- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.521
hayırdır kübra? Işler mi birikti yoksamsa
Kızlar size bişi sorcam yardımcı olun lütfen :)))
Bugün benim 2. ay dönümüm. Eşime süpriz yapayım diyorum.
Eve erken gitmek istiyorum izin alıp 5-6 gibi çıkayım diyorum. Güzel sofra kurayım.
Zaten Ramazanda yapamadım öle güzel şeyler geç evde olduğum için.
İşyerinden ne diye izin alsam ne desem?
Bu arada 15 kişiyiz Tek oruç tutan benim. Oruç tutanlarla dalga geçerler.
Bunu belirtmemin sebebi hani iftar için erken çıkayım filan diye izin alamam.
Başka bişeyler bulmam lazım.
ayy sen anlatırken bn burda heyecanlandm ne güsel yaa süper gezmssnz parisin kötü koktugunu hıc farketmedık anlasılan burnumuz iyi koku almyor:))paris aşık olunacak bır yer bncede bidaki sefere italyaya gıdın benm ıcınde bol resm cekılın:))bnde ıtalyayı merak edıorum venedık fotolarnz varmı onlarıda gormek ısterm venedıkte cok hoş salaş bir yer arastrdgm kadaryla canm bnm ınsallah hergununuz balayı gıbı gecer
Eve erken gitmek istiyorum izin alıp 5-6 gibi çıkayım diyorum. Güzel sofra kurayım.
sağol tatlımm
eşim yemek yemek yerine karşısına geçip izliyor ki bu daha benim öle gündelik sofram
özel güne saklıyorum hünerlerimi
eda ofisi bırakamıyorum ki aaaaaaaaaaaaaaa patron geldi gidiyorum gelince yazıcam hepinize 2 saat sonra çıkkııyormuş sonuç ama önce ir gitmem lazım dimi
Siz hangi ayda gittiniz yelis?
Ya sıcaklardanmı, insanların pisliğindenmi bilmiyorum ama metroya her binişimde midem havalanıyordu kokudan.
Ayrım yapmak gibi olmasın ama yakınımızda bir zenci varsa daha berbat bir koku vardı.
Birde restorantlarda kokudan. Bu restoranttaki kokuyuda şöyle düşünüyorum. Genelde domuz yapıyolar.
Bizim kuzuyu şişe taktığımız gibi domuzu takıp çeviriyolardı :)) kAŞI gözü duruyodu hayvanın kirpiklerine kadar :) hep aklımda.
Yada genelde yemekler domuzlu, domuz yağlı falan.
Şanzelize tarafında o kokuyu almadım bitek =)
İtalyayada gittik zaten canım. Romaya sonra venediğe. Başka yerleride vardı aklımızda ama zaman yetmedi
Venedikte resimlerimiz var özel albüme koyarım şimdi :)
Aslı senin işin nerde evin nerde canım ya okadar geç varıyorsun ki
eve kaçta çıkışın birde
1-iftara davetliyiz..pendiğe gidicez ama yine orcula alakalı..
2-amcam rahatsız hastanedeymiş yanına gidebilirmiyim (ama oruclusun yalan söyleme)
3-kendimi iyi hissetmiyorum..bi kaç saat erken çıkabilirmiyim..
4-siz nasıl insanlarsınız oruca hiçmi saygınız yok istifa ediyorum..ama saat 16.00 gibi çıkıcam
5-bugun yagmur yapıyor anca aklıma geldi çamaşırlarım var balkonda almam lazım
6-yağmurdan dolayı evi su basmıs ( bu iğrençti)
7-kayınvalidemin periyoduk kontorlleri var onun için erken çıkabilirmiyim..
.
.
.
.
.
.
1280- kocama yemek hazılrıcam erken çıkabilirmiyim
şimdi 3 aylıkken bile belli oluyo cinsiyet demekki
kız diyeektim geç kaldım benim de içime kız doğuyordu belki parmağını koymuştur doktor erkek sanmıştır kızdır o kızEvet Kübra tel de söyleme bi süprizsiz söyliceksen bile akşam yüzyüze söyle ki surat ifadesini gör eşinin.
