2011 gelin adayları buyrun sohbete

1.5 ay falan sürdü valla

eyvah eyvah

Nys yıne ıı canım 1,5 ay...

Ben bır kere tv de vajınısmuslu kadınları ızlemıstım,ıclerınde 10-15 yıllık evlıler vardı hala tık yok...onları ızleyınce tırstım ya bende de olursa dıye...

Okumus,meslek sahıbı ınsanlarda daha cok goruluyormus bılıyormusunuz...

iste bu zaten benım de korktugum tam da bu

evet bende öyle duymuştum
benim bide çok fazla kanamam olmuştu
ilk 1 ay her seferinden sonra kanama oldu
o yüzden alışamadım sanırım birazda
allah korusun yaa
bende ilk zamanlar vajinusmus olduğumu sanmıştım
ama değilmişim çok şükür

zuzum yatağın'da güzel ve huzurlu uykular uyuyun tatlı rüyalar görün ama herşeyden önce sevgi dolu günler geçirin canım
Yeliz'cim senin de araban hayırlı olsun. Ayağını yerden kestiği sürece ve cok abes birşey olmadığı sürece hiiiiiç takma valla araba büyük rahatlık. Kazasız belasız kullan canım

uykum geldi benim kızlar ya, girmediğim web sitesi kalmamıştır şu sanal alemde

buketçm teskkr ederm cnm :))) esracm boşuna bunlara takma kafanı alışma süreside güsel ailenı özlemekte güsel sevdigin vr çünkü yannda evlılık güsel vla kim ne derse desin akşama kadr eşimi nasl özlüom dahada sevıp aşık oluyorsn onaa ayy aşk cok güsel bir şeyy :)))

sagol canım sız boyle deyınce brz rahatlıyorum:) ben evden ayrılma bunalımlarına gırdım de brz,mesela aksamları otururken dusunuyorum,1 ay snr ıste ben olmucam burda annem napcak acaba,kardesım zaten kendı halınde muzık dınleyıp duruyor,kulaklıklar kulagında....

Bana da, anneme de alısması cok zor gelcek,anneme daha da zor gelır heralde...kadıncagızın tek dert ortagı benım evde

esracm sendede olacak dıye bır sey yok biyolojıylede alakalı bunları düşüme ınan bna güsell

hem biyolojı hem de psıkolojıyle alakalı bence:)

ben psıkolojık olarak cok rahat degılım sorunsuz olcagını sanmıyorum,zaten normalde pırpırık bırıyım...gozumde buyuturum herseyı,rahat bır ınsan kesınlıkle degılım...

bnada zor geldı ama ailemede diorum eşim ailemi aratmıyor şükürler olsunn hatta cok daha fazlasını yapıyor mesela özel günümdeym dün cok karnm agrıyordu karınım ovalarken uyuya kalmışm:)))gece gözlerimi bi açtım uyandm saat 3 olmuş eşim uynamış bnden önce bni seviyor kıyamıom ona bn yaaa cok güsel duygularr çokkkkkkk

esracm psikolojiden bahsedecek olursak bngünlerce bekledm eşimde yaklaşmadı hiç cok korkuyordm hatta agladmda oluyordu ama şimdi gülüyorum bu bıras yetşme seklı cevre baskısı utanma duygusu hepsı bırarada korkuyu getıryor rahat ol akışına bırakınca herşey çok güsellll her şey güsel olacak öyle düşün birde evlilk sadece bu deil bunu düşünme
buket ne dükkann vr senn cnm bizde alalım bir şeyler:)

Son düzenleme:

hemen olmazsa da üzme kendini kasma canım olayları akışına bırakıp "o" olayı düşünme

düğünden sonra balayına gittiğinin ilk günü kendini o kadar hafif hissediceksin o kadar mutlu olucaksın ki sanki dünyada tekmişsiniz gibi gelicek. Evlilik gün geçtikce güzelleşen huzuru artan bir kurum, bayan olarak bize cok iş düşüyor ama napalım biz kadınların ruhunda herşeyi üstlenme olduğu sürece bu böyle devam edicek

bende problem var sanırım evliliğe alışamadım bir türlü. boğuluyorum sanki zaman zaman. kafamda hiç bir düşünce olmadan süslenip püslenip sevgilimle buluşmayı özledim. şimdi eve git yemek hazırla, bulaşıkları yerleştir iş yap yada otur yat. çok sıkılıyorum. monoton geliyor herşey... yarabbim kafayı yedim ben galiba.. bu akşam hiç eve gitmeden dışarda yiyelim sonra sinemeya gidelim filan dedim istemedi. evde yiyelim sonra ramazan şenliklerien gideriz dedi. sanırım borçlar bitene kadar böyle.. ben götüreyim desem alınacak kırılacak. zaten cuma doğumgünüm diye masraf ta yaptı. canım benim o. çok seviyorum onu ama yine de mutlu olamıyorum. bir de ben hep güleryüzlüyümdür suratım asılınca çok üzülüyor sinirleniyor dayanamıyor. ben de yapmak istemiyorum ama içimde ne varsa yüzüme yansıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…