2011 gelin adayları buyrun sohbete

Seninkisi kadar bir fiyat vermedi canım 2750 dedi nakitte 2000 e anlaştık tüm odalar mekanizmalı bizim. perdeci dediki hepsini 1. sınıf yapıyorum bana desenki yakup abi ben 5000 tl vereceğim daha iyisini daha üstünü yap yapamam çünkü yok dedi inşallah dediği gibidir bakalım

gayet güsel olur bnce:))

iyi fiyat vermiş canım hepsi mekanizmalıysa.güle güle kullan. sıkıntı yapma işini bilen adam sonuçta sana çokta güzel fikirler verdi. allahın izniyle çok güzel olacak perdelerin.

iyi fiyat vermiş canım hepsi mekanizmalıysa.güle güle kullan. sıkıntı yapma işini bilen adam sonuçta sana çokta güzel fikirler verdi. allahın izniyle çok güzel olacak perdelerin.

Perdecimize güveniyoruz zaten canım 12 yıl önce bizim evin tüm perdelerini o yaptı 7 yıl önce abimin evinin perdelerini o yaptı iki evdede hala sorunsuz kullanılıyorlar. Bana taaa 7 yıl önce senine vinin perdelerinide ben yapacağım demişti onu söyledim perdeciye unutmamışsın demek dedi güldü

Yelizzz annem akupunktur yaptırdı fazladan 6 kgsı varmış onu verdi :)o sırada annemin çok şiddetli baş agrıları olurdu acaba ignelerin mi etkisinden hiç agrı yasamadı o süreç içerisinde bir de baş agrın neyden kaynaklanıyor?Küçüklügümden beri yaşıyorum haftada bir kere hem de çok şiddetli baş agrısı Ank'da gitmedigim doktor kalmadı tomografi de çektirdim en sonunda sinüzütte karar kılındı benim agrılarım ondan kaynaklanıyormuş bu kışı da çok sıcak bir şekilde geçirdim bu kışı hasta olmadan atlattım

benim annemde yaptırmıştı canım evet bayağı kilo verdi o doğru ama akpunturu bıraktığını takip eden adaylarda fazla fazla aldı çok morali bozulmuştu

bnde arastrdm kadaryla akupuntur iyi gelıyormuş ama herkeste aynı olacak dıye bır sey yok annenn ıyı olmasna sevndm darısı bızım basımıza ozaman bn hergun agrı cekıorum hap içmekten mıdem maf oldu ya insann hergun basımı agrır bnde sinüzit yok migren vr ama başağrm yuzunden ALLAH affetsn ölmek isitorum die aglıorm okdr kötü oluyrm gecnceye kadr saclarm beyazladı öylebır agrı meltemcm dayanamıorum artk doktor bna ölmez sürünürsn diyerek içimi rahatlattı ama bn iyileşebilecegmı düşünüom sinüzit agrısıda cok kotudr ya

Cumartesi ablam davet etmişti bizi kayınvalidemler annemler otelin restorantı

menüde
büyük tabakta zeytin reçel salata hurma vardı
düğün çorba
börek getirdiler kıymalı soslu değişikti
pilav tanına tavuklu yemek koymuşalrdı
salata
tatlı

berbat yelizcim şuan kafama bandımı sardım gözüme vuruyor ağrısı sıkı bağladım gören neneler gibi dicek ama yapacak ibrşy yok çatır çatır çatlıyo beynim

bende size cumartesi günkü menümü yazayım belki fikir olur
tavuk suyuna şehriye çorbası
nohutlu pilav
köfteli patlıcan bohçası
fırın patates
cacık
peynirli & kıymalı börek
yalancı çiğ köfte
yeşil salata

havuç tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…