- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.321
selam kızlar:80:
dışarısı çok nemli ya..yarın yagmur yagacakmış bakalım inşallah biraz serinleriz..
başım çatlıyo zaten
benim yakın bir arkadasım bugün dopum yaptıbende düşündüm bugün çocuk işini ama yok diyorum ya ben daha evliliğe zor alışıyorum eve gidiyorum pestil gibiyim yemek yap ye topla yat...
bu zaman zarfında çocugu düşünemedim..ama seneye agustos gibi olsa 2013 mayıs çok hoş olur diye düşündüm...
tabi yine Allah bilir herşeyin hayırlısını versin inşallah
gamze sen burakgülle aynı zamanda gelmiştin..o kızdan haberin varmı aranız iyiydi çünkü
hayır eda yok..
evet aynı zamanda gelmiştik hemen hemen biz onunla ama haberim yok.. benim burda herkesle arama iyi yani en azından ben öyle düşünüyorum..
öyle cnm öylede özel mesaj fln olmustu o anlamda söyledim..yoksa seviyoruz tabiki seni..
cuma günü mini cooper görünümlü murat 131 arabam geliyorr
E ben bır konu acayım o zaman kızlar:)
evlılıge ne kadar zamanda alısılıyor:)????
kız ben seni şaka yapıyon sanmıştım hadi hayırlısı olsun
E ben bır konu acayım o zaman kızlar:)
evlılıge ne kadar zamanda alısılıyor:)????
cuma günü mini cooper görünümlü murat 131 arabam geliyorr
bn hemen alıştım bi sürem olmadı vlaa annemı ozluomm bı ona alısmadm okadr :)))senn duğun yakınmıydı
benim sadece malum konuya alışmam biraz zaman aldı
yoksa başka anlamlarda hemen alıştım
kız yeliz ben şaka yapıyon sanmıştım valla
yokk gayet ciddiyim arkasına babam saolsn yazdıracagm aklımıza geldıkce gülüos arabayı görünce koparız heralde :))))teşkkr ederm buarada darısı sna artk tabı daha iyisi ve yenisi
ona alısman ne kadar surdu canım:)
2 ayın sonunda canım alıştım ben her yönüyle. o şaşkınlığımı attım hatta 4. ayım bitti sanki yıllardır evli gibi hissediyorum kendimi.
ayh yelis ben o dediğini şaka sanmıştım gerçekmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?