2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydınlar bebişlerrrr ben de dün taze fasulye yaptım ama benim fasulyem 3 saatte pişiyor ben de size tarif veriyim 6 yemek kaşıgı zeytinyagında dilimlenmiş fasulyeleri ve soganları kendi suyuyla kavuruyorum 40 dk filan ara ara karıştırarak kavuruyorum daha sonra 2 tane domatesi küp küp dograyıp atıyorum tuzunu 1 tane de küp şeker atıyorum yavaş yavaş kaynamış suyu ekliyorum agır agır pişiyor ben tam pişmiş seviyorum fasulyenin çok yumuşak olması gerekiyor

günaydınlar bebişlerrrr ben de dün taze fasulye yaptım ama benim fasulyem 3 saatte pişiyor ben de size tarif veriyim 6 yemek kaşıgı zeytinyagında dilimlenmiş fasulyeleri ve soganları kendi suyuyla kavuruyorum 40 dk filan ara ara karıştırarak kavuruyorum daha sonra 2 tane domatesi küp küp dograyıp atıyorum tuzunu 1 tane de küp şeker atıyorum yavaş yavaş kaynamış suyu ekliyorum agır agır pişiyor ben tam pişmiş seviyorum fasulyenin çok yumuşak olması gerekiyor

3 saat miii meltemcım o zaman tarıfe hıc bakmıyım bn ozaman:)))çatlarm ziraa o yemegı yaparken:)))buarada pek bi becerıklsın

Günaydın hatunlar ben geldim.

İşimle ilgili terfi durumumda resmi bir açıklama yapılmasada bütün işler bende.
Yardımcı eleman artık finansa bakmıyor.İşler çok yoğun şu ara malesef ki gelemiyorum.
Özledim sizleri nasılsınız?

Zryneocm bnde fıkrımı yazdım birde ya bn senn yemeklerne bayılıorum güsel şık masalar hazırlıosun buarada çikolatalı toplarına bayılırım tarif istioruzzzz

bir daha ki sefere düdüklüde deniyecegim ama düdüklüde yapınca suyunu koyduktan sonra mı kapagını kapatıp pişirmeye bırakıyoruz bilemedim onu size soruyum dedim ben de çok sıkılıyorum ama napıyım canım çekti tam pişmesi ve kılıçıksız olması gerekiyo çok ugrastırıyo beni bu fasulye :)saoll canımm ben mutfagı çok seviyorum orası oyun alanı gibi rahatlıyorum motive oluyorum
3 saat miii meltemcım o zaman tarıfe hıc bakmıyım bn ozaman:)))çatlarm ziraa o yemegı yaparken:)))buarada pek bi becerıklsın

Ne o öyle tatlım yaaa 3 saat

Zryneocm bnde fıkrımı yazdım birde ya bn senn yemeklerne bayılıorum güsel şık masalar hazırlıosun buarada çikolatalı toplarına bayılırım tarif istioruzzzz

1 paket petibör büsk.
3 kaşık kakao
1 su bard. süt
1 avuç toz şeker
1 paketten az margarin
hinds. cevizi
petibörü kırıyrz cnm rondodan geçiriyrm ben.
süt şeker kakao ve mark. bir tenc. kaynatıyrz
busk.içine döküp top yapıp hind.cevizine buluyrz.

sağolasın canım

deniz profilimdeki albümde tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…