2011 gelin adayları buyrun sohbete

Arada oluyo gamze ya. Okadar yoğunluk, hava koşulları, trafik sorunları, uykusuzluk... birsürü şey bilinç altımızda birikiyor.
Sonra böle canımız sıkılıyor mutsuzluk oluyor. Geçici bişeydir. O mutsuzluğu düşünmemeye çalış. Seni mutlu eden şeyleri daha çok düşün.

patron ofiste değil. o gelmeden ofisi yalnız bırakamam. geldiği gibi gideceğim inşallah. meraktan ölücem kalbim nasıl atıyor.

Hayırlısı olsun inşallah canım.

elçincim hoşgeldin canım
kübra hadi hayırlısı olsun bakalım kaç gün
geçti adetin

bir gün geçti aylinnn. dündü olmadım. ama bende belirtiler var diye gidiyorum. geçen hafta dr a gittiğmde demişti dr. bir gün geçince yaptır sen tahlilini. bebek yoksa bu kasık ağrısının başka sebeplerini araştırmak gerekebilir diye.

hadi bakalım hayırlısı inş.... canım benimmm gel ama bizede haber ver olurmu

inşallah nurgül zaten bugün işten izin alamam ofisteyim. eşimede telle bildireceğim.naklen yayınn

ayyyy nasıl heyecanlandımmm yawww kıyamam ben kuzuma rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin inş.

ben oruçlu değilimmm rahatlıkla bakabildim zeynep yemekleirne. ellerine sağlık hepsi çok güzel gözüküyor. piyazın tafini almalıyım senden eşim çok sever ama hep dışarda yeriz evde yapabileceğim hiç aklıma gelmemişti.

bende baktım zeynepcim ellerine sağlık..kızartmaları fritöz de yapıyorum ugrasmıyorum..
bende bugun semiz otu yapıcam yetiştirebilirsem kroket yapıcam ..7,30 da evde oıluyorum ne zaman yetişiecekse :84:

kroketi nasıl yapıcan canım. bende istiyrm ama galete unu lazım sanırım

sağol cnm fritöz varda kullanan yok
bilmiyrm kullanmasını annemi bekliyrm öğretsin diye

bu akşamda etli pilav yapıcakmışım

bende baktım zeynepcim ellerine sağlık..kızartmaları fritöz de yapıyorum ugrasmıyorum..
bende bugun semiz otu yapıcam yetiştirebilirsem kroket yapıcam ..7,30 da evde oıluyorum ne zaman yetişiecekse :84:

kroketi nasıl yapıcan canım. bende istiyrm ama galete unu lazım sanırım

sağol cnm fritöz varda kullanan yok
bilmiyrm kullanmasını annemi bekliyrm öğretsin diye

bu akşamda etli pilav yapıcakmışım

gÜNAYDIN KIZLARR AYY KÜBRA KEŞKE ECZANEDENDE Bİ TEST ALIP KENDİNDE YAPSAYDIN BENDE HEYCANLANDIM ŞİMDİ.
iYİYİM NURGULCUM SEN NASILSIN CANIM

kIZLAR SİZE BİŞEY AÇIKLICAM ŞİMDİ HAZIRMISINIZZZZZZZZZZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…