2011 gelin adayları buyrun sohbete

Topiğin güzel hatunları
ne yapıyorsunuz ben saati 3 felan oldu sanıyordum daha 2

denizim 4.5 olsa da çıksam daha 2 saat yolum var.
dün iş görüşmesine gidince yemek kaldı, dışarıdan söyledik. ama çorba yapayım dedim yanına o da yetişmedi iftara.
iftardan sonra pişirdim. yanına bezelye yemeği yapacağım. bide tavuk kızartırım.

sizde ne var iftarda kızlar

maşallah kızlar ya, işlerle ilgileneyim dedim birkaç saat yoktum döktürmüşsünüz

uykum geldi bi de eşimle tartıştık keyifim kaçtı mübarek günde,
akşam olsa da eve gitsek

edacım hayırdır canım.

ayy hadi bakalım iyisi olur inş.
sevindim senin adına

çok sağol zeynepcim
ben buradaki pozitif enerjiye zaten inanırdım kızlar dün tam size yazdım sonra aradılar ya iyice inandım

aynen yavvv bugün geçmedi
pöfffffffffffffffffffffff

hayırdır fıstık yaaaa

neden tartıştınız canım
gergin zamanındasın dinlen eve geçince biraz

geçen hafta bana sormadan arkadaşına cuma bize gelin demiş, telefonda konuşuyorduk bana diyo ki sana söylemeye unuttum mehmetlerle fatihler yarın bize iftara gelecek, bende ne hazırlayacaksın peki dedim, nasıl yani diyo bana. dedim hem cuma misafir hem cumartesi bi de hafta arası ofiste iş evde iş ben de insanım biraz anlayışlı olmaya çalışsan birini davet etmeden önce bana danışsan olmuyor mu dedim. Yarın eve gelmicem ne halin varsa gör dedim kapattım telefonu

sinir etti beni

çok ağır konuşmuşsun edacım ama yarın evede gideceğini sofrayıda yemeğide hazırlayacağını ikimizde biliyoruz boşuna gerginlik çıkmış keşke rest çekmeden daha kibar uyarsaydın sen haklısın ona sözüm yok ama tepkin ağır olmuş bence

dün akşamdan kalan taze fasülyem var benim biraz
biraz makarna yapıcam yanına
bide sütlü çorba
ne zamandır yapmamıştım

edacım yangına körükle gitmek gibi olmasın ama
sonuna kadar haklısın valla ne diyim ama gene de öyle demeseydin keşke

Son düzenleme:

ya gelin sensin ne bu herkes sizde allah allah
ille yataklıkmı olmak geliyor erkekler anlamıyor gerçekten çok sinir bozucu birşey
ya bende sinir oluyorum bazen yapıyo benim kocada
ama hep aynysını yapıyor eda yapısı bu demekki adamın

sinirden söylemişşin bellide sen kenidne biraz zaman ayır bu tempo çok yorucu
tek misafir ağırlamaktan ibaret dğil temixzliği sil süpür ev işi
ah ah sıkma canını

buketcim ama bu tartışmayı biz daha önce 3 kez yaptık 2 aylık evliliğimizde
hep bana haber vermeden kabul ettiği davetler veya çağırdığı misafirler yüzünden tartışmak istemiyorum
onları ağırlayacak olan benim, hazırlık yapacak olan benim, o sadece hoşgeldiniz beş gittiniz dicek ona göre hava hoş.

arkadaşımın evlenme yıldönümü 3 yaşında oğlu var, eşiyle yemeğe gitmek istemişler
cocuk da ben eda teyzeme gitmek istiyorum demiş (gerçekten de benim yanımda annesini aramıyor) size bırakalım mı diye aramışlardı, bende tamam demeden önce eşime danışmak icin onu aradığımda misafiri öğrendim

edacım çok ağır olmuş yaaaa
bence madem habersiz iş yaptn birlikte hazırlıcaz herşeyi deseydin
yada ben mutfaktayken sen evi toparlıcan falan dseydin

şimdi eşin napsın ndesin karşı tarafa
bi daha böyle bişeyi kabul etmiceni gfittikten sonra söylerdin

edacım aylinin dediği gibi yangına körükle gitmek giib olmasın sen haklısın arkadsım...belkide cuma günü için düşündügün şeyler vardı yada yanlzı kalmak dinlenmek isteyecektin..gecende buna benzer bi mevzu yasattı eşin sana..neden sormuyo adaşım..herşeye hayır diyen bi kızmıssın gibi idüşünceni sormuyo??

kızlar benimde iki gündür işyerinde kara bulutlar dolaşıyo..iki kere faabrika müdürüyle karsı karsıya geldik..odasına çağırıldım..
anlamıyorum bişiler oluyo burda..Allah yardımcımız olsun..

edacım sana sürekli misafir geliyo
sende maşallahın var döktürüyosun
tamam bu çok güzel bişey ama çalışan insan için bi yere kadar
bu tempo bi süre sonra seni gerçekten hasta eder
çünkü hem çalışmak hem ev işlerini aksatmamak hemde misafir ağırlamak
insanı gerçekten çok yoruyo
bence sen bu durumu oturup eşinle doğru düzgün konuşmalısın
ve senden habersiz misafir kabul etmemesi gerektiğini de tabi
hele bu gerçekten çok sinir bozucu bi durum

hayırdır edacım neden öyle oluyo
senin bi kusurun mu oluyoda çağırıyolar seni

züloş, eşim karşı tarafa ne söyleyeceğini benden habersiz davet etmeseydi düşünmicekti,
ben şimdi sinirle böyle söyledim ama biliyorum ki kendimi bu akşam yine 1 -2 de yatakda anca bulacağım. belki inanmazsın ama 10 gündür evimin salonuna giremediğimden çiçeklerim solmuş totom koltuk görmüyor, bana da yazık

adaşım aksine herşeye tamam dediğim için yüz bulup davet ediyor işte.... nasıl olsa benim hanım yemek yapıyor evi temizliyor misafir gelince beni ihya ediyor bende havamı atıyor işte kendi kendine

senin işyerinde peki neden oluyor bu durumlar canım? Işlerde aksama mı yaşanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…