Evett bebeğimizin cinsiyeti belli olduuu
Tahminleri alıyımmm???
ayy sen anlatırken bn burda heyecanlandm ne güsel yaa süper gezmssnz parisin kötü koktugunu hıc farketmedık anlasılan burnumuz iyi koku almyor:))paris aşık olunacak bır yer bncede bidaki sefere italyaya gıdın benm ıcınde bol resm cekılın:))bnde ıtalyayı merak edıorum venedık fotolarnz varmı onlarıda gormek ısterm venedıkte cok hoş salaş bir yer arastrdgm kadaryla canm bnm ınsallah hergununuz balayı gıbı gecer
canm biz haziranda gittik metroyada bındık ama bıze hıc koku gelmedı sız sıcakta gıttnz ıcın olabılr belkı bız domuz eti yemek için hep margarıta pızze yedik resmen aclıktan 1 haftann sonunda ölüoduk istanbula ındıgımızde havaalannda nasıl tıkındık anlatamm halımızı gören kıtlıktan cıktı sanacaktı:))))birde oteln sabah kahvaltısında tepsiyle alıodum o kdar cok yıodum kı adam her sefernde otel kartımızı soruoduyemeklerı türk mutfagı gıbı kesnlkle deıl nesekı sabhları kahvaltyla ıdare edıoduk işte şanzelize süpper bir yerr nehir turuna katıldınızmı oda mükemmeldi kesnlkle eilffel kulesi bn aşık oldum o şehre canm ya uçağa binp uzaklasrkln ağladm eşm söz verdi üzülme tekrar gelecegz die de nerdee:)))birde en çok sevdgim insanları cok rahat medenıyet sahıbı mesela sokak baslarda nehır kenarnda ciftler hep öpüşüyorrr:)))bizde adetten diyerek bizde hemen ortama uyduk dilerm tekrar gıtmek nasıp olurr ama cok pahalı sanmıorum tbi
canm biz haziranda gittik metroyada bındık ama bıze hıc koku gelmedı sız sıcakta gıttnz ıcın olabılr belkı bız domuz eti yemek için hep margarıta pızze yedik resmen aclıktan 1 haftann sonunda ölüoduk istanbula ındıgımızde havaalannda nasıl tıkındık anlatamm halımızı gören kıtlıktan cıktı sanacaktı:))))birde oteln sabah kahvaltısında tepsiyle alıodum o kdar cok yıodum kı adam her sefernde otel kartımızı soruoduyemeklerı türk mutfagı gıbı kesnlkle deıl nesekı sabhları kahvaltyla ıdare edıoduk işte şanzelize süpper bir yerr nehir turuna katıldınızmı oda mükemmeldi kesnlkle eilffel kulesi bn aşık oldum o şehre canm ya uçağa binp uzaklasrkln ağladm eşm söz verdi üzülme tekrar gelecegz die de nerdee:)))birde en çok sevdgim insanları cok rahat medenıyet sahıbı mesela sokak baslarda nehır kenarnda ciftler hep öpüşüyorrr:)))bizde adetten diyerek bizde hemen ortama uyduk dilerm tekrar gıtmek nasıp olurr ama cok pahalı sanmıorum tbi
kız diyeektim geç kaldım benim de içime kız doğuyordu belki parmağını koymuştur doktor erkek sanmıştır kızdır o kız
Ben bulabilirsem venedik fotolarımı koyarım canım lağım kokuyordu gondolla gezilen nehir ama onun dışında küçük biryer venedik rehberi beklerken 4 tur atım ezberdim artık venediği
at fotları bakalm vlaa :)))aaa neden kokuyo bunlar yaaayanmzda gıderke parfum tasımak gerek demekkısen neden gıtmıstın buketcm tek basınamı gıttın işin geregımı
Aslıcım allah yardımcın olsun canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?