- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.181
ya bizhiç tartışmıyoruz maşallah diyeyimEvlenince büyü bozulacak mı:84:
geçen hafta bana sormadan arkadaşına cuma bize gelin demiş, telefonda konuşuyorduk bana diyo ki sana söylemeye unuttum mehmetlerle fatihler yarın bize iftara gelecek, bende ne hazırlayacaksın peki dedim, nasıl yani diyo bana. dedim hem cuma misafir hem cumartesi bi de hafta arası ofiste iş evde iş ben de insanım biraz anlayışlı olmaya çalışsan birini davet etmeden önce bana danışsan olmuyor mu dedim. Yarın eve gelmicem ne halin varsa gör dedim kapattım telefonu
sinir etti beni
aynen buketcimm herşey çok güzel
evlenincede böyle olcağını düşünüyorum
eğer bir evlilikte hiç tartışma kavga olmazsa ben o evlilikten şüphe ederim... Iki farklı insan iki farklı kültür iki ayrı düşünce aynı evde ortak bir yaşantıda buluşuyor. Ister istemez oluyor tartışmalar. önemli olan kalp kırmamak.
biz mesela eşimle barıştık bile, arkadaşını aramış benim hanım biraz rahatsız dışarıda yemek yiyelim alman hesabı yapalım demiş:)) onlar da daha güzel olur hem edayı yormamış oluruz hem de güzel havanın tadını cıkarırız demişler.
ikimiz de yanlış yaptık bundan sonra yapamayalım böyle şeyler dedi, bende özür dilerim kocacım dedim
eğer bir evlilikte hiç tartışma kavga olmazsa ben o evlilikten şüphe ederim... Iki farklı insan iki farklı kültür iki ayrı düşünce aynı evde ortak bir yaşantıda buluşuyor. Ister istemez oluyor tartışmalar. önemli olan kalp kırmamak.
biz mesela eşimle barıştık bile, arkadaşını aramış benim hanım biraz rahatsız dışarıda yemek yiyelim alman hesabı yapalım demiş:)) onlar da daha güzel olur hem edayı yormamış oluruz hem de güzel havanın tadını cıkarırız demişler.
ikimiz de yanlış yaptık bundan sonra yapamayalım böyle şeyler dedi, bende özür dilerim kocacım dedim
üstün körü konusuluyo..sadece akıllı olun(iki kişi gittik) sonra tek kaldım..ben o kıza taktım bu ara faln..konusma samimi olma fln..
ortada hiç bişi yok..biliyosunuz kamera var hersey görülüyo burda..ama sebep yok..kızı ağlattı..bana bagırmadı ama dikkatli ol dedi..bilmiyorum..eşime anlatıyorum noluyoda orda diyo..bilmiyorum diyorum kızıyo niye bilmiyosun bilmem ne..
kovulsam daha iyi..iki gündür zangır zangır titriyorum karsısında biri eda diyo sıcrıyorum falan..
Munlaka zıt görüşler olur canım ama bens enin tepkilerini biraz sert buluyorum aynıolay bizde yaşansaydı bu konudan tartışma çıkmazdı mesela ama yanlış anlama asla seni eleştirmiyorum senin tepki vermeyeceğin bir olayada ben aşırı tepki verebilirim
ben edaya katılıyorum tartışmalar olmalı saygıyı bozmadan tbi buket bnde senn gibiyim bazen bn bıle ınanamıyorum fasla tepkli olabılıyorum bazende cok rahat ve umursamaz
Herşeyin kararı güzel kavga edilir küsülür barışılır hem cicim cicim de sıkıcı bana göre
sonuçta kavga yada tartışmayı bilerek yaratmıyoruz ya çıkartıyorlar birşey
eda suçunu kabullenmeside güzel birşey :)
umarım kafasına dank etmiştir
senin yerinde aynı duruumu kim yaşaya aynı tepkiyi verirdi bende aynısını derdmi otur kendim yap derdim mesela tepkimi belli ederdim bu konuda seni hatalı bulmuyorum o anki durumda zaten güzel cümleler kullanılmazdı o sinirle
neyseki tatlıya bağlanmış insan şimdi kocasını daha çok sevesi geliyor gerginlik sonu huzur
Beş mesaisi kalamsın yavaştan
ah ah daha bir saat var ya eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm
babam iftar yemeğine gidecek şirket düzenliyor annmde beni çarşıya çağırıyor alışveriş canavarı bu kadın ya az önce 5. aramasını yaptı artık al diyorum alma deyince anlamıyor:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?