- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.021
kuzu milföyden tatlımı oluyomus ilk kez duydum
kuzu milföyden tatlımı oluyomus ilk kez duydum
İftardan sonra yicek yerim kalmıyor benim kızlar.
Dondurmaya fena sardım ama. Bıraksalar kilolarca dondurma yicem sanki. Yemek bile yemicem yani :)))
kızlar yazdıklarımız slinmiyormu artık
ya ben bişiy anlatmak istiyrm aslında
ama anlatıp anlatmama konusunda kararsızım
anlatsam içim rahatlıcak ama burda olduğuna yazmak istemiorum
iftar sonrası yenmiyor tatlım bence çerez ve tatlı yeter bende ıslak kek yaptım ama millet tıka basa yenmedi bile
çerez biraz yendi o kadar
Ya ben milföyle yapılan şeyleri pek sevmiyorum niyeyse
Günaydınn kızlarr dün öğleden sonra şantiyeye gitmek zorunda kaldım gelemedim bi daha bizde akşam kayınvalidemlerdeydik yedim içtim yattım valla gece 12 de kocacımla motorla gezdik çok eğlenceliydi seneler öncesi geldi aklıma okula gittiğimiz dönemlerdede böyle motorla gezerdik :)
Ayşecim hakkında hayırlısı canım inşallah sana uygun bir iştirde kabul edersin bazen farklı mekan farklı hava farklı insanlar çok iyi geliyo
Şu tatlıdan bi ara bende yapıyım bari
esra hoşgeldin. dün dr a gittim canım şu kasık ağrım için . korkulacak bişey yok dedi hamdolsun. bebek istediğimi söyledim folik asit verdi. ama yarım tablet kullanacakmışım .
evet evet hamile kalmadan 1 ay önce folik asit kullanmayı tavsiye ediyorlarrrrr
esra hoşgeldin. dün dr a gittim canım şu kasık ağrım için . korkulacak bişey yok dedi hamdolsun. bebek istediğimi söyledim folik asit verdi. ama yarım tablet kullanacakmışım .
ben bu akşam yapıcamm
kızlar dünkü fasulyemm bir şahane olduu
eşim dio kırk yıllık ev hanımları gibi yemek yapıon. :)
senin kilo çizelgen silinmiş bakıyorum aslıcım evlendikten sonra saldın mı kendini
yasakmış canım da demokrasilerde çareler tükenmez yaz resim gibi albümüne ekle yapamazsan bana mesajla yaz ben albümüme eklerim sonrada sileriz
ya sormayı unuttum dr a . şimdi ben diyelim ki istedim ama bir kaç ay çocuğum olmadı hep kullanacakmıyım bu ilac olana kadar.
hoşbulduk canım geçmiş olsun üşüttün biraz demekki dikkat et artık bundan sonra. tabi dozajı az oluyo hamile kaldıktan sonra arttırıyo hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebek haberini alırız canım senden çokk sevindim bana hamiş arkadaş geliyoo :))
ben demistim yaparsın diye:)
nasıl yaptın canım anlatırmısın?
ya sormayı unuttum dr a . şimdi ben diyelim ki istedim ama bir kaç ay çocuğum olmadı hep kullanacakmıyım bu ilac olana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?