- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.461
Iyiym aylincim sen nasılsın bakalım
zeynep iftardan sonra baksaydım keşke yaaaa
Iyiym aylincim sen nasılsın bakalım
zeynep iftardan sonra baksaydım keşke yaaaa
bir gün geçti aylinnn. dündü olmadım. ama bende belirtiler var diye gidiyorum. geçen hafta dr a gittiğmde demişti dr. bir gün geçince yaptır sen tahlilini. bebek yoksa bu kasık ağrısının başka sebeplerini araştırmak gerekebilir diye.
inşallah nurgül zaten bugün işten izin alamam ofisteyim. eşimede telle bildireceğim.naklen yayınn
gÜNAYDIN KIZLARR AYY KÜBRA KEŞKE ECZANEDENDE Bİ TEST ALIP KENDİNDE YAPSAYDIN BENDE HEYCANLANDIM ŞİMDİ.
iYİYİM NURGULCUM SEN NASILSIN CANIM
kIZLAR SİZE BİŞEY AÇIKLICAM ŞİMDİ HAZIRMISINIZZZZZZZZZZZZZ
sğol aslıcım teşekkür ederim inşallah geçicek canım..
bugün deniz gelmedi ya farkettinizmi kızlar:26:
kübracım ben ne düşündüm biliyomusun..evliliğimizin ilkk gününden beri aklımda..
eğer hammile kalırsam test sonucumu saklıcam..benim veya eşimin doğum gününde yada evlilik aydönümlerinde güzel bi yemek yerken..(nasıl olsa hepimiz güzel sfralar kuruyoruz aydönümlerinde) o testi güzel bi hediye paketi yapıcam..eline vericem açsın..çift çizgiyi anlamazsa
(tek) çocuk yok (çift çizgi çocuk var) notu yapıştırıcam..bu benim fikrim sende böyle bişi yapabilirsin..
sen test değilde kan alıcaksın sana kağıt vericekler..bunu sarıp paket yapabilirsin..
gÜNAYDIN KIZLARR AYY KÜBRA KEŞKE ECZANEDENDE Bİ TEST ALIP KENDİNDE YAPSAYDIN BENDE HEYCANLANDIM ŞİMDİ.
kübracım ben ne düşündüm biliyomusun..evliliğimizin ilkk gününden beri aklımda..
eğer hammile kalırsam test sonucumu saklıcam..benim veya eşimin doğum gününde yada evlilik aydönümlerinde güzel bi yemek yerken..(nasıl olsa hepimiz güzel sfralar kuruyoruz aydönümlerinde) o testi güzel bi hediye paketi yapıcam..eline vericem açsın..çift çizgiyi anlamazsa
(tek) çocuk yok (çift çizgi çocuk var) notu yapıştırıcam..bu benim fikrim sende böyle bişi yapabilirsin..
sen test değilde kan alıcaksın sana kağıt vericekler..bunu sarıp paket yapabilirsin..
Bugün 2 ayımız doldu bizimde
Düğünümdede böle yağmur yağmıştı. Dış çekimi iptal etmiştik
Evet Kübra tel de söyleme bi süprizsiz söyliceksen bile akşam yüzyüze söyle ki surat ifadesini gör eşinin.
Evett bebeğimizin cinsiyeti belli olduuu
Tahminleri alıyımmm???
Evet Kübra tel de söyleme bi süprizsiz söyliceksen bile akşam yüzyüze söyle ki surat ifadesini gör eşinin.
Tahminleri alıyımmm???
Tahminleri alıyımmm???
Hoşbulduk aslıcım nasılsın bakalım nasıl gidiyor evlilik
Tahminleri alıyımmm???
bnmde düğünüm 10 hazirann senden bir gün önce bir anda cok sıddetlı yagmur yagmıstı ama nesekı 2 saat gecmeden dinmişti bnmde dış çekm olacaktı yagmurda camurda yaptık artk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?