- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.121
Esra bende pek fazla bilmiyordum bazen bile kağttan bakarak yapıyordum
zaten herşey yağ soğan salça karıımı içine ne atsan olur :)
bence bunu mesela haline getirme tariferi oku okudukça yapıyor gibi oluyorsun
v tariff oluştur kendine
OYLE Mİ DIYORSUN CANIM,INSALLAH OYLE OLUR NE DIYEYIM :)
VALLA KAYINVALIDEM KOCAYA GELMEYI BILDIN YEMEK YAPMAYI MI BILMION DICEK:) ESKI KAYNANALAR OYLE DERMIS YEMEK YAPMAYI BILMEYEN GELINLERE:)
Canım ben makarna dışında sadece bir kez kabak yemeği yapmıştım, ama şimdi çok şükür istediğimi yapabiliyorum. Deneme yanılma yöntemiyle herşeyi yapabilirsin, ilkinde güzel olmasada ikincide tutuyor merak etme. Ben ilk zamanlar baharatı fazla atıyordum güzel olsun diye oysaki hepsinin ölçüsü varmış, şimdi ise tarif alıyorlar benden...Bunların hepsini 1 ayda öğrendim, korkacak bişey yok
Şimdi ben de size güzel bir haber vermek istiyorum biliyosunuz evlendikten sonra ist'da yasıyacagım belki iş bulurum belki bulamam ilk önce kendimi saglama almam gerekiyordu 5 aydır ugrastıgımız bir yer vardı orası oldu kızlar pazartesi baslıyorum ilk önce Ankara daha sonra da istanbulda çalışmaya devam edicem Allah bu güzel günlerde bekleyen herkese güzel haberler versin
Canım ben makarna dışında sadece bir kez kabak yemeği yapmıştım, ama şimdi çok şükür istediğimi yapabiliyorum. Deneme yanılma yöntemiyle herşeyi yapabilirsin, ilkinde güzel olmasada ikincide tutuyor merak etme. Ben ilk zamanlar baharatı fazla atıyordum güzel olsun diye oysaki hepsinin ölçüsü varmış, şimdi ise tarif alıyorlar benden...Bunların hepsini 1 ayda öğrendim, korkacak bişey yok
supersin adaş,nebıleyım ben pek becerıklı de degılım sanırım ya,elime bıcak bile yakısmıyor bisey dogramaya kalktıgımda:)
bnm artk bir arabam vr
kızlar öpüyorum sizi, eda kaçar
selam kizlar gecmisi okudum geldim.
edacim sabir az kaldi canim bir iki aya gecer bu uykusuzluklar
esracim dun canin sikkindi nasilsin
otobus.tutuyo kizlar midemi daha eve gidip yemek yapcam.
edacim ne yemek var aksam
hihi sana sordum kuzum ellerne saglikk
uyu bi guzel bu aksam
gamze arabaniz geldimi
serebi naber canim
yok ayşecim daha gelmedi heyecanla bekliyoruz bakalım 1 haftaya gelir heralde inşallah
Allah kavustursun canim
kazasiz belasiz binin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?