- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.261
Siemens kullanan yok mu aranızda herkesin makinesi bekoymuş. Siemens kullana varsa memnun mu söyleyebilir mi
canım annemin evinde bütün ürünler siemens ve çok memnunduk. herşeyinden. yılardır bir kere bile teklemedi makinemizde buzdolabımız falanda. bende çok istedim siemens almayı ama biraz tuzlu diye olmadı.
selamm kızlarr nasılsınızz kaç gündür yokum ama kimse beni merak etmemiş bakıyorumda
Az biraz bakabildim geçmişe
Edacım çok geçmiş olsun canım yanık çok kötü inşallah en kısa zamanda sağlına kavuşursun hemencecik iyileşir bundan sonrada o kadar çok misafir alma kendini dinlendir.
Edam sana da çok geçmiş olsun canım sende bekleme kocanı artık yat uyu dinlen çok yoruluyoruz gerçektende hem çalış hem ev temizliği hem kocaya bakk
Gamzecim arabanız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullanın.
Ayşecim yeni işin hayırlı olsun seninde huzurlu sıkıntısız bi ortamda çalışırsın inşallah.
Kübraa adet oldun mu kızzz
Yelizcim benim bulaşık makinemde bosch deterjanımda calgo tablet ama benimde makinem koku yapıyo boş beklediğinde ve içi bulaşık dolu olduğunda sadece yıkama bittiğinde koku olmuyo. Ama normal zamanlardaki kokusu benide çok rahatsız ediyo o askılıktaki kokuda o kokuyla birleşiyo sanki.
Bende çamaşırlarımı ayırarak yıkıyorum makinem bosch 8 kiloluk makine tabi hiç dolmuyo ama içindeki çamaşır kilogramına göre falan su tüketiyomuş satıcı öyle söylemişti. Bizdede havlular beyazlarla yıkanmaz ayrı atılır. Çamaşır deterjanı ben persil ve bingo kullanıyorum. Diğer markalar için İsrail e yardım yapıyo dendiği için onları kullanmıyorum ben kızlar
hoşgeldin esra. bugün adet günüm bekliyorum panik haliden. sanki her an b,işey geliyormuş gibi lavaboya gidiyorum. biraz sakinleşebilsem
Beyazlar her hafta yıkanıyr hatta akşam yıkadım gece astım gidip toplayacağım eşim ggünde iki atlet değişior bütün ip onunkilerle dolu ben arada renkli de kullanıyorum beyaz havlular ekliyorum 8kg benim makina dolsun dolmasın atıyorum çamaşıre görmeye tahammül edemiyoreum sepette bir giydiğini bir daha giymiyor
ariel kullanıyorum ve omo
şimdi birde renklileriçin siyah kumaş pantolanlar için toz deterjanlar toz bırakıyor sanki beyaz beyaz rinsonun sıvı deterjanını kullanıyorum sanki bizim evde 5 kişi yaşıyor hergün ipte çamaşır
((((((((((((((((( hepside ütü çamaşır hariç
sakin ol canım rahatla biraz hadi hayırlısı bakalımm
benimkinin atlete alerjisi var atlet giymiyor =( zorlarsam giyiyo onda da sıkıntı basıyomuş :)
körle yatan şaşı kalkar galiba zıbınsız dolaşmazdım evleneli bende giyemiyorum atlet falan :)
çok terliyor aslıcım mutlak giymesi gerekir bende çıt çıtlı giyorum rahat ediyorum
asla giymediğimi görse çevirir yolda git giy der çorapsız çıkartmıyor evden beni hergün çoraplarını giyyyyyyyyyy pöfff evde bende allah ne verdiyse en relax olacağım şeklide oluyorum
beyazları 90 derecede siyahları 60 derecede açık renklileri 50 derecede yıkıyorum beyazlara ariel kullanıyorum yumuşatıcımda bingonun kırmızı bidonlusu renklilere omo canlı renkleri kullanıyorum siyahlarada omo kullanıyorum perwoll alamadım henüz yumuşatıcımdan çok memnunum kızlar ben içeride kurutuyorum gerçi ama kokusu hiç çıkmıyor tavsiye ederim bulaşık makinası içinden colgonit finish kullanıyorum yanınada domestos tabii
Esracım sen demiştin ya patron izin verdi eve gidiyorum diye
o yüzden seni izinli biliyorum ben :) yoksa taklırdık bebek muhabbeti açılırdı
Şaka yapıyorum canım cuma günü izin aldım gittim dinlendim. Dün geldim işe ama dünde birden çok kötü oldum geçen hafta griptim o yüzden izin almıştım. Ama dünde miğdem çok kötü oldu yine çıkarttım falan üstüm başım battı eşimi çağırdım hemen geldi aldı beni doktora gittik falan ama iyiyim şimdi bugün yine işteyim
Bende yumoşun konsantresini kullanıyorum.
Eki Görüntüle 238486
İlk alırken tereddütlü almıştım evlenmeden daha sonra iyiki almışım diyorum.
Bundan vazgeçmem galiba imalatı bitene kadar
cnm benim hoşgeldin..aklımdan gectin evdeyken
merak ettim denizim.
hasta olursun diyemi endişeleniyor canım. yoksa çorapsız ayak sevmiyomu.
aslıcım milyonların önünde bana söz veriyomusunnnnnnnn....
benimle evlenirmisindemicem tabi
oyunu bırakıcaksınnnnnn anlaştıkmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?