2011 gelin adayları buyrun sohbete

zeynepcim iyi günlerde kullan bu ayakkabılar çok rahat taba rengi de bende var dar kotun altında çok şık duruyo dogum günün mü atladım mı ben dogum günün de kutlu olsun

yok cnm daha var d.günüme
annem her yıl önceden alır.
peşin peşin kutluo ama mutlaka ognünde küçük bir hediye verir
teşk.ler tatlım bende kotumun altına giyicem çok hoşuma gitti ve süper rahat.

ayşem sağol cnm

aysuncum canım işim yorucuydu, bide evlenince 1 yıl içinde işten ayrılırsan tazminat alabiliyorsun ya ondan yararlanayım istedim.
yavaştan iş aramalara başladım buradan teklif geldi. değerlendireyim dedim.
bakalım inş iyi olur yeni işim ve de kolaylıkla istifa edebilirim.

sende sık dişini kuzum az kaldı. yuvanızda herşey çok güzel olacak
huzurla oturun inşallah

Kasımda 1 yıl olucak Ayşe kesinlikle degerlendir bu durumu mutlaka bir yerden daha iyi bir iş kapısı aralanır dualarım seninle canımm Zeynep çok rahat herşeyin altına çok rahat bir şekilde kullanırsın tekrardan iyi günlerde kullan Aysunn az kaldı canım sana da biraz daha sabret ben de ne yaptım zaten çok sıcak dışarı çıkmadım temizlik yaptım sıkıntıdan hem de yatılı misafirlerimiz gelicek annem yorulmasın diye ben ugrastım kızlar ben halıyı domestosla sildim hiçbir şey olmadı bilginiz olsun

günaydın bebişlerrrrr
haftasonu çeyizimi götürdük evde artık ufak bir parçam bile kalmadı hepsini bir odaya koydum yavaş yavaş yerleştirmeye başlıyorum.perdelerimde takıldı sonunda çok beğendim hepsini.kaynanoşgilde geldi bugün eve geçip büyükleri yerleştirlerim silelim süpürelim dediler bende seslenmedim yapsınlar bakalım:) birtek halılar kaldı şuan ev bitmek üzere

Kaynanoş gelecek daha çeyizim hazır değil diye panik yapıyordun bak herşeyini hazırlamışsın canım fotoğraf çektin mi? Seninle yarışıyorduk ama ben yarışı kaybettim bak sana bizim evde daha 1 iğne yok

güsel bir haftadan herkese günaydn neler yaptınız bakalm hafta sonu

Cumartesi full dükkandaydım pazar günü nişanlımla gene alışveriş yaptık evimiz bayağı şekillendi birazdan aldıklarımızı ekleyeceğim akşamındada kayınvalidemlere davetliydik iftara döktürmüş gene çok güzel geçti akşamda

hadı bakalm buketçm bekliosssss fotolarııı:))))anam kimse bna sormadı ama bn anlatim:)))cumartesı mısafrlerm vardı aksama kadr yemek bulaşık ve mısafır agırlamakla gectı kendımı garson gıbı hıssetmeye başlamıştm artk hatta birara çaylarrrr geldi diyerek bagırmış başka bir isteginiz varmı demişim eşimle oturan arkd.eşimin suat ifadesi aynen şuydu

kısacık bir haftasonun ardından hepinize günaydın, iyi haftalar fıstıklar...

zuzum, maşallah canım. Insan evi yerleştikce hep gidip bakıp bütün eşyları kullanası geliyor.
şimdi halılar ve davetiyeler mi kaldı?

Günaydın kızlar...

Ayşe hayırlısı olsun canım. Bende Nisan - Mayıs gibi işten ayrılabilirim tazminatımı almak için.

Zuzu herşeyin oldu bitti çoğu gitti azı kaldı maşallah.

Yelis ben henüz kalabalık misafir ağırlamadım ama bir kişi bile misafir gelince bende kendimi garson gibi hissediyorum bazen :))
Onu getir bunu götür çay yemek servisi... Bi bakıyosun sonra saat kaç olmuş.

günaydın herkese kızlar cumadamıyız pazartesidemiyiz bilmiyorum..
güya hafta sonu..daha da yorgunum..uykumu alamadım niyetliyim ve gastritim var hiç iyi hissetmiyorum kendimi..:89:

zuzucum evin eşyaların hayırlı olsun..1-2 hafta dinlenirsin..maşallah hersey bitmiş..
buketim hayırlı olsun aldıkların cnm..güle güle kullan..

evet aslıcım öyle oluyor bizde 3 gündür hep dışardayız davette gittiğin yerdede oturmuyorsun yardım ediyorsun mecburen :)

eda valla şu hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum sizin yine cumartesiniz var ben o gün bile çalışıyorum bir pazarım onuda temizlik i yapıcan çamaşır mı yıkayacaksın üyü mü artık bir iftara gidiceğiz o zaman oturdum hazırlanmak için

birde xumartesinden bizim banyonun su açma yerinden su sızmış pazar sabah sabah sucu bul oda semenin teki 3 saatte bir vida takıp sıkamadı ,
yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

günaydın kızlar
nasılsınız
zuzucum hayırlı olsun bak seninde evin yerleşti darısı buketin başına
ayşecim senin içinde hayırlısı olsun canım
inşallah yeni işin daha iyi olur

kızlar kayınpederimde bizde yemekte bu aralar kayınvalidem ist de olduğu için
telaş yapıyorum yemek yaparken ya güzel olmazsa diye

sabah işe gelirken ayağımı burktum kızlar yaa
şişti biraz
biraz acıyo
eğer şişmeye devam ederse öğleden sonra doktora gidebilirim belki

Geçmiş olsun aylin. ( Öğleni beklemesende şimdi gitsen keşke.

geçmiş olsun aylin ayak burkmasıda ağrılı oluyor bence ihmal etme geçmezse
endişeli yaptığında mutlak bir aksilik çıkıyor sen size yapıyormuş gibi yap güzael olur neden beğenmesin

günaydın kızlar.

yok canım ben haftaya cumartesi alacağım eşimin işleri çok yoğun o yüzden bu hafta kimseyi alamyaız dedi. çok geç geliyor. pazar günü kayınvalidem çağırdı bizi. oraya gittik. cumartesi evdeydim etmzilik yaptım yemek falan derken anca vakit geçti zaten. bu hafta sonundanben hiç bişey anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…