- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.141
maşallah kızlar ya, işlerle ilgileneyim dedim birkaç saat yoktum döktürmüşsünüz
uykum geldi bi de eşimle tartıştık keyifim kaçtı mübarek günde,
akşam olsa da eve gitsek
Topiğin güzel hatunları
ne yapıyorsunuz ben saati 3 felan oldu sanıyordum daha 2
maşallah kızlar ya, işlerle ilgileneyim dedim birkaç saat yoktum döktürmüşsünüz
uykum geldi bi de eşimle tartıştık keyifim kaçtı mübarek günde,
akşam olsa da eve gitsek
ayy hadi bakalım iyisi olur inş.
sevindim senin adına
aynen yavvv bugün geçmedi
pöfffffffffffffffffffffff
hayırdır fıstık yaaaa
ramazanda sinirler gergin oluyo sanırım edacım
daha dikkatli olmak lazım
ama sanırım ramazan eşimle bana yaradı
pek bi anlayışlıyız birbirimize karşı pek bi iyiyiz bu ara
zaten iyiyiz ama bu ara ekstra bi iyilik var aramızda
aman allah bozmasın
siz neden tartıştınız ki edacım
özel değlse tabi
ayy gamze yaa öldürdün beni
neden tartıştınız canım
gergin zamanındasın dinlen eve geçince biraz
geçen hafta bana sormadan arkadaşına cuma bize gelin demiş, telefonda konuşuyorduk bana diyo ki sana söylemeye unuttum mehmetlerle fatihler yarın bize iftara gelecek, bende ne hazırlayacaksın peki dedim, nasıl yani diyo bana. dedim hem cuma misafir hem cumartesi bi de hafta arası ofiste iş evde iş ben de insanım biraz anlayışlı olmaya çalışsan birini davet etmeden önce bana danışsan olmuyor mu dedim. Yarın eve gelmicem ne halin varsa gör dedim kapattım telefonu
sinir etti beni
denizim 4.5 olsa da çıksam daha 2 saat yolum var.
dün iş görüşmesine gidince yemek kaldı, dışarıdan söyledik. ama çorba yapayım dedim yanına o da yetişmedi iftara.
iftardan sonra pişirdim. yanına bezelye yemeği yapacağım. bide tavuk kızartırım.
sizde ne var iftarda kızlar
edacım hayırdır canım.
çok sağol zeynepcim
ben buradaki pozitif enerjiye zaten inanırdım kızlar dün tam size yazdım sonra aradılar ya iyice inandım
geçen hafta bana sormadan arkadaşına cuma bize gelin demiş, telefonda konuşuyorduk bana diyo ki sana söylemeye unuttum mehmetlerle fatihler yarın bize iftara gelecek, bende ne hazırlayacaksın peki dedim, nasıl yani diyo bana. dedim hem cuma misafir hem cumartesi bi de hafta arası ofiste iş evde iş ben de insanım biraz anlayışlı olmaya çalışsan birini davet etmeden önce bana danışsan olmuyor mu dedim. Yarın eve gelmicem ne halin varsa gör dedim kapattım telefonu
sinir etti beni
geçen hafta bana sormadan arkadaşına cuma bize gelin demiş, telefonda konuşuyorduk bana diyo ki sana söylemeye unuttum mehmetlerle fatihler yarın bize iftara gelecek, bende ne hazırlayacaksın peki dedim, nasıl yani diyo bana. Dedim hem cuma misafir hem cumartesi bi de hafta arası ofiste iş evde iş ben de insanım biraz anlayışlı olmaya çalışsan birini davet etmeden önce bana danışsan olmuyor mu dedim. Yarın eve gelmicem ne halin varsa gör dedim kapattım telefonu
sinir etti beni
çok ağır konuşmuşsun edacım ama yarın evede gideceğini sofrayıda yemeğide hazırlayacağını ikimizde biliyoruz boşuna gerginlik çıkmış keşke rest çekmeden daha kibar uyarsaydın sen haklısın ona sözüm yok ama tepkin ağır olmuş bence
dün akşamdan kalan taze fasülyem var benim biraz
biraz makarna yapıcam yanına
bide sütlü çorba
ne zamandır yapmamıştım
edacım yangına körükle gitmek gibi olmasın ama
sonuna kadar haklısın valla ne diyim
tam o 1 paketten cnm işte
bende öle 5li alıyrm zaten 1 paketini kullanıyrm
50 gr canı onlar bende öyle alıyorum 300 gr lıktan mozaik yapıyorum çünkiiiiiiiii
ayy gamze yaa öldürdün beni
edacım aylinin dediği gibi yangına körükle gitmek giib olmasın sen haklısın arkadsım...belkide cuma günü için düşündügün şeyler vardı yada yanlzı kalmak dinlenmek isteyecektin..gecende buna benzer bi mevzu yasattı eşin sana..neden sormuyo adaşım..herşeye hayır diyen bi kızmıssın gibi idüşünceni sormuyo??
kızlar benimde iki gündür işyerinde kara bulutlar dolaşıyo..iki kere faabrika müdürüyle karsı karsıya geldik..odasına çağırıldım..
anlamıyorum bişiler oluyo burda..Allah yardımcımız olsun..
merhaba bende geldim birazcıkta sizinle sohbet ediyim dedim :76:
edacım çok ağır olmuş yaaaa
bence madem habersiz iş yaptn birlikte hazırlıcaz herşeyi deseydin
yada ben mutfaktayken sen evi toparlıcan falan dseydin
şimdi eşin napsın ndesin karşı tarafa
bi daha böyle bişeyi kabul etmiceni gfittikten sonra söylerdin
edacım aylinin dediği gibi yangına körükle gitmek giib olmasın sen haklısın arkadsım...belkide cuma günü için düşündügün şeyler vardı yada yanlzı kalmak dinlenmek isteyecektin..gecende buna benzer bi mevzu yasattı eşin sana..neden sormuyo adaşım..herşeye hayır diyen bi kızmıssın gibi idüşünceni sormuyo??
kızlar benimde iki gündür işyerinde kara bulutlar dolaşıyo..iki kere faabrika müdürüyle karsı karsıya geldik..odasına çağırıldım..
anlamıyorum bişiler oluyo burda..Allah yardımcımız olsun..
hoşgeldin sen ne zamandır gelmiyosun zaten aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?