2011 gelin adayları buyrun sohbete

gamze sen burakgülle aynı zamanda gelmiştin..o kızdan haberin varmı aranız iyiydi çünkü

gamze sen burakgülle aynı zamanda gelmiştin..o kızdan haberin varmı aranız iyiydi çünkü

hayır eda haberim yok..

evet aynı zamanda gelmiştik hemen hemen biz onunla ama haberim yok.. benim burda herkesle arama iyi yani en azından ben öyle düşünüyorum..

Son düzenleme:
Ayy kızlar kitabı okuyorum çok kötü yaa
ağlıycam şimdi gözlerim doldu
iki aylık evlililer ve kocası trafik kazasında ölüyo yaa
insan nasıl dayanır bu acıya
allahım kimseye verme böyle acıyı yarabbim

öyle cnm öylede özel mesaj fln olmustu o anlamda söyledim..yoksa seviyoruz tabiki seni..

sağol canım teşekkür ediyorum..evet özelden mesajlaşmıştık ama en son işte siz ne biliyorsanız bende onu biliyorum..

sıkıntısı vardı biraz giderken inşallah Allah yardımcısı olmuştur

E ben bır konu acayım o zaman kızlar:)

evlılıge ne kadar zamanda alısılıyor:)????

2 ayın sonunda canım alıştım ben her yönüyle. o şaşkınlığımı attım hatta 4. ayım bitti sanki yıllardır evli gibi hissediyorum kendimi.

cuma günü mini cooper görünümlü murat 131 arabam geliyorr

ayh yelis ben o dediğini şaka sanmıştım gerçekmiydi

bn hemen alıştım bi sürem olmadı vlaa annemı ozluomm bı ona alısmadm okadr :)))senn duğun yakınmıydı

1 ay kaldı canım:)

10 eylul kına gecesı,11 eylul nıkah,17 eylul'de de nısanlımın memleketınde dugun var...

Ama bız 11 eylul'den snr normal yasantımıza devam edıcez herkes evıne gerı doncek yanı,zaten calıscaz o hafta....

1 hafta bırlıkte yasamayalım dedık dugunun buyusu kacmasın,tabı benım de ısıme geldı:)

17 eylulden snr balayına cıkcaz ıste balayından snr da kendı evımıze gecıcez artık....

yokk gayet ciddiyim arkasına babam saolsn yazdıracagm aklımıza geldıkce gülüos arabayı görünce koparız heralde :))))teşkkr ederm buarada darısı sna artk tabı daha iyisi ve yenisi

sağol canım

biz araba aldıkta burda istediğimiz renk yoktu başka bi şubeden getirteceklerdi ama daha ses çıkmadı bakalım hayırlısı

hayr kübracm gerçekti tbi:)))kimse inanamaış yalnızz napalım küboşçum hayattan neler umduk neler bulduk misali

ben herşeyi hallediyrm çok şükür üstesinden geldim
fkt annemi çok özlüyrm
bazen orda kalıyrz ertesi gün dönerken ağlıyrm
cumartesi çarşıdaydık birlikte gezdik tozduk eğlendik
ayrı ayrı arabalara bindik o çok koydu
yutkunamadım boğazım düğüm düğüm oldu sanki
yani hala tam o şoku üzerimden atabilmiş değilim
insan eşini evini yuvasını çok seviyor o ayrı tabii
çok mutlu oluyor
iyiki evlenmişim
ama ailesinide çok özlüyor

Son düzenleme:
ya kızlar herkes şaka yaptığımı sanmış bnm artk kırımızı murat 131 arabam vr nie şaka yapim buarada evlılıgıe alıstım eft ama o işe alışamak zor hala bıras ılk andan canm acıyor((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…