- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.501
Evett bebeğimizin cinsiyeti belli olduuu
QUOTE]
oyyy hayırlısı olsun inş.
anasına babasına saygılı sağlıklı dopru düzgün bir evlat olsun. önemli olan o
ama benimde gönlüm hep erkekten yanadır nedense
cnm hiç denemedim ölezeynepçim piyazın içine kırmızı lahana da çok güzel oluyo ben çok seviyorum
terbiyeleyip koyuyorum süpr oluyo
seviyosan bide onu da koy bidahakine
kırmıızı lahanamda yoktu zaten.ama denicem.
Ayy deli kız öyle deme kendineabovvvvvvvvvvv erkekmi olucak..kalıbıma tüküriyim..adam diye geziyodum ortalıkta..
erkek iyidir ya..Allah hayırlısını nasip etsin eli ayagı düzgün olsun ssize hayırlı evlat olsun inşallah..
tebrik ederim canım sen erkek istiyodun galiba dimi öle bişey hatırlıyorum sanki
inşallah sağlıkla gelsin bebğiniz
güle güle mutlulukla analı babalı büyüsünoğlunuz
Ayy deli kız öyle deme kendineabovvvvvvvvvvv erkekmi olucak..kalıbıma tüküriyim..adam diye geziyodum ortalıkta..
erkek iyidir ya..Allah hayırlısını nasip etsin eli ayagı düzgün olsun ssize hayırlı evlat olsun inşallah..
tebrik ederim canım sen erkek istiyodun galiba dimi öle bişey hatırlıyorum sanki
inşallah sağlıkla gelsin bebğiniz
güle güle mutlulukla analı babalı büyüsünoğlunuz
zeynepcim yemeklerin sofran yine herzamanki gibi süper görünüyor
ellerine sağlık
sanrm öyle oldu cnm hep berektli yuvalarımız olur inşallah buarada paris balayı tatiliniz nasıldı turlamı gitmiştiniz fotolarınızı görmüştm hepsi cok güseldi
Amin canım hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatli doğsun rabbim elini ayağını düz versinde cinsiyeti hiç önemli değil
esra anlat hadi..eşin ne dedi naptı çok merak ettim yahuu
canım benim hayırlı olsun çok sevindim yaesracimmmm cok sevindim oglusuna canim
bende kiz tahmin ediyordum
saglikla gelsin insallah
elcinim bende yeni haberler var
yuksek lisansim bitti
bi de is degistiriyorum canimmm
elcin gercekten kalplerimiz birmis.
günaydınnn bebişlerrrr
sabah sabah bebiş haberleri ne güzel yaa:))
esracımmm erkek bebekleri çok severim ya hayırlısı olsun inşallah
ayloşşşşşş kız sende mi hamilesin süprizlerden filan bahsetmişsin.
Kız bişey yapmadı zaten doktor bu haberi verirken oda odada benimle beraberdi suratında anlamsız bi gülüş oluyo böyle o içindeki mutluluğu hissettim yani sonra odadan çıktık sarıldık birbirimize falan böyleydi yani :))
Amin canım sağol darısı senin başına olsun inşallah. Canım çin takvimine bakmadım ben MEltem bakmıştı o söylemişti. ben 24 yaşındayım. Bi dahaki doğum günümüde bebişimle kutlayabilirim :))hayırlı olsunnnnnn esraaaa. şimdi kaç yaşındasın esra nasıl baktın çin takvimine
Evett bebeğimizin cinsiyeti belli olduuu
QUOTE]
oyyy hayırlısı olsun inş.
anasına babasına saygılı sağlıklı dopru düzgün bir evlat olsun. önemli olan o
ama benimde gönlüm hep erkekten yanadır nedense
Amin canım inşallah. Evet asi olmaz inşallah :) Allah seninde gönlüne göre versin canım
esracimmmm cok sevindim oglusuna canim
bende kiz tahmin ediyordum
saglikla gelsin insallah
:)) Ayşecim benim içime hep erkek doğuyodu öylede çıktı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil zaten. Darısı senin başına da olsun canım Allah güzel gönlüne göre versin
Canım biz turla gitmedik. Önceden uçak biletlerimizi aldık. İlk önce paris. ordan trenle romaya geçtik. Ordan yine trenle venediğe geçtik.
Benim eşim turizm otelci. Gitmeden öncede hotel rezervasyonları yapmıştık. Giriş çıkışlarda sorun çıkarmadılar. Schengen vizesi almıştık.
Çoğu yerde de rezervasyon yaptığımız otellerde kalmadık. Kafamıza göre de kaldık. İyikide öle yapmışız :) Değişik değişik çok güzel yerler gördük. Balayı tek kelimeyle mükemmeldi. Ömrümün en güzel 13 gününü geçirdim. Konuşunca bile içim kıpır kıpır oluyor. Tekrar gidip görmek istiyorum oraları özelliklede parisi. Ama paris çok kötü kokuyor. Özellikle restorantları. Lüks olsun lüks olmasın hep tuaf bi koku var. Metrolarda aynı şekilde. Okadar pis koku olamazKoku haricinde herşey mükemmeldi.
Romayı pek sevmedim niyeyse.
Venediğide sevdim. Orasıda bi başka güzel ama sürekli orda yaşanmaz
aminn.
kızlar oynatmaya az kaldı patronum nerde. ben bu adanm yüzünde çatlayacağımmmm
kızlar oynatmaya az kaldı patronum nerde. ben bu adanm yüzünde çatlayacağımmmm
şimdi 3 aylıkken bile belli oluyo cinsiyet demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?