2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuzum kaynanoşa özel bir plan yaptın mı bakalım evi sen mi gezdireceksin? Denizcim bende seni bekliyordum evinin avizelerini nerden aldığınızı ve ne kadar tuttuğunu hatırlıyor musun?

hoşgeldin yasemincim nasıl gidiyor hazırlıklar bitti mi gelinlik benimde ayın 20 sinde ikinci provam var brinciden hiç birşey anlamadım

hoşbuldum buketçim hazırlıklar yavaş yavaş bitiyor gibi canım mobilyaları aldık şimdi ev tutulacak nasipse perde ler kaldı bayramda çeyiz gidecek kısmetse...

gelinlikte sahtekarlara denk geldik (( şimdi tekrar dikiliyor canım

aaa ne oldu anlatsana canım çünkü biliyorsun bende çok uyguna hallettim gelinlik işini işkillenmiyor değilim kapora vermişmiydin gitti mi kapora ne oldu

avizeleri gazcılardaki aydınlatmacıdan almıştı eşim
enerji ve bankanın karşında var bir tane halkankın karşısı gazcılarda ama büyük avizeci var beşevler de mobilyacıların orda yeni açıldı oraya bak bence

gazcıların fiyatları nasıl canım toplam ne kadar tuttuğunu hatırluyor musun nişanlım 500 tl bütçe ayırmışt aavizelere bana az geldi

aaa ne oldu anlatsana canım çünkü biliyorsun bende çok uyguna hallettim gelinlik işini işkillenmiyor değilim kapora vermişmiydin gitti mi kapora ne oldu

canım inşallah sorun yaşamazsın... modelde sıkıntı yok güzel olmuş kapalı hali felan ama kırık beyaz dikileceği yerde gitmişler sarıya dönük bi krem gelinlik dikmişler annem kesinlikle bu gelinliği sana giydirmem dedi bu ne biçim bi renktir dedi kayınvalidem desen iyice köpürdü birde duvak vermişler bembeyaz ve fiskos örtüsü gibi gelinliğin birde orjinal kumaşı kullanılmamış 300 tl kapora vermiştik neyse iyice tartıştık dediler tamam tekrar dikelim yazı aldık orjinal kumaşı dikilecek bakalım haftaya belli olur şekli şemali eğer ki yine berbat bi gelinlikle karşılaşırsak çarpacağız yüzüne hazır gelinlik bakacağız.. anlayacağın gelinlikte hiç ummadığımız bişiy yaşadık canım...

zuzum kaynanoşa özel bir plan yaptın mı bakalım evi sen mi gezdireceksin? Denizcim bende seni bekliyordum evinin avizelerini nerden aldığınızı ve ne kadar tuttuğunu hatırlıyor musun?

aslında eve gidince benim gezdirmem daha uygun olur ama belki dayanamazlar o vakte kadar nişanlım götürür:) bugünde perdeler gelecekmiş dün gecikti onları hallderiz artık yarında halılara bakacağız öyle bukomm yaa

Ayy kötü olmuş canım ama iyiki önce önce halettmişsin telafi için zamanın var inşallah bende bir süprizle karşılaşmam inşalah senin de bu sefer istediğin gibi olur bilgi ver bizede merak ederim ben canım

Senin çok az kaldı zuzum ya benimde şafak 56 :92:

Ben meraklıyım ben olsam dayanamazdım Sorma bizim perdecide 1 haftadır uğrayacak hesap çıkarmıştı onu konuşup karar vereceğiz ama yok ortalarda hal böyle oluncada dikilemiyor tabi dün gelecekti ekti gene bugün gelecek inşallah

Mutfak + salon+ giriş+yatak odası = 500-600 bizimde buektcim

mutfak ve yatak odasına öyle janjanlı şeyler olmuyor zaten diğerleri paratutuyor

hım iyiymiş o zaman benim aydınlatma fiyatlarından pek haberim yokta az gelmişti yetecek o zaman zaten yatak odasının kini annem kurdelalardan yapmıştı kursta onu kullanacağız bana mutfak 2 giriş bir salon 1 oturma odası lazım çocuk odasına sonra çocuk için olanlardan alacağız

az kaldı gerçekten bukomm:) iyice koşturmaca başladı valla sorma. ama seninde birşey kalmamış bebişimm.. umarım gelir perdeci insanı atlattılar mı sinir harbi yaşatıyorlar ya.

hoşgeldin canım şafaklarımız yakınmış benimde 35 günüm kaldı:))

hoşbulduk canım evet şafaklar yakın :)) nasıl gidiyor senin hazırlıklar canım

veririm canım İnşallah sen sorun yaşamazsın canım.. Rabbim içimize sindirsin buketcim...

az kaldı gerçekten bukomm:) iyice koşturmaca başladı valla sorma. ama seninde birşey kalmamış bebişimm.. umarım gelir perdeci insanı atlattılar mı sinir harbi yaşatıyorlar ya.

şimdi hadi neysede teslim tarahinde oynamalar olunca benim de sinirler zıplar kesin çünkü herşey birbirine bağlı perde mobilya gelsin ki halı seçelim. Mobilyacıda bize kazık atacak gibi geliyor ya hadi hayırlısı bakalım inşallah zamanında teslim ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…