2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm valla patates çok katılaştırıyor zaten un koymuyrm ben hiç mercimek çorbasına
birde ertesi gün lapa lapa oluyor yine su eklenince düzeliyor
tabii sıcak su koyun kızlar ne demişler
pişmiş aşa soğuk su katma

terbiyeli şehriye çorbasıda yapabilirsin yeliz o da kolay cnm ama yoğurdu kesmemen lazım

Yelizcım ben bıle mercımek corbasını yapabıldıgıme gore sen kesın yaparsın:)

sehrıye corbası da kolay bıldıgım kadarıyla ama onu hıc denemedım...

teskkrederm cnm tarıfı aldm aksama yapıcm bndeee yarn nasıl oldunu söylerm:))

eden öyle dedn sendemı bndensın yoksa bn yenı ogrenıyorumda bu yemek işlerını

valla ben senden bıle degılım sanırım canım:) cunku sıfırım yanı bu konuda...

Yenı yenı yemek yapmaya calısıyorum hayatımda ılk defa,o da ıste haftasonları falan ancak dugun telasesınden fırsat bulursam....haftaıcı eve gıdıom zaten annecıgım yapmıs oluyor yemegı...

Haftasonu ıste hep bısey cıkıyor alısverıs vs. Yıne pek yapamıyorum,evlenmeme bır ay kaldı bakalım napcam:)

yanı sımdıye kadar hayatımda 3-5 kere falan yemek yaptım hepsınde de annem basımdaydı,sımdı sunu koy bunu koy dıye:)

evlenınce benı zor gunler beklıo....

E bu yasına kadar nıe yapmadın hıc dıye sorarsanız valla pek hevesım yoktu sanırım boyle seylerı ogrenmeye,unıversıteye gıderken dersler snr ıs hayatı derken bu yasa geldık ıste:)

bıde benım annem mutfakta ayak altında dolasılmasından hıc hoslanmaz,sımdıye kadar ne zaman yardım etmeye heves etsem cekıl cekıl o oyle mı olur,ben hemen yapıvereyım der elımden alırdı,zaten sabah kaltıgı gıbı ılk ısı yemek yapmaktır,oyuzden ben evde olsam bıle daha ben uyanmadan yemekler pısmıs olurdu,ben de ogrenemedım ıste:)

gercı kadıncagızı suclamayım sımdı ben heveslı olsam napar yapar ogrenırdım,hayır sen bırak yapcam falan derdım heralde....

Kızlara dr.cıktım karşısında öğürüom muayene etti reflü varmış bnde ilaç yazdı rannıtabla geçmez dedi maf oldm ne biçim agrı yaaa

Slm kızlaar, ay yine yoruldum bu akşam son misafirimi alıyorum, baya alıştım misafire artık, hiç tereddüt etmiyorum...
Zuhall ay ne heyecanlı olur kız ben evden çıkmak istemiyordum, canlılık gelmişti habire temizlik yapıyordum

Kızlar akşama menümü değiştirm şöyle;
mercimek çorba
bezelye
patlıcan oturtma (annem yapıp getirmiş)
pirinç pilavı
cacık
acılı antep ezmesi (annem yapıp getirmiş)
salata:)))) bu sefer oldu galiba

ayağım kaşınıyor adaşım bide ne yemek yapacağımı bilmiorum
eşim bugün dışarıda yiyelim dedi ama ben para harcamak istemiyorum şevkini de kırmak istemiyorum

senin mide rahatladı mı biraz

git cnm git..bizde dısarıda iki kere yemek yedik..dünde feshanedeydik..çok esiyodu..yemeğimi yedik çıktık..git sende adaşım iyi geliyo hem iyi değilsin arabada var daha nolsun..iyiyim adaşım daha iyiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…