- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.441
erken gitte öğleden sonra al sonucu..merakta bırakma bizi
patron ofiste değil. o gelmeden ofisi yalnız bırakamam. geldiği gibi gideceğim inşallah. meraktan ölücem kalbim nasıl atıyor.
iyiyim tatlım ya.
sevindim alıştığına ne iş yapıyordun sen şimdi
kızlar dn yaptığım yemekleri ekledim albümüme.
heheheh ben baktımmmm bile ellerine sağlık canım benimmm
heheheh ben baktımmmm bile ellerine sağlık canım benimmm
of bilmiyorum kızlar ya böyle herseyde bir kusuru arıyoru hiç mutlu değilimbunalımdayım resmen..
hani regl öncesi böyle olur ya insan öyle bir bunalım ama ben regli atlattım yani bu nerden çıktı anlamadım...
patron ofiste değil. o gelmeden ofisi yalnız bırakamam. geldiği gibi gideceğim inşallah. meraktan ölücem kalbim nasıl atıyor.
elçincim hoşgeldin canım
kübra hadi hayırlısı olsun bakalım kaç gün
geçti adetin
hadi bakalım hayırlısı inş.... canım benimmm gel ama bizede haber ver olurmu
bende baktım zeynepcim ellerine sağlık..kızartmaları fritöz de yapıyorum ugrasmıyorum..
bende bugun semiz otu yapıcam yetiştirebilirsem kroket yapıcam ..7,30 da evde oıluyorum ne zaman yetişiecekse :84:
bir gün geçti aylinnn. dündü olmadım. ama bende belirtiler var diye gidiyorum. geçen hafta dr a gittiğmde demişti dr. bir gün geçince yaptır sen tahlilini. bebek yoksa bu kasık ağrısının başka sebeplerini araştırmak gerekebilir diye.
inşallah nurgül zaten bugün işten izin alamam ofisteyim. eşimede telle bildireceğim.naklen yayınn
bende baktım zeynepcim ellerine sağlık..kızartmaları fritöz de yapıyorum ugrasmıyorum..
bende bugun semiz otu yapıcam yetiştirebilirsem kroket yapıcam ..7,30 da evde oıluyorum ne zaman yetişiecekse :84:
ayyyy nasıl heyecanlandımmm yawww kıyamam ben kuzuma rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?