2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ya sormuştm ama okumadnz heralde bulaşık makınesnn kokusunu gıdermk ıcın napıyorsnz

Bende bulaşıkları hep akıtıp fırçayla ovalayıp koyuyorum.
Önceden baya kötü kokuyordu. Şimdi asılan o kokulardan aldım. Ama bitane yetmiyor Bi alta bi üste astım.
Şimdi hiç koku yok. Hatta gayet güzel kokuyor.

evet kübracım bunu söyledigimi bile unutmusum..
kızlar pc me virüs taraması yaptırırken dondu kapattım o yüzden yazamadım..ayın 20 sinde ücretsiz izne çıkarabilirlermiş..15 gün

ne marka tablet kullanıyosun kübra. o da etkiliyor.
biz bikere dia marketten bi tablet almıştık. bizimde bulaşıklar çok iyi yıkanmıyodu onu kullanınca.
sonra prile döndük geri.

ne marka tablet kullanıyosun kübra. o da etkiliyor.
biz bikere dia marketten bi tablet almıştık. bizimde bulaşıklar çok iyi yıkanmıyodu onu kullanınca.
sonra prile döndük geri.

esra bizim giriş şarkımız; j'y suis jamais allé - yann tiersen
ılk dansımız; unchainced melodi
ikinicisi; oh lady mary

nikah sırasında mustafa ceceli; hastalığında sağlığında çalmıştı

yelizciğim, benim bulaşık makinem kokmuyor canım ve ben finish kullanıyorum

kızlar çamaşır için hangi deterjan kullanıyosunuz..

ben rinso aldım renklileri ve beyazları onla yıkıyorum..bide arielin leke çıkarıcı sıvı deterjanını aldım..onuda ekliyorum..
ama şu beyazları biriktiremiyorum..sırf beyaz yıkamak istiyorum..siz nasıl yapıyosunuz beyazları kızlar..
mesela annem nevresim tkmlarıyla atardı beyazlar azsa..

kızlar çamaşır makinenizin kokuyu bilmemde leke yapmasının sebebi bitince kapagını açmamanız..
biter bitmez açın kapagını buhardan dolayı leke yapıyo..

finish denemedm edacm bırdakıne ondan alım bakalm o kadrda dıkkat edıom sözde ama bnm su giderlernden oluyor sanrm teskkr ederm cnm bnm buarada ayagın nasıl oldu ya geçmtimi epey

Bende sırf beyaz biriktiremiyorum çıkmıyo çünkü. İç çamaşırlarımız renkli filanda var.
Atletler falanda birikmiyo okadar. Bende nevresimlerle atıyorum.
Ama nevresimler renkli olduğu için rengini belli belirsiz verdi atletlere.
Bembeyaz durmuyolar

sırf beyazları atıyoruz biz atlet,çamaşır,bornoz,havlu Edacım sakın renkli karıştırma çünkü çamaşırlarında morarma olabilir bizim makinemiz Arçelik a programında ön yıkamalı olarak 60 derecede yıkıyoruz biz beyazlar ve renkliler için ayrı ayrı aldık Ariel kullanıyoruz siyahlar için pervoll aldık ama hiçbir faydası olmadı beyazlar için arielin tozunu renkliler için de sıvısını aldık yumuşatıcı olarak da mavi bingo soft kullanıyoruz çok güzel kokuyor

bnde bingo aldım hepsında aynı deterjanı kullanıom bırde vernel kullanıorum bnde camasr bıtınce hemensererım bnm sorunum bulaşık makınesı ama onuda burdakı tavsıyeler uzerne halletmıs bulunuyorum:))

sen gel bizim evdeki son posta çamaşırları gör lacivert çorap karışmış ki renkliler yani
öyle kötü ki artık yıkadıkça çıkacak napalım bu akşam yine çamaşır yıkıcam

finish denemedm edacm bırdakıne ondan alım bakalm o kadrda dıkkat edıom sözde ama bnm su giderlernden oluyor sanrm teskkr ederm cnm bnm buarada ayagın nasıl oldu ya geçmtimi epey

ilk günkü gibi acımıyor canım ama dün işte su geldi yıkanırken zorlanıyorum bi de ofisimiz cok soğuk olduğu icin bugün pantolon giydim
iyi fikir değilmiş:S deydikce sızlıyor

selam kızlar herkese merhaba

bugün biraz yogunum öğleden önce ancak yazabildim..

benim makinemde beko yelizcim..eğer bulaşıkları içinde biriktirirsem yıkamadan 2-3 gün(ki zaten ancak doluyo benim makinem) bendede koku oluyo ama eğer bulaşık bekletilirse herkeste koku olacagını düşünüyorum ben...

finish powerball kullanıyorum bende yıkadıktan sonra hiç koku kalmıyo..

edacım ben beyazları biriktiriyorum valla çünkü beyaa çok takıntım var..annemden kalma bir takıntı krem rengi bile olmamlı beyazlar diye :)

eşiminde atletlerinin hepsi beyaz ve çok atleti var belki 25-30 tane vardır biriktiriyorum 2 haftada bir yıkıyorum..

nasıl yıkadıgımıda anlatayım canım.. önce 1 saat yıkıyorum hepsini şöyle bir suyu aksın diye..o bitince tekrar nir program var bende pamuklu diye yaklaşık 3 saatte o yıkıyo..

tavsiye ederim bembeyaz oluyo..bende alomatik kullanıyorum kar çiçeği...

ama renklilere beyazlara kullandıgım deterjanı kullanmam çünkü renkleri gidiyo..

renkliler içinde sıvı deterjan kullanıyorum perwol

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…