2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kübracığım komşuna bende maşallah diyeyim. Ev hanımımı.
bİRDE şunu belirtmeden geçemicem. Ramazanda bukadar abartılı iftar sofralarını sevmiyorum ben.
Ev ahalisiyken Zaten bir çorba içince insan kesiliyor. bide yemek tatlıya yer bile kalmıyor.
Misafirin gelecekse Çorba ana yemek, pilav, salata, 2 meze bide tatlı tamam.
Bukadar çok yemeğe ne gerek varki. O kadar aç insan varken =((

ay kübra okurken şiştim ben
bu ne anacım kadın nasıl uğraşmış

artık sıra sende gardını ona göre al :)))

maşallah komşuna kübracım, biraz çingen çuvalı gibi karmaşık olmuş ama baya bişeyler yapmış

aynen kızlar bende çağırırım diyrodum ama nasıl çağırırm bilmiyorum

kadın ev hanımı hepsinden azar azar yapmıştı ne yeriz ne severiz bilmeidği için çeşit yapmak istemiş. çünkü tanımıyor bizi aç kalmamızı istememiş. ben o geldiğinde bu kadar yapamam tabi oda anlayışla karşılar eminim çünkü çalıştığımı biliyor.

aslıcım hani domates çorbası yapıyordun kız :))))

davetlerde ramaza bolluk bereket canım yiyen yemeyen olur diye çeşit yapıyor insanlar

hepsi yenmemiştir mutlaka da

Ayyy zaten bukadar abartma sen kübra ne gerek var ya:86:

irmik tatlim kati oldu benim beceremedim heralde
kubos afiyet olsun ne cok sey yapmis ev hanimi galiba
esinizle dini acidan uyusuyormusunuz kizlar
edacim ayagin iyimi o haliyle onca yemek bide temizlik mi yaptin

ayşeciğim biz bazı dini konularda eşimle uyuşmuyoruz ama birbirimize saygı gösteriyoruz
o konu üzerine tartışıyoruz ikimiz de ikna olmadığımız sürece araştırıyoruz devamlı

ayşem ayağım biraz daha iyi ama üzeirne basınca acıyor bi de yanık cok garip bişey ya, dün akşam hep su geldi
eşim bulaşıkları makinaya dizip mutfağı topladı ben evi sildim toz aldım yerlerde saçları gördükçe sinir oluyorum cünkü

aslıcım hani domates çorbası yapıyordun kız :))))

davetlerde ramaza bolluk bereket canım yiyen yemeyen olur diye çeşit yapıyor insanlar

hepsi yenmemiştir mutlaka da

mercimek çorbası bitti zannediyodum ben evde birgünlük daha varmış. onu içtik çöpe gitmesin günah diye.
tamam anlıyorum bolluk bereketlik bende yapmak isterim yaparım misafirlerime ama herşeyin fazlasıda fazla yahu. =))
listeyi okuyunca gözüm korktu yani :2:

evet canım ev hanımı. bende svemiyorum dediğin gibi çorbadan sonrası eziyet gibi geliyo insana. çünkü misafirliktesin yemesen ayıp oluyor yiyorsun mecburen. az ve öz yemeği seviyorum ben. belki zeytinyağlılar çeşiti güzel olur ama bu kadar yemek zor.

Günaydın kızlar,

Denizcim borcamını telle ovala o zaman çıkıyor

Aslıcım hoşgeldin ihmal etme bizi uyku sorununu çözdün mü uyuyabiliyor musun artık

ohh maşallah kayserililer çok becerikliler zaten yaa

aylin bende yapayim kadayifli muhalhlebi hic yapmadim
cumartesi galiba eltimler gelecek iftara

çok güzel ve çok hafif oluyo ayşecim
mutlaka dene
benim vazgeçilmez tatlım şuan

bizimkide cok bilgili. ben bazi seyleri kulaktan dolma biliyorum. o herseyi acikliyor. annem babam haci benim. gecen esim evde teravih kildirdi geldiklerinde. cok hosuna gitti bizimkilerin.

edacim benim esim bana teklifsiz nadiren yardim ediyor
ama yap desem herseyi yapar
bende yap demeyi sevmiyorum
yinede merhametli sagolsun
ama oyle isbolumu yok bizde

Günaydın kızlar,

Denizcim borcamını telle ovala o zaman çıkıyor

Aslıcım hoşgeldin ihmal etme bizi uyku sorununu çözdün mü uyuyabiliyor musun artık

Hoşbulduk buketçiğim. Nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar koşturmacan
Uyku sorununu hallettim çok şükür. Hemencecik yiyip yatıyorum :)

Son düzenleme:
topiğimiz olmasaydı zamanı birlikte saymasaydık hiç geçmezdi bu günler iyi varsınız hepiniz çok destek aldık birbirimizden hayırlısıyla kazasız belasız bende atlarımda aranıza tekrardan katılırım:)) kaldığımız yerden

tavuk sote

Malzemeler:

1 kg kuşbaşı tavuk göğüsü
2-3 adet domates
2-3 adet çarli biber
1 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
2-3 diş sarımsak (rendelenmiş)
1 tatlı kaşığı köri
yarım çay bardağından biraz fazla sıvıyağ
tuz, karabiber
Hazırlanışı:

Soğanları ve biberleri doğrayıp sıvıyağda kavurun. Daha sonra doğranmış domatesleri ve sarımsağı ekleyerek kavurmaya devam edin. Domatesler yumuşayıp suyunu salınca salçayı da ilave ederek kavurmaya devam edin.
Kuşbaşı tavukları yıkayın ve tencereye ilave edin. Bir müddet harlı ateşte tavukları da kavurun. Köri ve karabiberi ekleyin. Tuz tavukların geç pişmesine neden olduğu için en son katalım.
Daha sonra kapağını kapatalım ve kısık ateşte hiç karıştırmadan tavuklar suyunu çekene kadar pişirelim.
Tuzunu ilave edip şöyle bir karıştıralım.

Ne güzel Allah bizede nasip etsin hacı olmayı inşallah.
Benim eşimde bana göre daha bilgili din konularında.
Benimde eşimle iş bölümü yok. Sağolsun yemekleri yapıyor genelde. Çok lezzetli oluyor Ben iftara yetişemiyorum diye.
Ama ev işi filan yapmaz. Yap desemde yapmaz. Hiç sevmez öle işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…