- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.121
gece kaç gibi kalıyorusunz ben 3,05 kaltım çok su içtik yemekten ziyade wc gitmekten uyumadım zaten vücüt bile alışık değil o kadar su içmeye .)
gece kaç gibi kalıyorusunz ben 3,05 kaltım çok su içtik yemekten ziyade wc gitmekten uyumadım zaten vücüt bile alışık değil o kadar su içmeye .)
bende iyiyim sağol canım aynen dediğin gibi akşama kadar buralardayız
ay üzüldüm valla aylincim ya ama ben maşallah demiştim ben gerçekten :)
çok güzeldi o ya ben çok begenmiştim valla aradım hatta bulamadım mağazalarda..internettende alışveriş yapmıyorum ya hiç öyle kalmıştı..belki bir gün yine denk gelirse alırsın inşallah o düzgün calışır canım... bu arada senin diğer eşyalarında çok hoştu bence güle güle kullan canım benim
bende diyorum bak 30 gün boyunca mümkünse dikkat edelim birbirizimi tahrik edici şeylerde bulunmayalım gülüyor istersen farklı odalarda yatalım diyor aslında iyi fikri dedim sıcakta çok iyi olurdu ama şimdi yatak ser topla daha uğraştrıcı :)))))))))))))))))bazen bulaşmayı seviyorum
bukommm evizeleride 1 saatte hallettim renkleri uysun odalara diye yeniden dekor ettim orda çok abartılı değiller ama şıklar:)) perdelerde gelsin foto çekcem size:))
ben g.....gi......dan almıştım zuzucum
herhalde anlaşılmıştır
sanırım site adı vermekte yasak
bu hafta eşim gececi başladı... evde tek kalmamak için bu hafta annemlerde kalıyorum kızlar :)
akşam annem hazırlıyo sahuru bende 3ü 20 gece uyandım rahat yetti ama kendi evime geçince3 e çeyrek varken filan kalkmam lazım sonra geç kalmayalım diye ne olur ne olmaz
ayy canım sağol teşekkür ederim
onca kişinin arasından nasıl hatırlıyosun kız benim eşyalarımı helal olsun valla
biz senin evini görmedik ama sanırım :44:
senin resimleri de bekliyoruz
benimkide ramazan boyunca gececi.
kayınvalidem evde olmasa bende annemde kalırdım.
Ben onu bilmiyorum canım iftardan sonra da mı ilşki yasak:26:
ben hayatta 1 saatte halledemem ama 1 günde halletsemde razıyım yani
annemler akşam yazlıkta kaldı sabah geldiler ben tek kalktım sahura 03:30 da kalktım ezan okunurken su içiyor bende 1 şişe soda ve epey su içtim karnım şişmişti artık
buketcim o konuda inan sen ne biliyorsan ben onu bilmiyorum yani :)
aylincim allah ferahlık versin canım aç dayanır susuz zor oluyr eğer çok da içiyorsaydın ama öğleden sonra geçer
ya ben begenmiştim senin evini ondan aklımda kalmış... birde onca sıkıntıdan sonra uzun bir beraberlikten sonra evlendin ya sen,ay demiştim bak ne güzel muradına eriyo sonuçta demiştim senin için.. bende senin kadar olmasada 6 yıl sonunda evlendimde çok şükür
evet canım daha resim eklemedim buraya ama üşenmediğim ve her yerimin toplu oldugu bir gün
resim çekicem albüm yapıcam inşallah
"İslam inancına göre; oruçluyken cinsel ilişkiden kaçınılmalı ve iftarla imsak arasında ilişkiye girilmelidir. Ruhsal ve bedensel bir arınma yaşanması gereken Ramazan ayında cinselliği yasaklamak yerine; gönüller ve beyinler arındırılarak huzurlu ve dengeli bir ruh hali yaratılmaya çalışılmalıdır."
bunu buldum:) işinize yarar madem bilmiyosunuz (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?