2011 gelin adayları buyrun sohbete

eda ofisi bırakamıyorum ki aaaaaaaaaaaaaaa patron geldi gidiyorum gelince yazıcam hepinize 2 saat sonra çıkkııyormuş sonuç ama önce ir gitmem lazım dimi

hayırdır kübra? Işler mi birikti yoksamsa

Siz hangi ayda gittiniz yelis?
Ya sıcaklardanmı, insanların pisliğindenmi bilmiyorum ama metroya her binişimde midem havalanıyordu kokudan.
Ayrım yapmak gibi olmasın ama yakınımızda bir zenci varsa daha berbat bir koku vardı.
Birde restorantlarda kokudan. Bu restoranttaki kokuyuda şöyle düşünüyorum. Genelde domuz yapıyolar.
Bizim kuzuyu şişe taktığımız gibi domuzu takıp çeviriyolardı :)) kAŞI gözü duruyodu hayvanın kirpiklerine kadar :) hep aklımda.
Yada genelde yemekler domuzlu, domuz yağlı falan.
Şanzelize tarafında o kokuyu almadım bitek =)

İtalyayada gittik zaten canım. Romaya sonra venediğe. Başka yerleride vardı aklımızda ama zaman yetmedi
Venedikte resimlerimiz var özel albüme koyarım şimdi :)

dışardan misafirim gelıcek de eve servis gelecek de annem hastalanmış de kardeşim doğum yapmış de saglık ocagına ugruycam ılac yazdırmaya erken cıkayım de :))))

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız bu güzel dualarınız için Allah razı olsun. Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu hiçbirinizi mahrum bırakmasın. Hepiniz yuvasındaki mutluluk hiç eksilmesin Allah hepinize sağlık sıhhat huzur mutluluk geçim kolaylığı versin bol bol. Artık yelekler örmeye başlayabilirsiniz teyzeleri :)))

1-iftara davetliyiz..pendiğe gidicez ama yine orcula alakalı..
2-amcam rahatsız hastanedeymiş yanına gidebilirmiyim (ama oruclusun yalan söyleme )
3-kendimi iyi hissetmiyorum..bi kaç saat erken çıkabilirmiyim..
4-siz nasıl insanlarsınız oruca hiçmi saygınız yok istifa ediyorum..ama saat 16.00 gibi çıkıcam
5-bugun yagmur yapıyor anca aklıma geldi çamaşırlarım var balkonda almam lazım
6-yağmurdan dolayı evi su basmıs ( bu iğrençti)
7-kayınvalidemin periyoduk kontorlleri var onun için erken çıkabilirmiyim..
.
.
.
.
.
.
1280- kocama yemek hazılrıcam erken çıkabilirmiyim

kayınvaldemi doktora götürücem fln desen

canm biz haziranda gittik metroyada bındık ama bıze hıc koku gelmedı sız sıcakta gıttnz ıcın olabılr belkı bız domuz eti yememek için hep margarıta pızze yedik resmen aclıktan 1 haftann sonunda ölüoduk istanbula ındıgımızde havaalannda nasıl tıkındık anlatamm halımızı gören kıtlıktan cıktı sanacaktı:))))birde oteln sabah kahvaltısında tepsiyle alıodum o kdar cok yıodum kı adam her sefernde otel kartımızı soruodu yemeklerı türk mutfagı gıbı kesnlkle deıl nesekı sabhları kahvaltyla ıdare edıoduk işte şanzelize süpper bir yerr nehir turuna katıldınızmı oda mükemmeldi kesnlkle eilffel kulesi bn aşık oldum o şehre canm ya uçağa binp uzaklasrkln ağladm eşm söz verdi üzülme tekrar gelecegz die de nerdee:)))birde en çok sevdgim insanları cok rahat medenıyet sahıbı mesela sokak baslarda nehır kenarnda ciftler hep öpüşüyorrr:)))bizde adetten diyerek bizde hemen ortama uydukdilerm tekrar gıtmek nasıp olurr ama cok pahalı sanmıorum tbi

Son düzenleme:
Aslı senin işin nerde evin nerde canım ya okadar geç varıyorsun ki
eve kaçta çıkışın birde

İşyerim beşiktaşta. evim kağıthanede. 7 de çıkıyorum işten. trafikten anca 8.20 de evde oluyorum. =(
Sabah yarım saatte geliyorum o yolu.

