- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.341
1.5 ay falan sürdü valla
nihayetttt yatağımda geliyorr birazdan bukommmmmmmmmmmmkonsolun aynasını birleştirip yapmışlar duvara asmalarını söyledim umarım yapabilirler
ben herşeyi hallediyrm çok şükür üstesinden geldim
fkt annemi çok özlüyrm
bazen orda kalıyrz ertesi gün dönerken ağlıyrm
cumartesi çarşıdaydık birlikte gezdik tozduk eğlendik
ayrı ayrı arabalara bindik o çok koydu
yutkunamadım boğazım düğüm düğüm oldu sanki
yani hala tam o şoku üzerimden atabilmiş değilim
insan eşini evini yuvasını çok seviyor o ayrı tabii
çok mutlu oluyor
iyiki evlenmişim
ama ailesinide çok özlüyor
eyvah eyvah
Nys yıne ıı canım 1,5 ay...
Ben bır kere tv de vajınısmuslu kadınları ızlemıstım,ıclerınde 10-15 yıllık evlıler vardı hala tık yok...onları ızleyınce tırstım ya bende de olursa dıye...
Okumus,meslek sahıbı ınsanlarda daha cok goruluyormus bılıyormusunuz...
ya kızlar herkes şaka yaptığımı sanmış bnm artk kırımızı murat 131 arabam vr nie şaka yapim buarada evlılıgıe alıstım eft ama o işe alışamak zor hala bıras ılk andan canm acıyor((
evet bende öyle duymuştum
benim bide çok fazla kanamam olmuştu
ilk 1 ay her seferinden sonra kanama oldu
o yüzden alışamadım sanırım birazda
allah korusun yaa
bende ilk zamanlar vajinusmus olduğumu sanmıştım
ama değilmişim çok şükür
Demekkı 1-2 ay sorun yasarsam korkmama gerek yok...
benim canım hala acıoo.
Ne zormuş valla ya bu kadar problem yaşıcağımı sanmıordum
kendimi öle korkutmadım da
yaaa
Yok mu caresı bu ısın...
buketçm teskkr ederm cnm :))) esracm boşuna bunlara takma kafanı alışma süreside güsel ailenı özlemekte güsel sevdigin vr çünkü yannda evlılık güsel vla kim ne derse desin akşama kadr eşimi nasl özlüom dahada sevıp aşık oluyorsn onaa ayy aşk cok güsel bir şeyy :)))
esracm sendede olacak dıye bır sey yok biyolojıylede alakalı bunları düşüme ınan bna güsell
sagol canım sız boyle deyınce brz rahatlıyorum:) ben evden ayrılma bunalımlarına gırdım de brz,mesela aksamları otururken dusunuyorum,1 ay snr ıste ben olmucam burda annem napcak acaba,kardesım zaten kendı halınde muzık dınleyıp duruyor,kulaklıklar kulagında....
Bana da, anneme de alısması cok zor gelcek,anneme daha da zor gelır heralde...kadıncagızın tek dert ortagı benım evde
hem biyolojı hem de psıkolojıyle alakalı bence:)
ben psıkolojık olarak cok rahat degılım sorunsuz olcagını sanmıyorum,zaten normalde pırpırık bırıyım...gozumde buyuturum herseyı,rahat bır ınsan kesınlıkle degılım...
hem biyolojı hem de psıkolojıyle alakalı bence:)
ben psıkolojık olarak cok rahat degılım sorunsuz olcagını sanmıyorum,zaten normalde pırpırık bırıyım...gozumde buyuturum herseyı,rahat bır ınsan kesınlıkle degılım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?