2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben irmikten pasta yaptım resmini paylaşıyım sizinle isteyen olursa tarifini de veririm dondurmayla da servis yaptık dün akşam

ee yani meltoşum..ver dememize luzüm varmı..çeşit lazım çeşit..apışıp kalsınlar kocalarımız..masayı her gördüğünde
Allah seni basımdan eksik etmesin diyor benim kuzum karnını doyurunca :89:

Son düzenleme:
kızlar bişiy sorucam size
altın gitgide çıkıyor
şimdi eşimin hala oğlu ve dayı oğlunun bebekleri oldu
onlar evlenrkende 1 hafta ara ile evlenmişlerdi yani 2 bilezik peşpeşe alınmıştı
neyse yarış ediolar mübarekler sanki 2 side peşpeşe 1 hafta ara ile doğurdu
ee şimdi çeyrek takmak lazım onlar çeyrek taktılar bize.ama o da aldı başını gidio çok çıktı
yüreğime oturuo valla görüşmediğim insanlara kalkıpta şimdi çeyrek takmak
alternatif fikir bekliyrm sizden yoksa 2 çeyrek zorluyor insanı

canım bizde geçen süünete gittik gram altın var onu al
daha doğdu ilerde süüneeti olucak erkekse felan istersen gram altın bak

verin cnm ya..nurgülünki gibi kolay olsun..4 kere yaptım herüfüm hepsini yedi ama sonunda yeter dicek eminim..mokunu çıkardım

4 kere mi alemsin eda ya sen bu topikten gidersen topik bayağı şey kaybeder sakın kaybolma biryere Krem karamel tarifini vereyim canım kolay gelirse yaparsın 1 litre sütü 2 yumurtayı 4 çorba kaşığı unu 8 çorba kaşığı toz şekeri 1 limonun kabuğunu tencereye koy muhallebi kıvamına gelene kadar ocakta pişir. Diğer yandan 6 çorba kaşığı toz şekeri teflon tavada susuz bir şekilde ısıtarak yak. Yaktığın şekeri küçük kaselere paylaştır sonra muhalebiyi kaselere paylaştır bozdolabına koy 1 gece beklet sonra bir tabağa ters çevirip servis yap.

ben fazla samimi olmadıgım kişinin bebeklerine nazarlık alıyorum o da 70 lira filan tutuyo sen de kuyumcuya git zeynep ondan al nazarlık tak çikolata sosunu çok seviyorum ben :)

Ayyyyyyyyy bu chervo clup sirena
var ya belekte
fiyat öğrenmek için rezervasyon kısmına girdim
işte adına aaa
mail adresine zzz falan yazdım
tarih attım 2011 için rezarvasyonunuz dikkate alınmıştır dedi kapattım
bişi olmaz demi :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

tatlım siz dürüleri kendinizmi aldınız eşinle

site çıkmıyo kuzucum ya
edacım istersen veririm tarifi basit yada sen google amcaya yaz kemalin tatlısı diye sana söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…