2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketcim Allah kolaylık versin, biz annemle senin olduğun bu aşamalarda günde en az 7 - 8 kez telefonla konuşurduk. Az kaldı canım relax

O zaman 2 - 3 kere daha arama hakkı var Pahalı boşver alma diyorum anlamıyor eda misafirlik çay bardağım yoktu tabaklarım var 12 bardak 80 tl imiş alma başka erlere bakarız pahalı dedim kızdı muhtemelen almıştır. Az bir eksiğim kaldı onlarda bitsin rahatlayacağım

Son düzenleme:

12 tabak ve bardak bende 80 e aldım kuzum fiyatla ruçmuş valla

senin herşeyin en güzeline sahip olmanı istediği icin Buketcim onu şimdi durduramazsın.
anneler kızları evlenirken pek bir hoş oluyor

Özel Bir Kadın (Pretty Women)4 Nikah 1 Cenazae Nothing Hill Kasımda Aşk Başkadır bunlar eski ama klasik filmlerdir bunları izle ben sana söylerim daha 2011 yapımı da Hayatım Yalanı izledim Jennifer Anistonun filmi çok eglenerek izledim film izleme sitesi de söylerim canım sana burdan link paylaşmak yasak sanırım Sipaydi bizimle evinin resimlerini paylaşacakmısın?her aşamasnı paylaştın onu da merak ediyoruz :)Edacımm kesinlikle o konuda çok haklısın 2 farklı kültür 2 farklı yaşam tarzı birleşince ister istemez tartışmalar oluyor bir de sen çok beceriklisin canım elinden her iş geliyor degişik degişik tariflerin var o da seninle gurur duydugu için övünmek için yapıyor erkekler övünmeye bayılıyorlar inan bene vli degilim ama ben onlara gittigim zaman bile ben misafirim degil mi bana abes geliyor ama ben de mutfaktan çıkamıyorum gerçi bu benim kaderim komşu çagırır dolma çagırmaya falan filan benimki de çok dagınıktı dolabını bir açtım baktım herşeyi fırlatmış atmış nasıl sinirlendim anlatamam ben t-shirtlerimi bile magazalarda oldugu gibi katlayıp koyuyorum bütün dolabını yere attım yatagına da oturdum hadi bakalım üzelt şimdi tek tek katlayacaksın dedim ben de oturdum izledim dolabını düzeltti parfümünden de sıktık kapagını kapattık :)ben de düzen hastasıyım

günaydın bebişlerrrr dün beyaz eşyalarım kuruldu akşam mutfağımı yerleştirdim:) çok eksiğim çıktı birde bumobilyanın camlarındaki yapışkanlı kağıtlaın çıkarma yöntemi nedir acaba suylamı çıkar yoksa daha kolay yöntemi var mı

hayırlı olsun zuzum ben bayağı geri kaldım hiç birşeyin gelip gittiğiyok bizde. Perecide sözde pazartesi günü hesap çıkarıp uğrayacaktı onay için haftanın sonu geldi ortalarda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…