2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım ben ne düşündüm biliyomusun..evliliğimizin ilkk gününden beri aklımda..
eğer hammile kalırsam test sonucumu saklıcam..benim veya eşimin doğum gününde yada evlilik aydönümlerinde güzel bi yemek yerken..(nasıl olsa hepimiz güzel sfralar kuruyoruz aydönümlerinde) o testi güzel bi hediye paketi yapıcam..eline vericem açsın..çift çizgiyi anlamazsa
(tek) çocuk yok (çift çizgi çocuk var) notu yapıştırıcam..bu benim fikrim sende böyle bişi yapabilirsin..
sen test değilde kan alıcaksın sana kağıt vericekler..bunu sarıp paket yapabilirsin..

ayh bugün ne heyecanlı bir gün açıkla canım hazırım. zaten yüreğim ağzımda sende iyice heyecanlandırma

bence bo hoş ve değişik bir sürpriz eda tebrik ederim.. bende çalayım

ayh bugün ne heyecanlı bir gün açıkla canım hazırım. zaten yüreğim ağzımda sende iyice heyecanlandırma

eda benimde aklımda vardı öyle bişey ama olmuyor canım yaa. o duygu nasıl bişeyse saklayamıyorsun. ihtimalini bile paylaşıyorsunn

Evet Kübra tel de söyleme bi süprizsiz söyliceksen bile akşam yüzyüze söyle ki surat ifadesini gör eşinin.

Evett bebeğimizin cinsiyeti belli olduuu

Tahminleri alıyımmm???

benimde hayalim hep şudur
test yapıcamı onu söylemiycem
eğer hamişsem
ona diycektim bu akşam yemekte misafirimiz var ama kim olduğunu söylemiycem diycem
sonra masaya 3 tabak koyucam
ona da diycem ki hadi biz başlayalım misafirimiz gelir
masaya oturtucam
gözlerini kapatırmısın diycem
daha önce aldığım biberon ya da emziği 3.tabağa koyucam
aç şimdi gözlerini diycem
tabağı gördüğünde de misafirimiz 9 ay sonra gelmeye karar vermiş diycem
bi sitede okumuştum bunu çok beğendim inşallah böyle yapabilirim

Hoşbulduk aslıcım nasılsın bakalım nasıl gidiyor evlilik

iyi canım alıştım sayılır. Sen nasılsın işine alıştınmı?

Evet Kübra tel de söyleme bi süprizsiz söyliceksen bile akşam yüzyüze söyle ki surat ifadesini gör eşinin.

Evett bebeğimizin cinsiyeti belli olduuu

Tahminleri alıyımmm???

İçimden kız geçiyor

bnmde düğünüm 10 hazirann senden bir gün önce bir anda cok sıddetlı yagmur yagmıstı ama nesekı 2 saat gecmeden dinmişti bnmde dış çekm olacaktı yagmurda camurda yaptık artk:))

=)) bİZİM Salona gitmeden önce durmuştu yağmur. Yerler su çamur kısmet işte canım. Bol bereketli evlendik biz ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…