- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.001
ben bu akşam yapıcamm
kızlar dünkü fasulyemm bir şahane olduu
eşim dio kırk yıllık ev hanımları gibi yemek yapıon. :)
kızlar bn geldim hoşgeldim:))dün merak etmişşiniz duyunca hemen yazim dedim fasla topiğe bakamıyorum çünkü işim gereği sürekli pc başındaym bol bol radyasyon alıyorum biras uzak kalıyorum şuara işlermz sakinken kızlar bn dün ilk defa zeytınyaglı taze fasulye yaptım herkes cok begndı bnde tabi ayyy bnde ne marifetler varmş bnm haberm yokmuş:))sizler naptınız bakalm oruçla aranız nasıl
kızlar dün bende fasulye yaptım ama taze fasulye.fasulye günümüydün dün
kız bide almışın bak :)))))
senin tatlın nasıl zeynepcim
dünkü fasulye tarifiylemi yaptın denizin verdiği
baktım bebişimmm sende bak:))
ellerine sağlık kuşum tariflerin faydası oldumu bizede lazım olur :)
birde ıslak kek tarifini bekliyorum
kızlar yazdıklarımız slinmiyormu artık
ya ben bişiy anlatmak istiyrm aslında
ama anlatıp anlatmama konusunda kararsızım
anlatsam içim rahatlıcak ama burda olduğuna yazmak istemiorum
günaydın kuzular ben dün hiç birşey yapamadım çünkü mesai kaldım saat 11,30 da evdeydim eşim kendisine tost yapıp yemiş bu akşam kayınvalidemler geleceklermiş iftardan sonra çaya damla çikolatalı kek yanınada milföyden börek yapayım diyorum yetermi sizce başka birşey yapsammı daha
günaydın kuzular ben dün hiç birşey yapamadım çünkü mesai kaldım saat 11,30 da evdeydim eşim kendisine tost yapıp yemiş bu akşam kayınvalidemler geleceklermiş iftardan sonra çaya damla çikolatalı kek yanınada milföyden börek yapayım diyorum yetermi sizce başka birşey yapsammı daha
hoşgeldin kuzucum..Allah yardımcın olsun..sahura da kalkıyomusun bu halde..
ya ramazanda mesaimi olurmuş öyle yaaaa
bence yapma tatlım
yeter bi tatlı bi tuzyu çay tamammmmm :)))
zeynepcim elmaları boyadıktan sonra çıkartıyoruz bekliyoruzmu
oyyy oyyy dünyanın işi vardı inan kaldım ama sahura zor kalktımmm bi daha kalmayacağımmm zatennn zor oluyor ramazanda
zuzum cok sagol
simdi sende bak
yelis hosgeldin yoklugun belli oldu dun
esinle naptin ark yuzunden kizmistin
edacim is icin sagol dusunuyorum bakalim ne olacak is degistirmeye cok ihtiyacim var ruhen
ben krem santi sevmiyorum ama guzel olur canim
aylin imsakiyede tedbir koymuslar 10 dk saniyorum ben
balikesir istanbul farkeder zaten
bütün topik taze fasulye yapmış :)))kızlar nasıl yaptnız hepsini bir atıp mı yaptınız malzemelerı yoksa once sogan sonra sırasıyla malzemelerı koyup mu yaptınız bnm amcam ahçı çok begendı:))dogru yaptım sanrm hihhhiii hepimizin ellerinze sağlık
kızlar yazdıklarımız slinmiyormu artık
ya ben bişiy anlatmak istiyrm aslında
ama anlatıp anlatmama konusunda kararsızım
anlatsam içim rahatlıcak ama burda olduğuna yazmak istemiorum
Oktay Usta Şöbiyet Tarifi :
Malzemeler :
* 10 milföy
* 2 su b.ceviz
* 2 çorba k.tereyağı
Şerbeti için:
* 4 su b.toz şeker
* 3 su b.su
* 1 dilim limon
Hazırlanışı :
Milföy hamurların her karesini 4′e kesin.Kestiğiniz hamurun içine ceviz parçaları ekleyin. Daha sonra iki ucundan milföy hamurlarnı birleştirin.Fırın kabına üçgen şekilleri üste gelecek şekilde dizin. 2 çorba kaşığı tereyağını eritin. Eritilmiş olan tereyağını fırın kabına dizdiğiniz kolay şöbiyetin üzeribe dökün. Önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin. Şerbeti için tencereye 4 su bardağı toz şeker ve 3 su bardağı su ilave edin. Üzerine 1 dilim limon ilave edip şerbeti kaynamaya bırakın. Kolay şöbiyet fırından çıktıktan sonra üzerine soğuk şerbeti döküp şerbeti çektikten sonra servis edin.
tabi canıııııımm zor olur ramazanda
eşin bişey demedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?