- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.221
kızlar ya sormuştm ama okumadnz heralde bulaşık makınesnn kokusunu gıdermk ıcın napıyorsnz
Yeliz belki tuhaf gelicek ama aynı sorunu kuzenim de yasaıyordu gelen servis bulaşıkları akıtmadan makineye dizmesini söyledi hiç suya degmeyecekmiş ama ben akıtırım ciflerim kapagına da biraz domestos koyuyorum biz de hiç koku olmadı
yelis havalar sıcak diyemi blmiyorum bende başlarda çok rahatsız oluyordum birde iki kişiyiz bazen bir günbeklediği oluyor bulaşığın içinde dolması için. bende koku giderici şeylerden aldım içine asıyorum. geçti şimdilik ama sanırım onunda etkisi kısa sürüyor devamlı yenisini almak lazım. 1 ay bile olmadı takalı. başka yöntem bilmiyorum sadece eltimden duydum. kimileri parlatıcılar kimyasal diye sirke koyuyorlarmış parlatıcı yerine. ama denemedim.
kızlar eda geçende demişti. ücretsiz izin verebilirler diye. işler yokmuymuş iş yerinde herkese yani o yüzden hearlde gelemeyecek
şu bir haftadır bendede oluyor o su lekesi olsa yine iyi sanki yıkamamış gibi gölgeli gibi. aslında yıkamış temiz ama leke gölgesi var. resmen sinir oluyorum kaşıkları kaşıklığa dizerken yarısı tekrar makineye. ne yaptıysam geçmedi. parlatıcımda var tuzumda toz deterjan kullanıyorum ben tablet iyi yapmıyor benim bulaiıkları.
şu bir haftadır bendede oluyor o su lekesi olsa yine iyi sanki yıkamamış gibi gölgeli gibi. aslında yıkamış temiz ama leke gölgesi var. resmen sinir oluyorum kaşıkları kaşıklığa dizerken yarısı tekrar makineye. ne yaptıysam geçmedi. parlatıcımda var tuzumda toz deterjan kullanıyorum ben tablet iyi yapmıyor benim bulaiıkları.
Kübra ve Yeliz bulaşık makinelerinizin markası ne?
Kübra ve Yeliz bulaşık makinelerinizin markası ne?
alacakaranlık filminde dans sırasında çalan slow bir parça var kulağa çok hoş geliyor
“Flightless Bird, American Mouth” (Iron & Wine)
esra bizim giriş şarkımız; j'y suis jamais allé - yann tiersen
ılk dansımız; unchainced melodi
ikinicisi; oh lady mary
nikah sırasında mustafa ceceli; hastalığında sağlığında çalmıştı
yelizciğim, benim bulaşık makinem kokmuyor canım ve ben finish kullanıyorum
kızlar çamaşır için hangi deterjan kullanıyosunuz..
ben rinso aldım renklileri ve beyazları onla yıkıyorum..bide arielin leke çıkarıcı sıvı deterjanını aldım..onuda ekliyorum..
ama şu beyazları biriktiremiyorum..sırf beyaz yıkamak istiyorum..siz nasıl yapıyosunuz beyazları kızlar..
mesela annem nevresim tkmlarıyla atardı beyazlar azsa..
ben rinso aldım renklileri ve beyazları onla yıkıyorum..bide arielin leke çıkarıcı sıvı deterjanını aldım..onuda ekliyorum..
ama şu beyazları biriktiremiyorum..sırf beyaz yıkamak istiyorum..siz nasıl yapıyosunuz beyazları kızlar..
Bende sırf beyaz biriktiremiyorum çıkmıyo çünkü. İç çamaşırlarımız renkli filanda var.
Atletler falanda birikmiyo okadar. Bende nevresimlerle atıyorum.
Ama nevresimler renkli olduğu için rengini belli belirsiz verdi atletlere.
Bembeyaz durmuyolar
finish denemedm edacm bırdakıne ondan alım bakalm o kadrda dıkkat edıom sözde ama bnm su giderlernden oluyor sanrm teskkr ederm cnm bnm buarada ayagın nasıl oldu ya geçmtimi epey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?