- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #88.241
Başladım cnm hergün yemediğim halde 1 kilo aldım bile
güzel geçmesine sevindim canım küçk tatilin beni hatırladığınada sevindim :)
ben bursadayım bursada güzel şehir bandırmaya ne kadar sürede gidiliyor bilmiyorum 1,5 saat vardır belki
kızlar bülent ersoy demişki ;
''o kadar temiz bir kadınım ki banyom bile 3.5 saat sürer.Bu yüzden halvet olayını nadir yaparım''
yorumsuz bırakıyorum ama çok güldüm
Ben çok kilo almışım herkes öyle diyor iki ayda çok değişmişim abartıyorlar ama sinir oldum komşu diyor tanıyamadım seni yani oh a demek o kadar çok istedim ama olmadı saçlarımı kestirdim değişik geliyor birde sıcaktan yürümüştüm patlıcan gibi kızardım aldım da tanınmayacak kadar değil sanki 2 senedir görmüyor beni zayıflamaya gidecğim bölgesel ablam biraz benle ilgilensin :)))))))
istersen esracım benim yaptığım tae fasulye tarifin veryim
1 saat 15 dakika sürüyor genelde canım biz zırt pırt gidiyoruz bir hafta birlikte de gideriz isterseniz
ondaki makyajı 3.5 saat banyo ancak temizler bence.
Bu halvet olayını pek anlayamadım, çok cahil gördüm kendimi...
TAZE FASULYE
• 1 kilo taze fasulye,
• 2 tane soğan,
• 4 tane domates,
• 4,5 diş sarımsak,
• tuz, karabiber, sıvı yağ
Hazırlanışı:
Fasülyelerin uç kısımlarını ayıklayın ve yıkayın. Daha sonra ortasından uzunlamasına dilimleyin ve fasülyanin boyutuna göre kesin.( ben klasik kırma şeklinde değil dilimleme şeklinde yaptım). Soğanları piyazlık doğrayın. Yeteri kadar sıvı yağı(ben bütün zeytinyağlıları sıvı yağla yaparım, zeytinyağını sadece salatalarda kullanırım) ( 5,6 kaşık mesela) tencereye koyun ve üzerine doğranmış soğan ve sarımsağı koyup 2,3 dakika kadar kavurup fasülyeleri soğanların üzerie dökün kapağını kpatın. Domatesleri küp küp doğrayın ve fasülyelere ekleyin. Kapağı kapalı bir şekilde domatesler eriyene kadar pişirin. Tuzunu karabiberini ekledikten sonra üzerine 1,2 su bardağı sıcak su ekleyin ve kısık ateşte yemeğinizi pişirin.
su koymadan kendi buharındada pişebiliyor
allah seni hiç mi muhtelem yüzyıl izlemedin
o işten bahsediyo esracım
Ondaki makyajı 3.5 saat banyo ancak temizler bence.
Bu halvet olayını pek anlayamadım, çok cahil gördüm kendimi...
aman neyse yaa, sevmem zaten o kadın adamı :))
çorba, fasülye yanına ne yapsam acab kızlar, bana öneri verin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?