- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.201
buketcim Allah kolaylık versin, biz annemle senin olduğun bu aşamalarda günde en az 7 - 8 kez telefonla konuşurduk. Az kaldı canım relax
O zaman 2 - 3 kere daha arama hakkı varPahalı boşver alma diyorum anlamıyor eda misafirlik çay bardağım yoktu tabaklarım var 12 bardak 80 tl imiş alma başka erlere bakarız pahalı dedim kızdı muhtemelen almıştır. Az bir eksiğim kaldı onlarda bitsin rahatlayacağım
O zaman 2 - 3 kere daha arama hakkı varPahalı boşver alma diyorum anlamıyor eda misafirlik çay bardağım yoktu tabaklarım var 12 bardak 80 tl imiş alma başka erlere bakarız pahalı dedim kızdı muhtemelen almıştır. Az bir eksiğim kaldı onlarda bitsin rahatlayacağım
12 tabak ve bardak bende 80 e aldım kuzum fiyatla ruçmuş valla
senin herşeyin en güzeline sahip olmanı istediği icin Buketcim onu şimdi durduramazsın.
anneler kızları evlenirken pek bir hoş oluyor
Buketcim ne güzel benim annem nasıl üzülürdü çıkıp bir kere bişey alamadım diye :)
ne güzel bırak alsın
korku filmi izleyemem korkarım zaten bugün kocişimde yok ben romantik komedi,aşk filmlerini seviorum dha çok mesela merak ettiğim özel bir kadın vr eski bir film miş izlemedm nasıl olduysa izlemek istiorum ama iş yende kıstlı girmio acaba dedim forumda varmı ızleyecegım bir film
ya arkadas 1/4 ölçeği nasıl bi ölçektir..1,5 bardaksa öyle yaz..onun hesabınımı yapıcaz iki saat..
noluyo kızlar 1/4 ölçek
benim vitrin camlarında var ya suyla ıslatıp yumuşatayım birde fön makinesi tutulur diyorlar o ne işe yarıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?