2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar benim makinemde beko
ilk zamanlar kokuyodu bulaşıkları akıtıpta koyarım her zaman
ama sonra tableti koyduğum yere domestos döküyorum her seferinde
hep makinenin kağını falan parlatıyo hem de koku falan kalmadı bulaşık makinesinde
tablet olarakta pril kullanıyorum finish kullanıyodum önceden
en son markete gittiğimde pril indirimdeydi ondan deneyeyim dedim
gayet güzel bence finish e fazla para vermeye gerek yok

çamaşırlarımı da beyazları karıştırmam renklilerle
çünkü ister istemez renklerini veriyo beyazlara
eşime bol miktarda atlet aldım biriktiriyorum
havluları bornozları ve beyaz nevresim takımım var onları beyazlarla atıyorum
makine doluyo zaten
deterjanı da ayrı kullanıyorum ben
beyazlar için omo aldım renklilerde de alo kullanıyorum
yumuşatıcı olarak bingo aldım ama vikingin beyazı çok daha güzel kokuyo kızlar mutlaka deneyin
bide makine yıkamayı bitirir bitirmez asmaya özen gösteriyorum yoksa kokuyo çamaşırlar içinde kalınca
bi kez böyle bişey oldu sonra bidaha durulama yatırdım koktuğundan dolayı

sizin sarkılarınıza da bayıldım canım cok guzeller....tskler

yalnız kızlar temizlik çamaşır diyince biraz çenem düşmüş zannımca

yemek konuştugunuzda pek bu kadar yorum yapamıyorum

ama ne yapayım ben sizler kadar yapamıyorum yemek

benimde temizliğe çok ilgim ve becerim var

yemeğide zamanla öğrenirim inşallah

ilk günkü gibi acımıyor canım ama dün işte su geldi yıkanırken zorlanıyorum bi de ofisimiz cok soğuk olduğu icin bugün pantolon giydim
iyi fikir değilmiş:S deydikce sızlıyor

krem kullanıosun dımı sık sık sür bn bıras sakar bı ınsan oldugum ıcın hep cantamda buzdolabımda hematem yada bepanten bulunduruom aklında bulnsun gecen aksam bnde eşimn ayagına caydanlıgı döktüm hemen sıcagı sıcagına krem sürdük hafifledi sende ihmal etme cnm tekrar gecmıs olsn

bende beyazlılarda omo kullanıyorum renklilerde persil sıvı deterjan
havluları yıkıyorsam sadece sabun tozu ve yumuşatıcı kullanıyorum cok güzel kokuyor ve bembeyaz oluyorlar

öğle arası pazara cıkacagm pazar arabamıda getırdm:)))aksam üstü pazarda hiç bir şey kalmıyor bugnde inşallh dut bulurm yıne konsantre yapacagm kızlarr kışın meyva suyu içmeye bana gelirsiniz artıkın:))

düğündaşşşşşşş görmedinnn yazdığımııı

gordum canım, o da hosmus...ya ben bır suru sarkı begendım zaten de nisanlım begenmıyor...

degısık olsun istiyor hersey...bu onerılerınızı dınletcem bakalım begenır bunları ınsallah:) cok tskler...

siz naptınız konusyormusunuz boyle muzıktır falan?

ya bıde bızım dugun onların memleketınde,Bılecık'te olcak ,nasıl bır ortam olcak hıc bılmıom,kucuk bır yer sonucta,sectıgımız sarkılar umarım cok ciks kalmaz:) nys ben kına gecesınde,nıkahta falan kullanırım olmadı,kına gecesıyle nıkah ızmırde...

Annem beyaz çamaşırlarla havluları filan atardı.
Kayınvalidem atmıyo. Banada atma dedi bende Beyazları nevresimlerle atıyorum.
Havlular tek yıkanırmış iç çamaşırlarıyla yıkanmazmış. Benim bornozlarım falanda siyah kırmızı onları ayrı atıyorum zaten.
Öle oluncada birikmiyor sadece çamışır ve atletler. ve nevresimlerle attığım için renkleri morlaştı dediğiniz gibi.
Zaten makine 7 kg lık :) İki hafta bekletsemde birikmez sık değiştirmeye rağmen.

ne marka tablet kullanıyosun kübra. o da etkiliyor.
biz bikere dia marketten bi tablet almıştık. bizimde bulaşıklar çok iyi yıkanmıyodu onu kullanınca.
sonra prile döndük geri.

Kübra ve Yeliz bulaşık makinelerinizin markası ne?

kızlar benim bütün evimdeki elektirkli şeyler arçelik. ve ben hep calgo... denen deterjanı kullanıyorum. finishi kullandım ama onu kullandığımda tableti yani. makinedme tablet deterjan koyduğum için bir düğmeye basmam gerekiyor. toz koyarsam basmıyormuşum. bazen onu unuttuğumda tablet erimemiş ve bulaşık kirli çıkıyordu o yüzden ben toz calgo.. kullanıyorum

Beyazlar her hafta yıkanıyr hatta akşam yıkadım gece astım gidip toplayacağım eşim ggünde iki atlet değişior bütün ip onunkilerle dolu ben arada renkli de kullanıyorum beyaz havlular ekliyorum 8kg benim makina dolsun dolmasın atıyorum çamaşıre görmeye tahammül edemiyoreum sepette bir giydiğini bir daha giymiyor

ariel kullanıyorum ve omo
şimdi birde renklileriçin siyah kumaş pantolanlar için toz deterjanlar toz bırakıyor sanki beyaz beyaz rinsonun sıvı deterjanını kullanıyorum sanki bizim evde 5 kişi yaşıyor hergün ipte çamaşır
((((((((((((((((( hepside ütü çamaşır hariç

kızlar bulaık mak.ına calgon almıştım toz deterjandı onu nişalıyken indirimde die almıştım
memnun kaldım sonra şoktan bişiy aldım az kaldı maaş sonuydu
berbat ne kelime hiç yıkamadan çıkardı
annemden pril tablet aldım.onuda beğenmedim
calgon finish powerball aldım çok memnunum
biraz diğerlerine göre pahallı ama hem mak. mis gibi kokuo hem bulaşıklar mis gibi oluo
bimdeki deterjanda çziyormuş annem sakın alma demişti

çamaşır mak. için omo aldım
memnunum
yumuşatıcı vernel almıştım indirimdeydi 5 kilo
hiç beğenmedim
sonra bi markette çokça satıyor viking diye
bazı ürünlerinden memnun kaldım hadi dedim yumuşatıcıda deneyim
süper oldu çamaşırlar
iyiki almışım hep viking alıcam
pril sıvı deterjanım var kullanmadım hiç
perwoll siyahlara kullanıyrm o da güzel
renklilere aldım ama hiç denemedim.

=))) iş yerinemi götürdün arabayı yeliz :))
benimde canım dutla incir istiyo ama pazara çıkamıyorum ki alayım.

kızlar beyazları kaç derecede yıkıyosunuz??
Benim 60-95 dereceleri var 70-80 yok mecburen 60 da yıkıyorum korkuma

ben ilk zamanlar 60 da yıkadım çünkü bir kerede giyip çıkartılıyordu
sonra kirlilik derecesine göre 70 80 ama genelde 70 de şuan hem yeni çamaşırlar hem bir kere çamaşır kokusu bile çıkmıyor tekrar makinaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…