- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.061
adaşım bence öyle yapma, biz eşimle hep beraber yatıyoruz. onun uykusu olmasada gelior yanıma yatıyor bi müddet sonra da uyuyakalıyor zaten. siz de olabildiğince beraber girin yatağınıza.... ya da sen uykun gelince koltuğa uzan o yatarken seni yatağa götürsün
dün ben dün akşam yaptıgım iftarla orucumu tutuyorum..midem çok kötüydü..daha yeni yeni iyiyim de nedir bu uyku hali çözemedim..artık bakıcam kendime..uykummu geldi ben yatıcam..eşimi beklemicem..
dün ben dün akşam yaptıgım iftarla orucumu tutuyorum..midem çok kötüydü..daha yeni yeni iyiyim de nedir bu uyku hali çözemedim..artık bakıcam kendime..uykummu geldi ben yatıcam..eşimi beklemicem..
keşke tutmasaydın edacm ya havalardan bırde ramazndan dolayı oluyormuş iftarda bırden agır yemek yememek lazım bekleme tbı o senı beklesn ahh şu kocalar:))bnm dün uykum geldi nasıl yorgunm gelmiş ynaıma kebapçı kedisi gibi dolaşıyor dedim hiç aranma bn yatıorum dedim yattm oda geldi yanıma napim sende bugün güsel bir uyku çek yarnda oruç tutma mideni dinlendr cnm
zeynepciğim, kırmızı biberleri fırında közledim
kabuklarını soydum soğuduktan sonra saklama kutusuna dizdim canım
katların arasına da strech film serdim dondurucuya koydum
annem gelince domatesleri yapacağım Allah kısmet ederse
Ye yat monotonlaşmak isteimyorlar akılları sıra ama herşeyi yapan biziz kendileri pek yorulmuyor tabi yatmazlar
şalteri kapat edda aaaaa
kızçeler kayınpederim bize geliyo ya yemeklerde
ne yapsam bilemiyorum böyel olunca
şöyle düşündüm ama olur mu sizce de
tavuklu çorba yapayım diyorum
biber dolması var
bide karışık kızartma yapayım biber,patates,kabak ve havuçtan oluşan
onu da sarımsaklı yoğurtlu yaparım
bide salata yaparım yeter herhalde dimi
zuhalciğim bide çörekotu, pirin ve tuz'u unutma canım
eve ilk giderken onları götür yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?