2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm evet dünya para tutuyor pazar alışverişi
bende herşeyden azar azar alıyrm hatta 1 tl lik fln yapıyrm
burda bi yer var çok ucuz ama bize çok uzak
mısır bende de var daha yapamadım
annem almış kaynatayım bari bu akşam.
geçen günde taze fasulye attım buzluğa
bu hafta ucuz pazara gidicez ordan alıp atıcam yine
gerçekten geçinmek çok zor

kızlar birde çok şükür eşimin iş yeri arada bi marketin kartlarını veriyor
ordan alışveriş yapıyrz. epey stok yaptım
uzun süre deterjana ihtiyacım olmıcak 1 yıl gider herhalde
daha önden aldıklarımızı açmamıştım
çay şekerde öle çok şükür
devamını bekliyrm bu kartların.
ama bundan sonra alıcaklarımdan yardımda yapıcam

birde edacığım sen kırmızı biberi buzd. atıcaktın sanırım öğrendin mi nasıl oluyormuş
yoksa ben yanılıyorda olabilirim.

geçenlerde anlattım mı size bilmiyrm
2.kez yazıorda olabilirim
baş ağrısı mide bulantısı başladı annemlerdeyim c.tesi günüydü
ama nasıl huzursuzım kendimi nasıl mutsuz hissediyrm
acayip rüyalar görüyrm. evimi yıkamam gerektiğini söylüo sürekli bi ses
bak şurayıda yka burayıda ama yıkamam gereken yerler hep en dip en derin yerler el bile girmez
her neyse anneme anlattım dışarı çıkıcaktık
annem abdest aldı hemen
nazar duası okudu peşine yasin ve 41 felak süresi
kızlar felak suresini okurken
başım çatlıcak sanki vücudumdan bişiyler çıkıo
canım acıyor.başım dönmeye başladı bacaklarım tutmuo fln
annemde kadın zorlanmaya başladı okudukça
her okuyuşta tüyleri diken diken oldu
tam bitirdi camdan bakayım dedim
çıkarmış ya öle kötü enerjiler
bakarken ayaklarım tutmadı düşüodum annem tuttu beni koltuğa oturttu fln
ama o kadar rahatladım ki
Rabbim nazarlardan saklasın bizi hayatımda ilk defa böle bişiy yaşadım
hislerimde çok kuvvetlidir
rüyalarda bişiy anlatıo ama bulamıyrm

adaşım sen yat diyo sürekli..ben istiyorum beraber yatalım anlamıyo adam ya..gecen tmm dedi girdik yattık..beni uyutmuş o yine kaçmış..o yüzden düşünmicem artık onu..

dün ben dün akşam yaptıgım iftarla orucumu tutuyorum..midem çok kötüydü..daha yeni yeni iyiyim de nedir bu uyku hali çözemedim..artık bakıcam kendime..uykummu geldi ben yatıcam..eşimi beklemicem..

keşke tutmasaydın edacm ya havalardan bırde ramazndan dolayı oluyormuş iftarda bırden agır yemek yememek lazım bekleme tbı o senı beklesn ahh şu kocalar:))bnm dün uykum geldi nasıl yorgunm gelmiş ynaıma kebapçı kedisi gibi dolaşıyor dedim hiç aranma bn yatıorum dedim yattm oda geldi yanıma napim sende bugün güsel bir uyku çek yarnda oruç tutma mideni dinlendr cnm

dün ben dün akşam yaptıgım iftarla orucumu tutuyorum..midem çok kötüydü..daha yeni yeni iyiyim de nedir bu uyku hali çözemedim..artık bakıcam kendime..uykummu geldi ben yatıcam..eşimi beklemicem..

keşke tutmasaydın edacm ya havalardan bırde ramazndan dolayı oluyormuş iftarda bırden agır yemek yememek lazım bekleme tbı o senı beklesn ahh şu kocalar:))bnm dün uykum geldi nasıl yorgunm gelmiş ynaıma kebapçı kedisi gibi dolaşıyor dedim hiç aranma bn yatıorum dedim yattm oda geldi yanıma napim sende bugün güsel bir uyku çek yarnda oruç tutma mideni dinlendr cnm

keşke tutmasaydn edacm ya yarın tumtma miden dinlensn havalardan birde iftarda agır yemek yememek lazmmş sanki yioss vla bnde dün akşam ölüom yorgunluktan bnmki gelmiş yanıma dedm dedim hiç kebapçı kedisi gibi dolaşma bugün kapalıyız bn yatıom dedm oda geldı mecbur tabi uykuma alamadmkı bügün iyice dinlenelim

zeynepciğim, kırmızı biberleri fırında közledim
kabuklarını soydum soğuduktan sonra saklama kutusuna dizdim canım
katların arasına da strech film serdim dondurucuya koydum
annem gelince domatesleri yapacağım Allah kısmet ederse

yarın ilaç alıp orucumu tutmaya calısıcam..niyetlenmeden yatarım..baktım ağrıyo tutmam..
Kızlar bu mübarek günleri hi.ç iyi değerlendiremiyoruz..iftardan sonra ağırlık çöküyo bişi yapasımız gelmiyo..sofrayı bile kaldırmaya üşeniyorum..aslında namaz kılsak iki rekat..dua etsek evimiz olsa kendimize ait..kabul olur belki..Allahım sen bizlere yardım et yarabbim..

hmm tmm cnm bende öyle yapayım o zaman ama ben közde sevmiyrm
haşlayıp sirkeli sarımsaklı çabuk tuşu gibi yapıyorum sanırım sadece haşlayıp kabuklarını soyup senin dediğin gibi yapsam olur.kırmızı biberde çok pahallı ya

kızçeler kayınpederim bize geliyo ya yemeklerde
ne yapsam bilemiyorum böyel olunca
şöyle düşündüm ama olur mu sizce de
tavuklu çorba yapayım diyorum
biber dolması var
bide karışık kızartma yapayım biber,patates,kabak ve havuçtan oluşan
onu da sarımsaklı yoğurtlu yaparım
bide salata yaparım yeter herhalde dimi

yeter aylinciğim, yaz günü sıcaktan fazla bişey yenmiyor zaten
gayet doyurucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…