- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.201
Sevindim canım uykusunu alamayınca sersem gibi oluyor insan. Hazırlıklar iyi gidiyor canım teorikte ufak tefek şeyler kaldı ama pratikte hiç birşey yok tabi zuhalcim gibi evimi döşeyemedim eve gelmeyincede hep yamuk yapacaklar sözlerinde durmayacaklarmış gibi geliyor huzursuz oluyorum
esracm tabinasıl bir düğün istedinlede alakalı tarzın önemli bn ispanyolca şarkılar seçtim
1-historia de un amour ana gabriel
2-oscar harris alta gracia
bn düğün müziklerini kendım sectm takı merasmnde tiamo,laısla tam isimleri aklıma gelmedı ama ıstersen arşivi sna gönderebılrım türkçe şarkılarda vr
kızlar günaydınnnnnn..denizim körili tavuga bayılırımm..
nasılsınız kızlar bugun iyiyim biraz.dün kayınvalidemdeydik iftarda..eşimle karar aldık sahura kalkmıyoruz..12 gibi tatlı falan yedik..sonra ben yattım zaten..sabah sahurda ilaç aldım..niyetlenmedim hala..oruc tutuyorum ama midem kötü biraz..napsam bilemedim..
kızlar bu arada ayın 20 sinden sonra olmayabilirim aranızda
kızlar dün eşim raporluydu
daha önceden sölemiştim önemi bir rahatsızlık geçirdi die
kontrolü vardı. çok şükür çok iyimiş.içimiz rahatladı.
iyi bakıom kocama
eve gittim oyy ne göreyim patates kızartmış
akşamdan kalan yemekleri ısıtmış salata yapmış
kadehleri çıkarmış süper bir masa kurmuş :)
nasıl mutlu oldum hazır sofraya oturmak çok mutlu etti valla beni.
ben bugün dinlendim dedi akşam çayıda koydu çok şükür
kocalarımızdan yana şanslıyız kızlar kıymetlerini bilelim
ama buakşam yemek işinden kurtulamıyrm ne yapıcamm ben
bulamıyrm bir türlüü
bukooooo aksilikler bitmiyor bebişimm beyaz eşyalarım bile 15 saat yoldan 2 günde gelirken mıçııı kırık yatak daha gelecekkkyatak odamı o olmadan ne örtüsü ne nevresmi tamamlayamadım bomboş gibi aradım bakalım bugün getireceklermiş sözdee 2 hafta oldu.umarım herşey gönlünce olur bebişimm gümbür gümbür gelir hepsi
ben cumartesi çalışıyorum eşim diyo ne yapılması gerekiyor dedim merdivenler bir süpürge aç istersen istemezsen açma ben gelince yaparım merdivenlerden 4 kat çatıda ve aşağısı halı var :)
bulaşık yıkamış iki üç birşey vardı süpürge yapmış ee tozuda sen al dedi ben de diyorum ki yapmasaydın ben yapardım blöft yapıyorum :)))
sağolsun ya yapıyor bcerkliklide
kızartmaay zeynep sen yaratıcısn kuzum niye sıkıntı olsun
daze fasulye felan yaparsın
ooohhh ne güsel Rabbim bozmasn zeynepçm hep böyle olun mutlu ve romantik:)))buarada mercmek corbam cok gusel olduu cok kolaymış meğer yapması ya
bukooooo aksilikler bitmiyor bebişimm beyaz eşyalarım bile 15 saat yoldan 2 günde gelirken mıçııı kırık yatak daha gelecekkkyatak odamı o olmadan ne örtüsü ne nevresmi tamamlayamadım bomboş gibi aradım bakalım bugün getireceklermiş sözdee 2 hafta oldu.umarım herşey gönlünce olur bebişimm gümbür gümbür gelir hepsi
kızlar ya sormuştm ama okumadnz heralde bulaşık makınesnn kokusunu gıdermk ıcın napıyorsnz
kızlar ya sormuştm ama okumadnz heralde bulaşık makınesnn kokusunu gıdermk ıcın napıyorsnz
çeyiz sercem deyin hemen getiriyorlar
bn şimdi o kokulardan aldm bıras faydası vr bulşakları kloraklıyıp koyuyorum zaten neden bu kadr kokuyor bılmıorum bırde limon dedıler bna ama denemedm bn ayy bide bulaşklarda ku lekesi kalıyor aldıgımız yere soyledık bızle alakalı deıl dıyor kımnle alaklıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?