtik yemekten ziyade wc gitmekten uyumadım zaten vücüt bile alışık değil o kadar su içmeye .)

ben 3:15 te kalktım
hazırlaya başladım sonra eşimi kaldırdım uykusu açılsın diye
bir sürü şey hazırladım ama doğru düzgün yiyemedik
ama çok fazla karpuz yiyip su içtik
ama ben şuan gene de susuzum

ayy canım sağol teşekkür ederim
onca kişinin arasından nasıl hatırlıyosun kız benim eşyalarımı helal olsun valla
biz senin evini görmedik ama sanırım :44:
senin resimleri de bekliyoruz

bu hafta eşim gececi başladı... evde tek kalmamak için bu hafta annemlerde kalıyorum kızlar :)

akşam annem hazırlıyo sahuru bende 3ü 20 gece uyandım rahat yetti ama kendi evime geçince3 e çeyrek varken filan kalkmam lazım sonra geç kalmayalım diye ne olur ne olmaz

Ben onu bilmiyorum canım iftardan sonra da mı ilşki yasak:26:

bukommm evizeleride 1 saatte hallettim renkleri uysun odalara diye yeniden dekor ettim orda çok abartılı değiller ama şıklar:)) perdelerde gelsin foto çekcem size:))

ben hayatta 1 saatte halledemem ama 1 günde halletsemde razıyım yani

gece kaç gibi kalıyorusunz ben 3,05 kaltım çok su içtik yemekten ziyade wc gitmekten uyumadım zaten vücüt bile alışık değil o kadar su içmeye .)

annemler akşam yazlıkta kaldı sabah geldiler ben tek kalktım sahura 03:30 da kalktım ezan okunurken su içiyor bende 1 şişe soda ve epey su içtim karnım şişmişti artık

benimkide ramazan boyunca gececi.
kayınvalidem evde olmasa bende annemde kalırdım.

ayy canım sağol teşekkür ederim
onca kişinin arasından nasıl hatırlıyosun kız benim eşyalarımı helal olsun valla
biz senin evini görmedik ama sanırım :44:
senin resimleri de bekliyoruz

ya ben begenmiştim senin evini ondan aklımda kalmış... birde onca sıkıntıdan sonra uzun bir beraberlikten sonra evlendin ya sen,ay demiştim bak ne güzel muradına eriyo sonuçta demiştim senin için.. bende senin kadar olmasada 6 yıl sonunda evlendimde çok şükür

evet canım daha resim eklemedim buraya ama üşenmediğim ve her yerimin toplu oldugu bir gün

resim çekicem albüm yapıcam inşallah

yine günaydın bayanlar (= gece gündüz günaydın diyorum size ben de yavaş yavaş çeyiz konusu açsam mı ama bazılarının markalarını bilmiyorum, bazıları balıkesirde(babaannemde anneannemde halamda falan) onları sonra sonra eklicem hep

benimkide ramazan boyunca gececi.
kayınvalidem evde olmasa bende annemde kalırdım.

ay kısmete bak aslı aynı durumdaymışız

benim eşim vardiyalı çalışıyor canım 3 vardiyalı ramazanın ilk haftası ve son haftası gececi olucak benimkide :)

evet senin kayınvaliden oldugu için kadını bırakamazsın dogru söylüyorsun canım

"İslam inancına göre; oruçluyken cinsel ilişkiden kaçınılmalı ve iftarla imsak arasında ilişkiye girilmelidir. Ruhsal ve bedensel bir arınma yaşanması gereken Ramazan ayında cinselliği yasaklamak yerine; gönüller ve beyinler arındırılarak huzurlu ve dengeli bir ruh hali yaratılmaya çalışılmalıdır."

bunu buldum:) işinize yarar madem bilmiyosunuz (=

hayır buketcim ifardan sonra yasak değil

aylincim allah ferahlık versin canım aç dayanır susuz zor oluyr eğer çok da içiyorsaydın ama öğleden sonra geçer

valla canım normalde tüm gün yatana kadar 4 litra falan su içiyorumdur
zaten açlığı düşünmüyorum hiç
susuzluk çok fena ama

canım benim çok sağol
evet sonunda muradıma erdim
ama evi yerleştirirken de zerre kadar önemsemedim eşyayı
illa şu marka olsun şöyle olsun diye tutturmadım
çünkü başka şeylerden çok fazla çektiğim için
eşyanın değilde huzurun ne kadar önemli olduğunu anladım
ama buna rağmen gene de herşeyim çok içime sindi
allah sağlık sıhhat huzur versin gerisi booooş

ben de tam böyle tahmin etmiştim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…