7 şıkkı beğendim bu olabilir. zaten hasta olduğunu biliyolar. yalana teşvik ediyolar beni işte :)

şimdi 3 aylıkken bile belli oluyo cinsiyet demekki

Edacım 12 haftalıkken belli oluyo evet %100 değil tabiki ama %90 kesin sonuç 16 haftalıkken belli oluyo. Bak nette okumuştum bu yazıyı

Bu dönemde genital tüberkül ("tepe") adı verilen yapının ultrasonografideki duruşuna göre (erkek bebeklerde yukarı doğru, kız bebeklerde vücuda paralel) cinsiyet konusunda bir fikir edinilmesi mümkün olsa da çoğu doktor cinsiyeti net olarak görene kadar bilgi verme konusunda isteksizdir.

Evet Kübra tel de söyleme bi süprizsiz söyliceksen bile akşam yüzyüze söyle ki surat ifadesini gör eşinin.

Evett bebeğimizin cinsiyeti belli olduuu

Tahminleri alıyımmm???
kız diyeektim geç kaldım benim de içime kız doğuyordu belki parmağını koymuştur doktor erkek sanmıştır kızdır o kız

Ben bulabilirsem venedik fotolarımı koyarım canım lağım kokuyordu gondolla gezilen nehir ama onun dışında küçük biryer venedik rehberi beklerken 4 tur atım ezberdim artık venediği

ha ha ha aynı biz içim dışım pizza oldu ama margeritta değilde zingara dedikleri bir pizza vardı bol kırmızı biberli o çok güzeldi onu yedim 1 hafta boyunca aradada mcdaonalsa gittik dönüşte alabalık restorantına gittik gösren 1 aydır birşey yememiş bunlar dersin çok komiktik

Ay evet margarita yemekten gına gelmişti bana artık :)
ve bizde aynı şekilde eve gelince 2 kişiydik 4 kişilik kebap söledik :)
ama kahvaltı kültürleride bizimki gibi değil. genelde hep tatlı şeyler. benimde tatlıyla aram pek yok.
nehir turuna ilk gün katıldık. acemilik çekmedik biz ilk defa yurt dışına çıkmamıza rağmen. sanki görsen orda doğmuşuz
ben en çok notre damme ı beğendim. zaten o çevrede otelde kalmıştık. gece bisiklet turu falan yaptık çok sakin oluyor akşam 6 dan sonra kimse çalışmıyor.
dediğin gibi bende aşık oldum oraya o şehre. Bende nişanlımda ağladık ayrılırken.
oda öle dedi gene geliriz diye ama cidden orası çok pahalı bi şehir. 7 tane domatese 10 euro verdiğmiizi biliyorum.
bizde ayak uydurduk nişanlım durup durup öpüyodu. hayatta öle şeler yapmaz burda sokak ortasında filan zaten bide kis köprüsü vardı adı aklıma gelmedi. altından geçerken bütün teknedekiler öpüşüyodu :)))

at fotları bakalm vlaa :)))aaa neden kokuyo bunlar yaaayanmzda gıderke parfum tasımak gerek demekkısen neden gıtmıstın buketcm tek basınamı gıttın işin geregımı

at fotları bakalm vlaa :)))aaa neden kokuyo bunlar yaaayanmzda gıderke parfum tasımak gerek demekkısen neden gıtmıstın buketcm tek basınamı gıttın işin geregımı

yaaa italya fotolarım yok silinmişse çok üzülürüm inşallah evdedir:84: Ailemle gitmiştim canım onlar çok gezer dubai, prag, italya, bankok, rusya daha birçok ülkeye gittiler benide italyaya götürdüler baba ocağında bir yurtdışına çıkmadan gelin olmayacağım demiştim de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…