2011 gelin adayları buyrun sohbete

selamssssssss

ramazanın ilk günü gayet iyi geçti.ama yasmine başladığımdan bu yana hergün kahvarengi akıntım var.bugün de regle çevirdi.daha 4 gün vardı normalde.iyi allak bullak oldu herşey.yarın doktora sorucam arayıp.

herkesler iyi miii

yavaş ama eğlenceli gidiyo hazırlıklar :) yetişicem inşallah düğüne

bi de ben de diane 35 kullanıyorum ama hiç akıntı olmadı o kanamayı da kesti şükür, bi yan etkisi sağlam sinir yapıyo :/

selam aysun hoşgeldin
görüşemiyorduk bayadır
ben iyiyim yoğun bi şekilde çalışıyorum.
sen ne yaptın evinize ne zaman geçiyorsunuz.
stüdyo resimleirni aldın mı?

evet canım baskıda hissediyo ilk zamanlar insan kendini doğum kontrol hapında benim onlar geçti de bazen böyle yatağa falan uzanınca bi afakanlar geliyo 1-2 dakika tıkandığımı hissediyorum sonra geçiyor.
kadın olmak zor zanaat.

eşimle iftar çok tatlıydı kızlar.
Allah herkese yuvasında huzur versin bize de.

bende böyle bişey düşünüyorum, bastırabileyim rahat rahat, çıt kırıldım olmasın :)

güle güle kullan iyi günlerde

Son düzenleme:
ayşe mrb

eve bayramdan sonra geçicez.dış çekim resimlerini aldık.müsait olunca eklemeye çalışıcam.

diane ben de kullanmıştım.ağır bi ilaç gibime geldi benim.

kızlar yogurt muhabbeti yapmıssınız biz hazır alıyoruz çünkü ben sert seviyorum ev yogurdu sulu geliyor bana nerdeyse bütün markaları denedik biz Ekerde karar kıldık eger marketinizde varsa alın deneyin derim ayran aşı çorbası-yogurt çorbası onda da 1 yemek kaşıgı torba yogurdu kullanırsanız ekşi ekşi çok güzel oluyor o da markette satılıyor onun dışında 40 dk yürüdüm t-box magazası kampanya yapmış ne alırsan 1 tl diye 8 parça aldım 8 lira verdim çıktım 2 tane bikini aldım çok güzelll Ayşecimm tost makinen çok güzell iyi günlerde kullan markası ve fiyatı nedir ben de almadım henüz onun dışında Allah herkesin oruçlarını kabul etsin ben tutamıyorum kan şekerim düşüyo ben yemek saatimi bile geçirsem hemen başım dönüyo bir de böbreklerimde taş var susuz kalsam taş yapıyo Allah o sancıyı da kimseye yaşatmasın

sağol canım eviyemiz takılınca bu taraf tamamlanmış ankastreler alındı ama daha takılmadı onlarda takılınca tamamlanacak tamamen mutfağımız not aldım canım orası aklımda yurtdışı yapmazsak orası olabilir

Meltemim canım teşekkürler, makinenin markası essenso. internette 249 diyor ama biz media markette kampanya vardı. 140 tl ye aldık.
dün gece tost yaptım, bu akşam iftarda da ızgara
ikiside başarılı. öneririm.

sana da geçmiş olsun meltemim.
tbox iyiymiş 1tlye.
annenler mersinde mi yine canım yalnız mısın?

bide alez aldım dün. evlenirken almamıştık, anca sıra geldi.
onu evkurdan 30 tlye aldım.
ilgilenenlere duyurulur.

dün nişanlanalı tam 1 yıl oldu.

bünyeden bünyeye sağlam değişiyo her ilaç :/ diane kiminde kusma şişkinlik yok işte o bu şu yapmış bende sade sinir yaptı şükür başka sorunum yok bide kanamayı kesti ya çok sevindim işte:)

bide ben anneme internetten yoğurt makinası almıştım 30 küsür liraya, sulu değil hani taş gibi de değil ama sanki market yoğurduna yakın gibi, seviyoruz biz onu :) bide bide bide nerde bu t-box benim de ihtiyacım var bikiniyeee

yook canımm annemlerle birlikte döndük ev içinde işlerimiz vardı şehir dışından yatılı filan misafirlerimiz geldi şimdi onlar gittiler tekrar gelenler olucak :)annem de bugün bana dedi media markette gidelim diye ama hiç fırsatımız olmadı ben de takip ediyorum esenso çok güzel ben de denk gelirsem almak istiyorumm :))Buketcim mutfagın çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…