2011 gelin adayları buyrun sohbete

anladım canım
sağlığını etkiliyosa tabiki tutmıycaksın yani
beni sadece susuzluk vuruyo
bide akşam üstüne doğru başım dönmeye başlıyo
halsiz kalıyorum o kadar
ona da dayanıyorum artık napayım

bu sanah itibariyle namaza başladım kızlar
dua edin inşallah devamını getirebilirim
bazı vakitler kalıcak ama napayım kaza yapıcam artık onları da
ama çok istiyorum devamını getirmeyi

çok çok güzel ya oralar... eşimle ciddi ciddi o taraflara yerleşmeyi düşünüyoruz
o yüzden sorayım dedim.
nasıl orada yaşam?

canım açıkçası benim edremiti falan gezme şansım olmadı
daha öncede söylemiştim edremit tarafı bize biraz tes kalıyo
o yüzden hiç o tarafa gitmiyoruz denize falan yani
erdeği tercih ediyoruz yakın olduğu için
ama gönen nasıl diye sorarsan
bence tam yaşanılıcak bi yer
sakin heryer birbirine yakın trafik derdin yok
hayat kolay yani burda
gönen parkı var mesela
akşamları çıkıp yürüyüş yapabileceğin yemyeşil bi yer
denizkent var en yakın deniz ben pek tavsiye etmiyorum gerçi orayı
erdek yakın sonra 45 dk da gidersin bandırma 45 dk ordan ist e deniz otobüsü var
ne bileyim yaa ben seviyorum memleketimi
sadece iş alanı kısıtlı çok fazla iş imkanı yok burda
iş olsa da çok fazla para vermiyolar
emeğinin karşılığını çok fazla alabildiğin söylenemez
üstelik çalışma saatleri de çok fazla (ben kendi işimi bunların dışında tutuyorum ama iş konusunda allahın sevgili kuluyum yani)

buket az yiyen insanlarız
birde tüm gün aç gezince diğer öğünlerde gidio
3 kiloda az değil zayıfsın sen dikkat et sahurda iyi ye

aylinim inş. cnm kaçırmadan devam edersin namazına

kızlar iftar için menünüz nedir

hem yatarken hem sahurda cicibebe yiyorum canım kilo almak için değil vermemek için yiyorum bu sefer inşallah işe yarar Sende meyve suyu ile deneyecektin başladın mı?

hemşehri çıktık :) ben de baba tarafından gönenliyim..ne güzel anlatmışsın :) hep derim zaten içinde deniz olmamasına rağmen güzel olan tek yer gönendir :) ama kadınların el işi oyaları sattığı pazarını ve banyolarını unutmayalım :) he bi de yıldız otel ve kuğulu park..2 senedir gelemedim özlemişim :)

kuğulu parkı gerçekten güzeldir

biz şimdi tamam istanbul da belki iyi maaşlarla çalışıyor olabiliriz ama bir o kadar da giderimiz oluyor. Stres zaten Istanbul'un vazgeçilmezi

eşim şirketinde söylemiş bile o taraflarda pozisyon açılırsa ona haber verilmesini istemiş
bayıldım ben oralara ya bayıldım gerçekten

Nilgüncüm dün çorba yaptım domatesli tel şehriye aklıma sen geldin fazla su koydum :)) çok lezzetli olmuştu valla artık favorilerim arasında :)

güzel geçmesine sevindim canım küçk tatilin beni hatırladığınada sevindim :)

ben bursadayım bursada güzel şehir bandırmaya ne kadar sürede gidiliyor bilmiyorum 1,5 saat vardır belki

selamlar kızlar
bizde öyle denizciğim geyiğine bey hanım diyoruz birbirimize. güya seviyeliyiz. çok komik. yanımdan geçerken pardon geçebilirmiyim diyor değmemek için :)

kızlar oruçlarımız kabul olsun inşallah bn yazamiorum migrenim tuttu iş yerndeym başımı flarımla sıkıca bagladm komik görünüyorum ALLAHIM kabul etsn oruçlarımızıı

ben bursadayım bursada güzel şehir bandırmaya ne kadar sürede gidiliyor bilmiyorum 1,5 saat vardır belki

eda seni hatırlıyor ama benim tarifi bir hatırlayamıyor nedense

Nilgüncüm dün çorba yaptım domatesli tel şehriye aklıma sen geldin fazla su koydum :)) çok lezzetli olmuştu valla artık favorilerim arasında :)

:) :) afiyet olsun.sen ilk yazdığında margarin farklı bir tat katabilir sıvı yağ mı koysam acaba diye düşündüm ama margarin daha bi yakıştı sanki...bende bu akşam yapmayı düşünüyorum ilk yaptığım,ilk yapmayı öğrendim çorba buydu zaten :) :)

Allah herkesin oruçlarını kabul, ramazanını mübarek etsin kızlar kurduğumuz kuracağımız yuvalara huzur versin

eşim dün benim 3.30 da kaldırırsın dedi beni aldı bir gülme dedim ben hayatım boyunca hep zorla kaldırıldım sahura uykum çok ağır
ama sorumluluk başa düşünce, nasıl da kalkıyor insan..

eve el işlerini ve banyolarımızı unutmayalım tabi
zaten gelen insanların çoğu bunlar için geliyo gönen e
ayıptır söylemesi ben de biliyorum iğne oyası yapmayı

kuğulu parkı gerçekten güzeldir

memlektimin her köşesi güzel yaw

ancak o kadar sürüyo denizcim daha uzak değil bandırma bursa arası

evet ayşecim bende aynen nasıl kalkıcam diye düşünüyodum
hatta akşamdan annemi de aradım tembihledim
telefonumu uzun uzun çaldır benimde seni aramamı bekle mutlaka aramazsam bidaha çaldır dedim
ama daha çaldırırken meşgule aldım ben onu aradım kalkmıştım bile o zamana kadar
iş başa düşünce herşey yapılıyo valla

yazarsak acıkırmyız günah mı olur bilmiyorum ama
bu akşam iftar menünüzde neler var?

valla zaten akşam olmaya başlayınca başka muhabbet olmuyki edacım
benimki hazır
tarhana çorbası
fırın poşetinde tavuk patates
bide havuç tarator yapıcam galiba ama o kesin değil
hee bide benim vazgeçilmezim karpuuuuuuuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…