2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketttt tabi ki nişanlılıktaki gibiolmuyor herşey çünkü artık bütün bir hayatı paylaşıyorsunuz. ama şuna inan nasıl başlarsa öyle gidiyor genel olarak. yani o yüzden içini fferah tut tartışmalar olsa bile değişen bişey olmadığını göreceksin.

edacım sende sıkma canını . işte erkekler bazen çok anlayışsız oluyorlar. bizde normalde dışarı çıkan bir çift değiliz. eşim çok yorgun oluyor diye hep evdeyiz. bu seferde benim canım sıkılıyor. dün akşam ilk defa ikimizde az yorgunuz diye çaya dışarı çıkacaktık. ben hazırlanırken tel geldi. akrabaları çaya gelecekmiş. bizimkide tamam buyrun evdeyiz gelin dedi. sinir oldum. doğruyu söylemek zorunda değildi. dışardayız diyebilirdi. zaten çalışan insnaları bir dinlenmeye bir hava almaya fırsatımız olmuş onuda evde çay hizemytiyle geçirdim. bişey demedim ama o anladı ne demek istediğimi. ne yapalım huzurumuz kabulleniyoruz bazı şeyleri

ben de aynısını yapardım herhalde. bu akşam konuş eşinle ya iptal etsin yada beraber hazırlık yapın. ona yaptır biraz iş belki anlar ne kadar yorulduğunu.

aynen buketcimm herşey çok güzel
evlenincede böyle olcağını düşünüyorum

eğer bir evlilikte hiç tartışma kavga olmazsa ben o evlilikten şüphe ederim... Iki farklı insan iki farklı kültür iki ayrı düşünce aynı evde ortak bir yaşantıda buluşuyor. Ister istemez oluyor tartışmalar. önemli olan kalp kırmamak.

biz mesela eşimle barıştık bile, arkadaşını aramış benim hanım biraz rahatsız dışarıda yemek yiyelim alman hesabı yapalım demiş:)) onlar da daha güzel olur hem edayı yormamış oluruz hem de güzel havanın tadını cıkarırız demişler.
ikimiz de yanlış yaptık bundan sonra yapamayalım böyle şeyler dedi, bende özür dilerim kocacım dedim

Işte edacım ngüzel
mutlaka aynı evin içinde tartışma olcaktır
olmazsa olmaz zaten
önemli olan sizinde yaptıgınız gibi
uzatmadan en kısa sürede gün içinde problem çözmek

iyi olmuş sevindim ortayı bulmanıza. artık anlamıştır herhalde.

barışmanıza çok sevimdim edacım
tartışma konusuna gelince bende sneinle aynı şeyi düşünüyorum
tartışmalar evliliğin tuzu biberi aşırıya kaçmamak şartıyla
ve kaçınılmaz şeyler

Munlaka zıt görüşler olur canım ama bens enin tepkilerini biraz sert buluyorum aynıolay bizde yaşansaydı bu konudan tartışma çıkmazdı mesela ama yanlış anlama asla seni eleştirmiyorum senin tepki vermeyeceğin bir olayada ben aşırı tepki verebilirim

eda sıkma canını oruç başına vurmuş olabilir iş yernde bazn bu tür sorunlr olabiliyor birde şey dicem internet açıksa iş yernde onada dikkat et cnm ne bilim belki yazdıklarını okuyorlardır olabilirmi

ben edaya katılıyorum tartışmalar olmalı saygıyı bozmadan tbi buket bnde senn gibiyim bazen bn bıle ınanamıyorum fasla tepkli olabılıyorum bazende cok rahat ve umursamaz

kızlar tartışma konusunda bende aynı şeyi düşünüyrm
hem sonra çok güzel oluoo.
insan daha da bir muhabbetlenio
ama tartışmayınca
herşeye olur aaa evet öle tabii haklısın gibi devam etse bir zaman sonra yapmacık gelebilir bişiyler

ben edaya katılıyorum tartışmalar olmalı saygıyı bozmadan tbi buket bnde senn gibiyim bazen bn bıle ınanamıyorum fasla tepkli olabılıyorum bazende cok rahat ve umursamaz

yelizciğim insanın tepkisi o günkü ruh haliyle ve olayla bağlantılı...
bu olayda ben kendimi kesinlikle haklı görüyorum cünkü ilk kez yaşanmadı, ve eminimki ben alttan alıp sert tepki vermeseydim aynı konu tekrarlanacaktı.
eve gelince bana surat asacağını biliyorum ama ben onun gönlünü alırım:))

Herşeyin kararı güzel kavga edilir küsülür barışılır hem cicim cicim de sıkıcı bana göre
sonuçta kavga yada tartışmayı bilerek yaratmıyoruz ya çıkartıyorlar birşey

eda suçunu kabullenmeside güzel birşey :)
umarım kafasına dank etmiştir

senin yerinde aynı duruumu kim yaşaya aynı tepkiyi verirdi bende aynısını derdmi otur kendim yap derdim mesela tepkimi belli ederdim bu konuda seni hatalı bulmuyorum o anki durumda zaten güzel cümleler kullanılmazdı o sinirle

neyseki tatlıya bağlanmış insan şimdi kocasını daha çok sevesi geliyor gerginlik sonu huzur

aynen denizcim, gidip yanaklarını sıkasım geldi mesela şimdi.... diyo ki sen cok yaramas bi kızsın hem prenses hem cadı bende çözüm kahramanıyım senin cadılıklarını altan alıyorum. geçim ehli oldum ama yinede evde son sozü ben söylüyorum; tamam karıcım dedi

babam iftar yemeğine gidecek şirket düzenliyor annmde beni çarşıya çağırıyor alışveriş canavarı bu kadın ya az önce 5. aramasını yaptı artık al diyorum alma deyince anlamıyor:84:

buketcim Allah kolaylık versin, biz annemle senin olduğun bu aşamalarda günde en az 7 - 8 kez telefonla konuşurduk. Az kaldı canım relax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…