2011 gelin adayları buyrun sohbete

güzel geçmesine sevindim canım küçk tatilin beni hatırladığınada sevindim :)

ben bursadayım bursada güzel şehir bandırmaya ne kadar sürede gidiliyor bilmiyorum 1,5 saat vardır belki

1 saat 15 dakika sürüyor genelde canım biz zırt pırt gidiyoruz bir hafta birlikte de gideriz isterseniz

Herkese slm hayırlı ramazanlar kızlaar...
Ramazan yoğun geçecek gibi görünüyor, daha yemek bile yapamadım.
Taze fasülye düşünüyorum, daha güzel nasıl yapılır diye bakayım dedim.
Nasılsınız kızlar, görüyorumki konumuz kilo, bende maydanoz kaynatıcam sahurda ve iftarda içicem geçen ramazan çok işe yaramıştı.
Gerçi kilo vermek istemiyorum ama iltihap için çok iyi oluyor...

kızlar bülent ersoy demişki ;
''o kadar temiz bir kadınım ki banyom bile 3.5 saat sürer.Bu yüzden halvet olayını nadir yaparım''
yorumsuz bırakıyorum ama çok güldüm

inş. canım.börek çörek türü şeyler çok aldırıyor
bu aralar öle şeylere dadandım
hiç yemezdim. şimdi eksik etmiyorum.

eşime güzel bir iftar sofrası hazırlamak istiyrm akşama.
umarım beğenir

Ben çok kilo almışım herkes öyle diyor iki ayda çok değişmişim abartıyorlar ama sinir oldum komşu diyor tanıyamadım seni yani oh a demek o kadar çok istedim ama olmadı saçlarımı kestirdim değişik geliyor birde sıcaktan yürümüştüm patlıcan gibi kızardım aldım da tanınmayacak kadar değil sanki 2 senedir görmüyor beni zayıflamaya gidecğim bölgesel ablam biraz benle ilgilensin :)))))))

istersen esracım benim yaptığım tae fasulye tarifin veryim

Ver canımcım...
Banada aksine çok zayıflamışsın diyorlar, msnde görüştük herkes çok şaşırdı....

TAZE FASULYE
• 1 kilo taze fasulye,
• 2 tane soğan,
• 4 tane domates,
• 4,5 diş sarımsak,
• tuz, karabiber, sıvı yağ

Hazırlanışı:
Fasülyelerin uç kısımlarını ayıklayın ve yıkayın. Daha sonra ortasından uzunlamasına dilimleyin ve fasülyanin boyutuna göre kesin.( ben klasik kırma şeklinde değil dilimleme şeklinde yaptım). Soğanları piyazlık doğrayın. Yeteri kadar sıvı yağı(ben bütün zeytinyağlıları sıvı yağla yaparım, zeytinyağını sadece salatalarda kullanırım) ( 5,6 kaşık mesela) tencereye koyun ve üzerine doğranmış soğan ve sarımsağı koyup 2,3 dakika kadar kavurup fasülyeleri soğanların üzerie dökün kapağını kpatın. Domatesleri küp küp doğrayın ve fasülyelere ekleyin. Kapağı kapalı bir şekilde domatesler eriyene kadar pişirin. Tuzunu karabiberini ekledikten sonra üzerine 1,2 su bardağı sıcak su ekleyin ve kısık ateşte yemeğinizi pişirin.

su koymadan kendi buharındada pişebiliyor

Saol canımcım böyle bir tarif arıyodum, yengem kendi buharında pişiriyordu çok güzel oluyordu...

allah seni hiç mi muhtelem yüzyıl izlemedin
o işten bahsediyo esracım

İnanmayacaksın belki ama izlemedim, sevmiyorum o diziyi, zaten çok fazlada dizi izlediğim söylenemez...

Ondaki makyajı 3.5 saat banyo ancak temizler bence.
Bu halvet olayını pek anlayamadım, çok cahil gördüm kendimi...

hele o gözlerdeki kara boyayı nasıl 3,5 saatte kazıyor şaşırdım doğrusu yine 3,5 saatle iyi yırtıyormuş:)) banyosu uzun sürdüğü için pek şey yapmıyormuş anlasana kız çıtır sevgülüleri ile

ben de sevmiyorum zaten o kadın adamı
komik geldiği için paylaşayım dedm
sanki etrafında bir sürü adam varda halvet olayını yapmıyomuş komik geldi

ben ev yoğurdunu sevmiyorum yaa çok fazla
2.5 kiloluk yoğurtlardan alıyoruz baya gidiyo bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…