- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.701
buket aldıkların çok güzel canım güle güle kullan. bizimde portmantoya ihtiyacımız var ve aklımızda böyle bir model var kapalı ve sürgülü.
bu arada ben kaçırdım herlade perdeci sana fiyat verecekti ne oldu canım. ne kadar verdi fiyat
kızlar ben cumartesi akşamı iftara patlıcans alatası yaptım közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber maydonoz. yoğurdunu dökmedim eşim geç gelince birazda susuzdu o yüzden fazla yemek yiyemedi hepsi kaldı neredeyse. üzerini kapatıp dolaba koydum dünde kayınvalidemdeydik iftara kaldı şimdi ben onu ne yapayım. sizce biraz patates köfte kızartıp fırında salçalı suyla yemek yapsam olurmu onu.
kızlar ben cumartesi akşamı iftara patlıcans alatası yaptım közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber maydonoz. yoğurdunu dökmedim eşim geç gelince birazda susuzdu o yüzden fazla yemek yiyemedi hepsi kaldı neredeyse. üzerini kapatıp dolaba koydum dünde kayınvalidemdeydik iftara kaldı şimdi ben onu ne yapayım. sizce biraz patates köfte kızartıp fırında salçalı suyla yemek yapsam olurmu onu.
Seninkisi kadar bir fiyat vermedi canım 2750 dedi nakitte 2000 e anlaştık tüm odalar mekanizmalı bizim. perdeci dediki hepsini 1. sınıf yapıyorum bana desenki yakup abi ben 5000 tl vereceğim daha iyisini daha üstünü yap yapamam çünkü yok dedi inşallah dediği gibidir bakalım
bedenen iyiyim de edacım biraz moralim bozuk sadece
cumartesi anneme gittim
babam gene domuzluklarına devam ediyomuş
ramazanı da kadına zehir ediyo anlayacağınız
ona biraz canım sıkılıyo
yelizcim bana da kayseriye gitmeden bi tanıdğımız geldi
11 aylık bebeği vardı
yeni yeni koltuklara falan tutunup yürümeye çalışıyo
nerden bulduysa birinden anahtar bulmuş
orta sehpaya tutunmuş kalkmış habire vurup duruyo
mobilya sonuçta sert cisimler çiziyo
daha herşeyim yepyeni yapmasın da diyemedim tabi
içim gitti ama
annesi başından gidiyo diye huzurlu huzurlu oturuyo tabi
benim mobilyalarıma ne olursa olsun umrunda mı
ben ilçedeyim canım ama
o hastanenin iyi olduğunu duymuştum
hayırlısı olsun ayşem[/QUO
ayyy en sinir oldugum şey o mobilyaları almak içn ne kadr paralar verılıo sorumsuz bu ınsanlar ya bırde bna arkd.ne dedi bılıomusn bir şey deemedm halde ben cocgumua böyle seyler için kızmam dedi pes dedim içimden vla mobılyalarn ıcın ozel kalemler var bız onlardan aldık cızkları kapatıyor sızde alın canm gecici çözüm(
bnde sevgi hastanesinn iyi oldunu duydm canm bn özellkle kadın hastalklarına cıkmak ıcn bayan dr.arıyorumo yuzdende tercıh ettm ama hangı dr.gidim bılemedm bırde bas agrısı ıcın gıdecegm bıldgn dr.yok sanrm
yok allahtan çizilmemiş yelizcim
çocuğun gübü yetmedi herhalde çizmeye
valla hiç doktor bilmiyorum canım
sadece iyi olduğunu duydum
iyi fiyat vermiş canım hepsi mekanizmalıysa.güle güle kullan. sıkıntı yapma işini bilen adam sonuçta sana çokta güzel fikirler verdi. allahın izniyle çok güzel olacak perdelerin.
Yelizzz annem akupunktur yaptırdı fazladan 6 kgsı varmış onu verdi :)o sırada annemin çok şiddetli baş agrıları olurdu acaba ignelerin mi etkisinden hiç agrı yasamadı o süreç içerisinde bir de baş agrın neyden kaynaklanıyor?Küçüklügümden beri yaşıyorum haftada bir kere hem de çok şiddetli baş agrısı Ank'da gitmedigim doktor kalmadı tomografi de çektirdim en sonunda sinüzütte karar kılındı benim agrılarım ondan kaynaklanıyormuş bu kışı da çok sıcak bir şekilde geçirdim bu kışı hasta olmadan atlattım
gayet güsel olur bnce:))
acaba yapsam saçmalamış olurmuyum diye korkuyordum. tmm o zaman en azından akşamki yemeğim çıktı. eşim akşama börek istedi ısrarla. ama kendim açacağım. inşallah tutturabilirim kızlar.
Yelizzz annem akupunktur yaptırdı fazladan 6 kgsı varmış onu verdi :)o sırada annemin çok şiddetli baş agrıları olurdu acaba ignelerin mi etkisinden hiç agrı yasamadı o süreç içerisinde bir de baş agrın neyden kaynaklanıyor?Küçüklügümden beri yaşıyorum haftada bir kere hem de çok şiddetli baş agrısı Ank'da gitmedigim doktor kalmadı tomografi de çektirdim en sonunda sinüzütte karar kılındı benim agrılarım ondan kaynaklanıyormuş bu kışı da çok sıcak bir şekilde geçirdim bu kışı hasta olmadan atlattım
acaba yapsam saçmalamış olurmuyum diye korkuyordum. tmm o zaman en azından akşamki yemeğim çıktı. eşim akşama börek istedi ısrarla. ama kendim açacağım. inşallah tutturabilirim kızlar.
bnde arastrdm kadaryla akupuntur iyi gelıyormuş ama herkeste aynı olacak dıye bır sey yok annenn ıyı olmasna sevndm darısı bızım basımıza ozaman bn hergun agrı cekıorum hap içmekten mıdem maf oldu ya insann hergun basımı agrır bnde sinüzit yok migren vr ama başağrm yuzunden allah affetsn ölmek isitorum die aglıorm okdr kötü oluyrm gecnceye kadr saclarm beyazladı öylebır agrı meltemcm dayanamıorum artk doktor bna ölmez sürünürsn diyerek içimi rahatlattı ama bn iyileşebilecegmı düşünüom sinüzit agrısıda cok kotudr ya
bende size cumartesi günkü menümü yazayım belki fikir olur
tavuk suyuna şehriye çorbası
nohutlu pilav
köfteli patlıcan bohçası
fırın patates
cacık
peynirli & kıymalı börek
yalancı çiğ köfte
yeşil salata
havuç tatlısı
berbat yelizcim şuan kafama bandımı sardım gözüme vuruyor ağrısı sıkı bağladım gören neneler gibi dicek ama yapacak ibrşy yok çatır çatır çatlıyo beynim
berbat yelizcim şuan kafama bandımı sardım gözüme vuruyor ağrısı sıkı bağladım gören neneler gibi dicek ama yapacak ibrşy yok çatır çatır çatlıyo beynim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?