- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #89.661
eda şimdi popona popona yine vurucam kız sen delirdin mi kaynanan bile doğru diyor siz yeni evlisiniz sizi çağırmaları gerekiyor siz neden çağırıyorsunuz yorulduğun yetmedi birde sağlığın gidiyor elden(
patlatıverseydin çocuğun kafasına ay sinir oldum geçmiş olsun ya yanık başka bir acı sür sürekli kremler felan
sadaka ver okut kendini üstü ste oluyr
kızlar bende dün salon koltuklarımı aldım
yatak odasınıda daha önce almıştık zatenn bir yemek odası kaldı büyük eşya
ayy edacım çok geçmiş olsun yaa
doktora gitmekle en iyisini yapmışsınız yanık çok kötü bişey
kayınvalidenle haklı siz çok fazla misafir ağırlıyosunuz
bence bu ramazan sen kimseyi yemeğe falan alma artık biraz dinlen bu ne yaa
evet kübracım katılıyorum
benim bildiğim yeni evlilieri herkes yemeğe alırdı önceden
valla devir hakikaten değişti
millet gelmek için can atıyo resmen
kimse düşünmüyo çalışıyolar ediyolar bi hafta sonları var dinlensin diye
bizi de kayınvalidem dışında kimse çağırmadı, teyzelerim yazlıktalar yengesinin kendine hayrı yok kızı da sosyetinin teki, temizlikcisi köy'e gittiği icin bizi çağıramıyormuş gelince davet edebilir miş ama çok yoruluyormuş falan filan. Millet nasıl reklamını yapıyor ben anlamadım gitti
eşimin kuzeni dün geldi evi sirkeyle sildi sağolsun, kayınvalidem okudu hastanede kadın başını kaldıramadıyaaa inanmıyorum canımm benimm çok geçmiş olsun Eda gerçekten biraz kendine dikkat etmen gerekiyor sen Mayıs da evlendin galiba evlendiginden beri haftada bir kere agır misafir agırlıyosun kuzum çay dökülmesi silverdinle filan geçecek bir durum degil resmen sen yazınca o acıyı tekrar hissettim benim de elime çay döküldü bütün gün elim buzda gezdim buzu alınca tekrar acı başlıyordu evinde üzerlik diye bir ot var aktarlarda satılıyor ondan alıp yaksana
Ayy edacığım yaa çok geçmiş olsun canım. Of bu ne böle aksilikler ya.
Allah daha beterinden korusun. O çocuğun evde koşmasına niye izin veriyolar ya. Bi dur otur demiyolarmı.
Böle misafirliklerde çocuklarına, torunlarına sahip çıkmayanlara sinir oluyorum :95:
edacım ağzım açık okudum neler oluyo balım sana..Allah aşkına hergün oku adaş kendine..kendin olmasa bile okut baskasına..bu ne misafir ağırlama..birinin yorgunlugu çıkmadan diğerini alıyosun yapma böyle ama..kayınvalidenide tebrik ettim..iyi etmiş eşine kızmakla..kızma banada..kübranın dediği gibi..bizi kimse çağırmıyo iftara ama ee bizi ne zaman davet ediceksin diyende var utanmadan..
çok çok geçmiş olsn eda..çok üzüldüm..ee artık dikkat et kendine olurmu..haram etmişler bi hafta sonunu ya
ayy edacım çok geçmiş olsun yaa
doktora gitmekle en iyisini yapmışsınız yanık çok kötü bişey
kayınvalidenle haklı siz çok fazla misafir ağırlıyosunuz
bence bu ramazan sen kimseyi yemeğe falan alma artık biraz dinlen bu ne yaa
evet kübracım katılıyorum
benim bildiğim yeni evlilieri herkes yemeğe alırdı önceden
valla devir hakikaten değişti
millet gelmek için can atıyo resmen
kimse düşünmüyo çalışıyolar ediyolar bi hafta sonları var dinlensin diye
misafirliğe gelince çocuğuna sahip çıkmayan insanlara sinir oluyorum
kendi evlerinde hiçbir yere dokundurtmazlar çocuklarına
başkalarının evinde de kurcalanmadık yer kalmaz
sadece oturdukları yerden yapma demeyi bilirler
bide ev sahibi ilgilenmek zorundaymış gibi davranırlar
ev sahibi misafiriyle mi ilgilenicek servisini mi yapıcak
yoksa senin çocuğuna mı bakıcak
sanki mecburiyeti varmış gibi
çocuğu olan ya getirmesin
ya da sahip çıksın kardeşim onu bilir onu söylerim
eşimin kuzeni dün geldi evi sirkeyle sildi sağolsun, kayınvalidem okudu hastanede kadın başını kaldıramadı
bi de nazar boncuğu taktı... bakalım bekleyip göreceğiz
kimseyi ağrılamayacağım bu ramazan artık, eşim de söz verdi bir müddet kimseyi çağırmayacağız. eğer biri beraber iftar yapalım derse dışarıda yemeyi teklif edeceğiz.
Inşallah bacağımda iz kalmaz ya, şu sağ bacağım zaten hep kesik içinde bi de yanık izi olmaz Inşallah
zaten herkes aynı bahanne b,izede br akraba öyle dedi. yok temizlikçisi gelmişmiş. yalan evleneli 4 ay olacak hala mı gelmedi. herkes kolaycı. ben bri sürü bohça yaptım. eşimin teyzelerine veririm diye. anammm bir çaya bile çağıran yok. herkes kendi aleminde. evlendik her hafta telefon gelmek istiyoruz . eşimde kayınvalidemde kızdı allah razı olsun bir kere çağırdık dahada yok. bu sene biz anlaştık eşimle. sadece benim annemlerle onun annesini çağıracağız.
Ne kadar rahat anneler varya biz de var böyle bir çocuktan kendi evinde herşeyi yapması yasak ama bizim evde herşey serbest eline şeker alıyo her yere sürüyo kendi evinde de mutfak dışında yemek yemesi yasak biz artık kabul etmiyoruz
eda şimdi ben anlamıyorum siz onlara gittiğiniz için mi çağırıyorsunuz
senin 2 günde bir evin dolu aldığınız bütün para mutfağa gidiyor neredeyse
eşinde üzülmüştür ama onada kapak olmuştur kendi kendi artık karar vermemeyi öğrenmiş olur
yok denizciğim biz onlara hiç davet edilmedik, nişanlıyken bile çağırmadılar bizi.
ama ben eşimi kırmak istemedim, amcamları çağıralım mı demişti bende çağıralım dedim kayınvalidem, kaynım, amcası, yengesi bi de o cocuk geldiler.
eşim nasıl üzüldü anlatamam, geceleri uyanıp sürekli bana bakıyo 2-3 gecedir
ayağıma merhem sürüyor, dün bütün gün oturdum ve uzandım 2,80 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?