- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.361
Ben çok alışmıştım flört nişanlı kalmak herhalde etken oldu hiç yabancılık çekmedim kendin diziyorsun temizliyorsun sanki yıllardır evli gibi hissediyorum bazen kendimi
yeni bir işe yeni bir şehir yada mahalleyw insan ne kadar sürede alışabiliyor ki herşeyin bir oturma süresi var
esraa kendini kocanın kollarına sal gitsin 1-2 ay içierisnde bünyede alışıyor bu duruma merak etme
ayhhhhh kızlarrrr kasıklarımın aşağısı ağrıyo..eşim diyo bigünde iyi ol hatun..çürükmü çıktım ne..midemde bulanıyo..3 gündür bet beniz kalmadı yüzümde..
dr.bna gavıscon surubu verdı gunde 4 olcek ıcıorum ıyı geldı edacm dr.cıkmaan gerek yok eczaneden al 8 tl fıyatı bnmkide bna bazn öyle dıyo mıdem gecıo basm baslıo basm gecıo baska bı yerm baslıo bnde eşime yenisiyle değiştir hayatm die takılıyorumakşama yemek yok dünden kalanlarla ıdare edecegzzz:))
yelizcim bu gastrite iyi mi geliyo..ama ben oruc tutuyorum 4 ölçek içemem ancak sahurda
yelizcim siz şimdi hepiniz ewli mutlusunuz ne güzel yemekti temizlikti konuşuyosunuz. Ben okuyup tecrübe ediniyorum. Kendimin 2-3 ay sonraki halini görüyorum=) o yüzden pek katılamıyorum konuşmalarınıza. Temizlik yok heralde canım bilmiioyorumki ewe gidince belli olucak artık.
kızlar ya alakasız olcak ama siz sandık aldınız mı?
ben almadım ama bır suru yemeni,havlu,nevresım takımı var ceyızımde, kayınvalıdemde sagolsun cok yapmıs,onları sımdılık elbıse dolabına ve cocuk odasına falan koyduk ama tabı daha gıysılerım gıtmedı eve, onlar da gıdınce elbıse dolabında yer kalmaz annem tutturdu sandık aldırmadın nereye koycan sımdı onca ceyızı dıyor...
napsamkı???
kızlar ya alakasız olcak ama siz sandık aldınız mı?
Ben almadım ama bır suru yemeni,havlu,nevresım takımı var ceyızımde, kayınvalıdemde sagolsun cok yapmıs,onları sımdılık elbıse dolabına ve cocuk odasına falan koyduk ama tabı daha gıysılerım gıtmedı eve, onlar da gıdınce elbıse dolabında yer kalmaz annem tutturdu sandık aldırmadın nereye koycan sımdı onca ceyızı dıyor...
Napsamkı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?