2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ay ay gelinlerimizde heyecan tam gaz, kızlar düğünde sonra Eminönüne gittik davetiyeler çarptı gözüme ve cidden midem bulandı, ne kadar kafa yoruyoruz böyle şeylere yaa...

sizi okudukça benim elim ayağım dolanıyo nişanlım sürekli ev tutulsun bi alıcam sen rahat ol diyo ben kursa gideceğim için çalışamıyorum ama kursu yine ertelemişler 29 ağustosa ki o gün de yanılmıyorsam arefe, yine erteleyecekler :/ sinirlerim bozuldu iyice :/ bi de ayrıca sizin şafağı gördükçe sanki benimkine yıllar var kadar uzun geliyo yav

kimsecikler kalmamış yaaa...

kızlar zamanınız az kalmış ama çoğu şeyi halletmişsiniz.zuzu dert edecek bişey yok herşey hallolmuş.halılarda bir gününü alır zaten ....
buketcim sende yorma kafanı 2 aya kadar biter hepsi.
sakın stres yapmayın o yetişmedi bu yetişmedi diye.eve girdiğinizde de hala bişeyler almaya devam ediyorsunuz çünkü eksik hiç bitmiyor....

hoşgeldin canım cumartesi olunca böyle oluyor hele öğleden sonra kimsecikler olmuyor. Perdeci sonunda teşrif etti konuştuk 7 Eylülde takacak perdeleri söz verdi inşalah mobilyacı yamuk yapmaz:S

zaman o kadar çabuk geçiyor ki canım hiç anlamıyorsun ben çizelge yapmaya 8 aydan başaldım

hoşgeldin canım cumartesi olunca böyle oluyor hele öğleden sonra kimsecikler olmuyor. Perdeci sonunda teşrif etti konuştuk 7 Eylülde takacak perdeleri söz verdi inşalah mobilyacı yamuk yapmaz:S

merak etme canım ....tabiki ufak tefek pürüzler çıkıyor.ama halloluyor herşey canım.daha zamanın var sakın strese sokma kendini..

selam kızlarr.
gecenin bu saatinde benden başka kimse yok topicte :)

koçiş film izlio bende nete gireyim dedim biraz

bugün saçlarımı kestircektim kuaförüm tatlile gitmiş p.tesi kestiricem

annem doğum günü hediyesi almış
çok beğendimmm
çok güzel papuçlar almış platformlu topuklu ayakkabı
siyah süet ve arasında ruganı var bağcıklı kısa papuç
işe giderken sonbahar gibi giyersin dedi.
çok mutlu oldum

bunun aaynısı kızlar ama mavi yeri rugan birde rugan çantam vardı takım yaptım
topukları biraz daha fazla benimkinin

abimlede arayı düzeltip orta yolu bulduk
canım benimm ya insanın abisinin olması çok güzel insan kendini güvende hissediyor

iyi geceler kızlarr

Son düzenleme:
günaydın güzel bayanlaarr:) gelin hanım yine geldi uykusuz kaldık saat 5te geldi :/ abimin geçen tuttuğu evi beğenmedi, 1000 lirayı yaktılar, bugün yeniden bulduğu eve bakacak :/ hayırlısı :)

zeynepcim iyi günlerde kullan bu ayakkabılar çok rahat taba rengi de bende var dar kotun altında çok şık duruyo dogum günün mü atladım mı ben dogum günün de kutlu olsun

selam kızlar

dün annemlerde iftardaydık bide pazar yaptık eşimle.
ev telefonumuzu açtırdık internet için. vınımızın süresi bitiyor
bugünde yine evde takıldık. ben kuaföre gittim rutin manikür vs için.
babam aradı 100.000 kişilik iftar var bizim orada beraber gidelim dedi.
iyi dedim yemek yapmıyım. neyse onlar gitmişler daha bu saatte çok kalabalıkmış. gelmeyin diyorlar bize.
benimde tavukum vardı buzlukta onu çıkarayım, pilav yapayım. çorbam var.
bide cacık salata tamamdır. kociş uyuyo

bu arada iş için kesin karar verdim yarın sabah istifa edicem. inş kısa sürede ayrılabilirimde ramazanda evde dinlenebilirim. 2 haftadan önce ayrılabileceğimi sanmıyorum ama bakalım.
evleneceklerin işleri rast gitsin, evlilere Allah huzur versin aziz mübarek gün budur duam size.
selamlar
öpücükler.

zeynepcim ayakkabıların çok güzel güle güle kullan
esracım ben sen evlendikten sonra sık gelirsin sandım bu ne yoğunluk hayatım gelemiyorsun

slmsss

ayşe istifa kararı neden verdin?hiç bahsetmemiştin ya da ben kaçırdım.

ben de bu sene kpssye hazırlanıp bankacılıktan kurtulmayı düşünüyorum.inşallah başarabilirim.

dün akşama kadar işyerindeydim.müfettiş var.akşam da kayınvalidemlerde iftarı yapıp bize geçtik.bugün de geri tekrardan kayınvalidemlerdeyiz.evimize de bayramdan sonra geçiyoruz hayırlısıyla.artık sıkıldım bende.karı koca olduğumuzun farkına varamadık diyebilirim.hiç bir sorun yok çok şükür ama insan yine de başbaşa kalmayı istiyor.1,5 aydır evliyiz ama bunun tadına varamadık.çok üzülüyorum ama dişimi sıkmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…