2011 gelin adayları buyrun sohbete

patlatıverseydin çocuğun kafasına :86:
aLLAH iyiliğini versin deniz

edacm kayınvalıden haklı sız yenı evlısınız kendını nıye bu kadr yoruosun vla bn artk kabul etmıorum gelmesnler kardesm bız yenı evlıyız ısteyen bızı cagırsın zaten calısıos hafta ıcı hafta sonu temzlk yemek eşimle orucn ramaznn tadını anlamıos vla heo bı kalabalık bundan sonra sızı cagırsınlar sen kendını yorma artk cok gecms olsn vla

zaten herkes aynı bahanne b,izede br akraba öyle dedi. yok temizlikçisi gelmişmiş. yalan evleneli 4 ay olacak hala mı gelmedi. herkes kolaycı. ben bri sürü bohça yaptım. eşimin teyzelerine veririm diye. anammm bir çaya bile çağıran yok. herkes kendi aleminde. evlendik her hafta telefon gelmek istiyoruz . eşimde kayınvalidemde kızdı allah razı olsun bir kere çağırdık dahada yok. bu sene biz anlaştık eşimle. sadece benim annemlerle onun annesini çağıracağız.

misafirliğe gelince çocuğuna sahip çıkmayan insanlara sinir oluyorum
kendi evlerinde hiçbir yere dokundurtmazlar çocuklarına
başkalarının evinde de kurcalanmadık yer kalmaz
sadece oturdukları yerden yapma demeyi bilirler
bide ev sahibi ilgilenmek zorundaymış gibi davranırlar
ev sahibi misafiriyle mi ilgilenicek servisini mi yapıcak
yoksa senin çocuğuna mı bakıcak
sanki mecburiyeti varmış gibi
çocuğu olan ya getirmesin
ya da sahip çıksın kardeşim onu bilir onu söylerim

Ne kadar rahat anneler varya biz de var böyle bir çocuktan kendi evinde herşeyi yapması yasak ama bizim evde herşey serbest eline şeker alıyo her yere sürüyo kendi evinde de mutfak dışında yemek yemesi yasak biz artık kabul etmiyoruz

eşimin kuzeni dün geldi evi sirkeyle sildi sağolsun, kayınvalidem okudu hastanede kadın başını kaldıramadı
bi de nazar boncuğu taktı... bakalım bekleyip göreceğiz

kimseyi ağrılamayacağım bu ramazan artık, eşim de söz verdi bir müddet kimseyi çağırmayacağız. eğer biri beraber iftar yapalım derse dışarıda yemeyi teklif edeceğiz.
Inşallah bacağımda iz kalmaz ya, şu sağ bacağım zaten hep kesik içinde bi de yanık izi olmaz Inşallah

ayhh aylin öyle geniş anneler var ya sinir oluyorum. sadece yapma çocuğum diyor. çocuğun umrundamı. devam.

yok edacımmerak etme kalmaz allahın izniyle iz falan. sen ilaçlarını kremlerini aksatmadan kullan.

zaten normalide yeni evliler yakınlar tarafından çağrılır bizimkiler ramazanı beklemiş ikisi birden çıksın diye sanırım :)
şimdiye kadar 3 kişiye gittik eşimin amcalarına bende çıkarken sizde çaya buyrun diyorum
zaten çalışıyorsunuz kızım diyorlar

kızlar günaydın güzel bir hafta diliyorum hepimize edacığımmmm çok çok geçmiş olsun canım benim bi kurşun falan döktür istersen birde Felak Ve Nas oku canım hergün

eda şimdi ben anlamıyorum siz onlara gittiğiniz için mi çağırıyorsunuz
senin 2 günde bir evin dolu aldığınız bütün para mutfağa gidiyor neredeyse
eşinde üzülmüştür ama onada kapak olmuştur kendi kendi artık karar vermemeyi öğrenmiş olur

biz kücükken annemizin yanından kalmazdık veya evde cocuk odası varsa orda oynardık cocuk odasından dışarı oyuncak çıkarmazdık. misafirliğe gidince de annem ye kızım demeden bişeye elimi sürmezdim.
kadın cocuğuna bakmaktan aciz annesine veriyo annesi de yaşlı kadın başın salmak icin elinden geleni yapıyor. kayınvalidem kaç kere otur yerine demesine rağmen dedesi ve anneannesi o cocuk tek başına onun yarmazlığından nolcak diyip yüz veriyorlar cocuğa

Canımızın kıymetini bilelim kızlar, bundan sonra bende kendimi ağırdan satıcam

kesinlikle öyle yapmalıyız aslında..bi kendi annemler kaldı..bu hafta sonuda onları alıcam..yeter..
seneyede hamiş kalırız..insanlar bizi davet eder..
sonrada doğum vs gelen olmaz..
2 sene tatil

ay meltem sana katılıyorum cumartesi gelen misafrlermn cocgu vardı yazık dıorum rahat raht yatsın yatakta yok olmaz dıo agzı akıo hemen silio ama kimisi varki cocugumu asla kızmam dıo tabıkı kızmasn ama dıkkatte etsn yanı koltugumu sökmüş cocugun bırı üstüne pufun dugmesını ayy nasıl üzüldk biz işin mobılyalarnda falan deılız ama bıle bılede olmazki görüpte görmezden gelirmi insan neticede bn oncalarda para verdm oturmaya kıyamıorum yani

yok denizciğim biz onlara hiç davet edilmedik, nişanlıyken bile çağırmadılar bizi.
ama ben eşimi kırmak istemedim, amcamları çağıralım mı demişti bende çağıralım dedim kayınvalidem, kaynım, amcası, yengesi bi de o cocuk geldiler.
eşim nasıl üzüldü anlatamam, geceleri uyanıp sürekli bana bakıyo 2-3 gecedir
ayağıma merhem sürüyor, dün bütün gün oturdum ve uzandım 2,80 :)

nazla kendini artık..herşeyin üstesinden geldiğini gördükçe adamda seni iyi hissediyor diye düşünüyo adaşım..
artık çok uykum var diyorum..kendimi iyi hissetmiyorum diyorum..ilk zamanlar diyemiyodum bişi..söylemek gerekiyo adaşım..anlamıyolar çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…