2011 gelin adayları buyrun sohbete

İftardan sonra yicek yerim kalmıyor benim kızlar.
Dondurmaya fena sardım ama. Bıraksalar kilolarca dondurma yicem sanki. Yemek bile yemicem yani :)))

senin kilo çizelgen silinmiş bakıyorum aslıcım evlendikten sonra saldın mı kendini

kızlar yazdıklarımız slinmiyormu artık
ya ben bişiy anlatmak istiyrm aslında
ama anlatıp anlatmama konusunda kararsızım
anlatsam içim rahatlıcak ama burda olduğuna yazmak istemiorum

yasakmış canım da demokrasilerde çareler tükenmez yaz resim gibi albümüne ekle yapamazsan bana mesajla yaz ben albümüme eklerim sonrada sileriz

Son düzenleme:
iftar sonrası yenmiyor tatlım bence çerez ve tatlı yeter bende ıslak kek yaptım ama millet tıka basa yenmedi bile
çerez biraz yendi o kadar

az olacak gibi geldi denizim onun için yapayım dedim ama bilemedim şimdi

Ya ben milföyle yapılan şeyleri pek sevmiyorum niyeyse

ayyyy ben çok seviyorum aslış dağılıyor böyle ağızından hmmmmm

esra hoşgeldin. dün dr a gittim canım şu kasık ağrım için . korkulacak bişey yok dedi hamdolsun. bebek istediğimi söyledim folik asit verdi. ama yarım tablet kullanacakmışım .

esra hoşgeldin. dün dr a gittim canım şu kasık ağrım için . korkulacak bişey yok dedi hamdolsun. bebek istediğimi söyledim folik asit verdi. ama yarım tablet kullanacakmışım .

hoşbulduk canım geçmiş olsun üşüttün biraz demekki dikkat et artık bundan sonra. tabi dozajı az oluyo hamile kaldıktan sonra arttırıyo hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebek haberini alırız canım senden çokk sevindim bana hamiş arkadaş geliyoo :))

canım mağlesef saldım. sporu bırakınca, yediklerimde geç saatlere kalınca kiloda aldım. 58 dim 62 oldum.
Ramazan çıkınca eşim spora yazılacak. Benim gitmeye vaktim olursa bende gidicem
ama zor görünüyor biraz diyet yemeklerine filan dönücez.

inşallah canım hayırlı sağlıklı nasip etsin rabbim hepimize. bende çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…