2011 gelin adayları buyrun sohbete

esracimmmm cok sevindim oglusuna canim
bende kiz tahmin ediyordum
saglikla gelsin insallah

elcinim bende yeni haberler var
yuksek lisansim bitti
bi de is degistiriyorum canimmm
elcin gercekten kalplerimiz birmis.

abovvvvvvvvvvv erkekmi olucak..kalıbıma tüküriyim..adam diye geziyodum ortalıkta..
erkek iyidir ya..Allah hayırlısını nasip etsin eli ayagı düzgün olsun ssize hayırlı evlat olsun inşallah..
Ayy deli kız öyle deme kendine Amin canımm inşallah Allah vakti zamanı gelince hepinize yaşatsın.
tebrik ederim canım sen erkek istiyodun galiba dimi öle bişey hatırlıyorum sanki
inşallah sağlıkla gelsin bebğiniz
güle güle mutlulukla analı babalı büyüsünoğlunuz

Amin canımm sağoll benim öyle bi isteğim yoktu canım ben erkek olduğunu hissediyorum diyodum yani içimden öyle geçiyodu :)
Amin amin amin

saglikla gelsin insallah

yuksek lisansim bitti

abovvvvvvvvvvv erkekmi olucak..kalıbıma tüküriyim..adam diye geziyodum ortalıkta..
erkek iyidir ya..Allah hayırlısını nasip etsin eli ayagı düzgün olsun ssize hayırlı evlat olsun inşallah..
Ayy deli kız öyle deme kendine Amin canımm inşallah Allah vakti zamanı gelince hepinize yaşatsın.
tebrik ederim canım sen erkek istiyodun galiba dimi öle bişey hatırlıyorum sanki
inşallah sağlıkla gelsin bebğiniz
güle güle mutlulukla analı babalı büyüsünoğlunuz

Amin canımm sağoll benim öyle bi isteğim yoktu canım ben erkek olduğunu hissediyorum diyodum yani içimden öyle geçiyodu :)
Amin amin amin

günaydınnn bebişlerrrr
sabah sabah bebiş haberleri ne güzel yaa:))
esracımmm erkek bebekleri çok severim ya hayırlısı olsun inşallah
ayloşşşşşş kız sende mi hamilesin süprizlerden filan bahsetmişsin.

sanrm öyle oldu cnm hep berektli yuvalarımız olur inşallah buarada paris balayı tatiliniz nasıldı turlamı gitmiştiniz fotolarınızı görmüştm hepsi cok güseldi

Canım biz turla gitmedik. Önceden uçak biletlerimizi aldık. İlk önce paris. ordan trenle romaya geçtik. Ordan yine trenle venediğe geçtik.
Benim eşim turizm otelci. Gitmeden öncede hotel rezervasyonları yapmıştık. Giriş çıkışlarda sorun çıkarmadılar. Schengen vizesi almıştık.
Çoğu yerde de rezervasyon yaptığımız otellerde kalmadık. Kafamıza göre de kaldık. İyikide öle yapmışız :) Değişik değişik çok güzel yerler gördük. Balayı tek kelimeyle mükemmeldi. Ömrümün en güzel 13 gününü geçirdim. Konuşunca bile içim kıpır kıpır oluyor. Tekrar gidip görmek istiyorum oraları özelliklede parisi. Ama paris çok kötü kokuyor. Özellikle restorantları. Lüks olsun lüks olmasın hep tuaf bi koku var. Metrolarda aynı şekilde. Okadar pis koku olamaz Koku haricinde herşey mükemmeldi.
Romayı pek sevmedim niyeyse.
Venediğide sevdim. Orasıda bi başka güzel ama sürekli orda yaşanmaz

Amin canım hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatli doğsun rabbim elini ayağını düz versinde cinsiyeti hiç önemli değil

aminn.

bu topiğe bi prens geliyo bide prenses gelsin ama dimi...
haydi kübra haydi kübra haydiiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiii ..

esracıım eşin ne yaptı tepkisi nasıl oldu..anlatsana kız..

saglikla gelsin insallah

yuksek lisansim bitti
canım benim hayırlı olsun çok sevindim ya
hadi yaa nerde başlıcaksın canım siizn otaraftamı yoksa
inş. Yakın olur hakkında hayırlısı olsun tatlım ya

yok kız değilim ama benim hayalim bu
inşallah yapabilirim

ayy ne güzel

hayırlı olsunnnnnn esraaaa. şimdi kaç yaşındasın esra nasıl baktın çin takvimine
Amin canım sağol darısı senin başına olsun inşallah. Canım çin takvimine bakmadım ben MEltem bakmıştı o söylemişti. ben 24 yaşındayım. Bi dahaki doğum günümüde bebişimle kutlayabilirim :))

ayy sen anlatırken bn burda heyecanlandm ne güsel yaa süper gezmssnz parisin kötü koktugunu hıc farketmedık anlasılan burnumuz iyi koku almyor:))paris aşık olunacak bır yer bncede bidaki sefere italyaya gıdın benm ıcınde bol resm cekılın:))bnde ıtalyayı merak edıorum venedık fotolarnz varmı onlarıda gormek ısterm venedıkte cok hoş salaş bir yer arastrdgm kadaryla canm bnm ınsallah hergununuz balayı gıbı gecer

Kızlar size bişi sorcam yardımcı olun lütfen :)))
Bugün benim 2. ay dönümüm. Eşime süpriz yapayım diyorum.
Eve erken gitmek istiyorum izin alıp 5-6 gibi çıkayım diyorum. Güzel sofra kurayım.
Zaten Ramazanda yapamadım öle güzel şeyler geç evde olduğum için.

İşyerinden ne diye izin alsam ne desem?
Bu arada 15 kişiyiz Tek oruç tutan benim. Oruç tutanlarla dalga geçerler.
Bunu belirtmemin sebebi hani iftar için erken çıkayım filan diye izin alamam.
Başka bişeyler bulmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…