2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben çok alışmıştım flört nişanlı kalmak herhalde etken oldu hiç yabancılık çekmedim kendin diziyorsun temizliyorsun sanki yıllardır evli gibi hissediyorum bazen kendimi

yeni bir işe yeni bir şehir yada mahalleyw insan ne kadar sürede alışabiliyor ki herşeyin bir oturma süresi var

esraa kendini kocanın kollarına sal gitsin 1-2 ay içierisnde bünyede alışıyor bu duruma merak etme

supersın canım bakalım ınsallah dedıgın gıbı yapabılırım:)

ayhhhhh kızlarrrr kasıklarımın aşağısı ağrıyo ..eşim diyo bigünde iyi ol hatun..çürükmü çıktım ne..midemde bulanıyo..3 gündür bet beniz kalmadı yüzümde..

ayhhhhh kızlarrrr kasıklarımın aşağısı ağrıyo ..eşim diyo bigünde iyi ol hatun..çürükmü çıktım ne..midemde bulanıyo..3 gündür bet beniz kalmadı yüzümde..

dr.bna gavıscon surubu verdı gunde 4 olcek ıcıorum ıyı geldı edacm dr.cıkmaan gerek yok eczaneden al 8 tl fıyatı bnmkide bna bazn öyle dıyo mıdem gecıo basm baslıo basm gecıo baska bı yerm baslıo bnde eşime yenisiyle değiştir hayatm die takılıyorum akşama yemek yok dünden kalanlarla ıdare edecegzzz:))

yelizcim bu gastrite iyi mi geliyo..ama ben oruc tutuyorum 4 ölçek içemem ancak sahurda

ay bu akşam servisi beklemek istemiyrm ben yaaa
ama yol parasıda 3 tl onuda vermek istemiyrm
evede erken gitmek istiorum
servisi beklemek çok zor geliyor
en ge. 5:15 te evde olucağıma 6 15 te oluyrm

yelizcim siz şimdi hepiniz ewli mutlusunuz ne güzel yemekti temizlikti konuşuyosunuz. Ben okuyup tecrübe ediniyorum. Kendimin 2-3 ay sonraki halini görüyorum=) o yüzden pek katılamıyorum konuşmalarınıza. Temizlik yok heralde canım bilmiioyorumki ewe gidince belli olucak artık.

az kaldı yakında sende evlı mutlu seneyede bizlerle aynı anda cocuklu:))))))hayrlısyla atlatrsn inşallh arkdaşım neyse bizim mesai az kaldı cıkmaya hazrlanalm:)))))

kızlar ya alakasız olcak ama siz sandık aldınız mı?

ben almadım ama bır suru yemeni,havlu,nevresım takımı var ceyızımde, kayınvalıdemde sagolsun cok yapmıs,onları sımdılık elbıse dolabına ve cocuk odasına falan koyduk ama tabı daha gıysılerım gıtmedı eve, onlar da gıdınce elbıse dolabında yer kalmaz annem tutturdu sandık aldırmadın nereye koycan sımdı onca ceyızı dıyor...

napsamkı???

Dünden kalan tavuklu sebzeli yemek var
yanına sadece şehrye salatasını becerebilirsem yapıcam

süpürge açıp çamaşrı toplayacağım
bulaşıklar dizilecek ben eve gitmesem daha iyyi

bn almadm sakın almaa yer kaybııı kızlar bn cıkommmm opuorum sızlerıyarna kadr ozleyn bıras yarn ıslerm vr bıras bıtırınce yazarm sıze ı aksamlar

esracım bizde kız kendi sandığını alır zaten hatta evden çıkarken üstüne felan otururlar hani
ben aldım sandığımı kendim tabi sandık doldu vede bazanın altı evlenince hediye götüreceğinden zaten gün gün azalıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…