2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım çok teşekkür ediyorum Allah tüm isteyenlere bir an önce hayılısıyla nasip etsin inşallah..

yeni zammında hayırlı olsun canım güle güle harcayın inşallah

evet zeynepcim misafirler geldiğinde yapılabilcek çok kolay ama aynı zamanda görselliğide hoş bir tarif.. çok lezizdi valla afiyetle yedik sağol tekrar..

zeynepcim sen zaten hep güzel sofralar kuruyorsun

sağol aylincim çok teşekkür ederim Allah sizede bir an önce almayı nasip etsin inşallah canım

ay gercekten nasıl birşeyki o torba bendede yok

canım benim sabodan dolayı perdelerim yarımdı biliyorsunuz kalanını adam gel al dedi bunlardan çamaşır makina örtüsü ayakkabılık ve çöpe kılıf yapıp kullanabilirsin demişti

sizde aldığınız yerden sorun perdeler yıkaak için torbası varmı diye ben henü yıkamadım aramdan sonra mevlüt okutmaya akın yakıyacağım

bende gaz olmadığı tüp var tüpe mesela boş irkin görünüyor gri mutfak takım önlüğümü giydirdim fistolu felan çok hoş gelen nerden aldın diyor balkonda güneş girmesin diye takıyorlar artı tül perdeler lavoba felan çok güzel yıkıyor

günaydın, hayırlı cumalar herkese

bu sabah ufak bir kaza geçirdim, dolapdan su bardağı alırken elime kram girdi bardağı tutamadım
bardak yere düştü kırıldı bi parçası da ayakkabımın icine girmiş bende fark etmeden bastım üstüne, ayağım kesildi caaart diye, ofiste daha kimse yoktu elimle kapyı açamadım
ayhhh resmen kabus gibiydi. Allahtan stajer kız geldi beraber revire indik dikiş attılar pansuman yaptılar yukarı geldim tekrar.

doktor beni kramplar yüzünden hastaneye gönderecekti ama istemedim ben, ya dedi böbreklerinde bir sıkıntı var ya da magnezyum ve potasyum eksikliği bol bol muz ve şeftali yiyecekmişim bugün

teşk.ler tatlım.

afiyet olsun canımcım rica ederim.

kızlar ben kaçtm sonra gelirim

geçmiş olsun tatlım daikkat et

ah çok geçmiş olsun edacım..valla çok üzüldüm Allah beterinden korusun inşallah

günaydın kızlarr

geçmiş olsun eda . ama gitmen lazım dr a. kramplar sıklıkla oluyorsa sebebini öğren ilaçlarını al canım ihmal etme.

günaydın kızlar hayırlı cumalar gamzeciğimmm arabanız hayırlı olsun canım benim allah kazadan beladan korusun inş. edacığımmmm çok çok geçmiş olsun canım benim bir an önce git bi doktora görün sağlık ihmale gelmiyor canım benimmm

çok geçmiş olsun adaşım..oku kendine sürekli..nazarmı değiiyo sana anlamıyorum ki..

geçmiş olsun tatlım daikkat et

ah çok geçmiş olsun edacım..valla çok üzüldüm Allah beterinden korusun inşallah

günaydın kızlarr

geçmiş olsun eda . ama gitmen lazım dr a. kramplar sıklıkla oluyorsa sebebini öğren ilaçlarını al canım ihmal etme.

sağolun kızlar,
her gece 2-3 kez bacağıma kramp giriyor ellerime o kadar sık girmiyor ama bu sabah resmen kasıldım kaldım.
Ramazan bitince doktora gitmeyi düşünüyorum.

ayy edaaa okurken içim cız etti yaa. çok geçmiş olsun. ((

sağolun kızlar,
her gece 2-3 kez bacağıma kramp giriyor ellerime o kadar sık girmiyor ama bu sabah resmen kasıldım kaldım.
Ramazan bitince doktora gitmeyi düşünüyorum.

hayır eda ramazan bitince diye birşey yok gitmelisin o gün oruç tutmayabilirsin. sonradan gününe gün kaza edersin. bende geçen gün tutmadım dr agiderken.kan testi yaparlar diye hatta yapmadılar bile boşuna tutmamış oldum ama olsun. sağlık ihmale gelmez.

eda çok geçmiş olsun cnm
dikkat et.hatta bir doktorada görün

kızlar ya sabah sabah güzel moralle başlıyrm yine moralim bozuluo Allahım yardım et bana ne olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…