2011 gelin adayları buyrun sohbete

bukooooo aksilikler bitmiyor bebişimm beyaz eşyalarım bile 15 saat yoldan 2 günde gelirken mıçııı kırık yatak daha gelecekkk yatak odamı o olmadan ne örtüsü ne nevresmi tamamlayamadım bomboş gibi aradım bakalım bugün getireceklermiş sözdee 2 hafta oldu.umarım herşey gönlünce olur bebişimm gümbür gümbür gelir hepsi

1-historia de un amour ana gabriel

yelizcim 1.sarkıya bayıldım bence cok hos ama bakalım nisanlım ne dicek:) sagol,arsivini bekliyorum sabırsızlıkla:)

edaa hayırdır neden??? niye???:84:

ooohhh ne güsel Rabbim bozmasn zeynepçm hep böyle olun mutlu ve romantik:)))buarada mercmek corbam cok gusel olduu cok kolaymış meğer yapması ya

çeyiz sercem deyin hemen getiriyorlar

denz cok fenasınn blörf yapıyorsn demek

ay zeynep sen yaratıcısn kuzum niye sıkıntı olsun
daze fasulye felan yaparsın
kızartma
terbiyeli şehriye çorbası
kırmızı biber salatası
piyaz düşünüyrm cnm ama kızartmada emin değilim canımcım yaa

ooohhh ne güsel Rabbim bozmasn zeynepçm hep böyle olun mutlu ve romantik:)))buarada mercmek corbam cok gusel olduu cok kolaymış meğer yapması ya

tatlım kolay tabiii
ellerine sağlık
bütün yemklerin mantığı hep aynı zaten :)
aminn cnm her zaman mutlu olalım hepimiz inş.

meltem eda bende sizin gibi düşünüyrm
namazımı kılar duamı okurum
çok dikkat ederim
dedikodu yapmam yalan sölemem.
ama oruç tutamıyrm Rabbim affetsin
şunuda biliyrm namaz kılıp dedikodu yapan
kötü sözler söleyip lakap takan
haset içinde olan
beyninde hep kötülüp dönüp duran insanlar var. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

eşimin iş yerinden ark.ı geçenlerde şöle demiş çok kınadım
senede 1 ay oruç tutuluyor onuda beceremiolar fln demiş
o insanlar oruç tutmaz başka yerden bişiy yapar sevaba girer
sen oruç tutarsın bişiy yaparsın günaha girersin
Allahla kul arasına girilmez
böle mantıkta insanlardan hoşlanmıyrm.

AAAAyatak biz daha yatak alamdık ki hemen gelir diye düşündüğüm için yatağı salladım ben mobilya gelsin öyle dedim öyle olmuyor muymuş

Edaa bu sefer herkesi kandırmayı başardın ama ben yutmadım haberin olsun

kızlar ya sormuştm ama okumadnz heralde bulaşık makınesnn kokusunu gıdermk ıcın napıyorsnz

yelis havalar sıcak diyemi blmiyorum bende başlarda çok rahatsız oluyordum birde iki kişiyiz bazen bir günbeklediği oluyor bulaşığın içinde dolması için. bende koku giderici şeylerden aldım içine asıyorum. geçti şimdilik ama sanırım onunda etkisi kısa sürüyor devamlı yenisini almak lazım. 1 ay bile olmadı takalı. başka yöntem bilmiyorum sadece eltimden duydum. kimileri parlatıcılar kimyasal diye sirke koyuyorlarmış parlatıcı yerine. ama denemedim.

kızlar eda geçende demişti. ücretsiz izin verebilirler diye. işler yokmuymuş iş yerinde herkese yani o yüzden hearlde gelemeyecek

Yeliz belki tuhaf gelicek ama aynı sorunu kuzenim de yasaıyordu gelen servis bulaşıkları akıtmadan makineye dizmesini söyledi hiç suya degmeyecekmiş ama ben akıtırım ciflerim kapagına da biraz domestos koyuyorum biz de hiç koku olmadı

bn şimdi o kokulardan aldm bıras faydası vr bulşakları kloraklıyıp koyuyorum zaten neden bu kadr kokuyor bılmıorum bırde limon dedıler bna ama denemedm bn ayy bide bulaşklarda ku lekesi kalıyor aldıgımız yere soyledık bızle alakalı deıl dıyor kımnle alaklıysa

şu bir haftadır bendede oluyor o su lekesi olsa yine iyi sanki yıkamamış gibi gölgeli gibi. aslında yıkamış temiz ama leke gölgesi var. resmen sinir oluyorum kaşıkları kaşıklığa dizerken yarısı tekrar makineye. ne yaptıysam geçmedi. parlatıcımda var tuzumda toz deterjan kullanıyorum ben tablet iyi yapmıyor benim bulaiıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…