2011 gelin adayları buyrun sohbete

öpüşmezsen ayıplıyorlar ordabizde küçük suya 8 euro verdık içim gitti bizde hiç çekmedık cnm ama her akşma kayboldukçünkü binalar birbirinn aynısı biz turla gitmiştik turdan cok verm alamadk kazıkçılar hep ekstra istediler disnyland için 200 euro para verdık yanılş hatrlamıyorsam ya bnm tek dezavantajm ingilizcemn iyi olmamaısı sertıfıkam vr sözde ama konuşulmaynca unutuluyor ingilizcem iyi olsa daha rahat olurduk onun dısında mükemmeldii bir daki sefere beraber cıkalım tura tur paramızı size verelim siz öncülük edn bize:)))))buketcm sen venedıge gıttın dımı ordada domuzetımı var hep yaa

roma venedik ve florensaya gittim canım ben evet kahvaltıda bile kavrulmuş domuz eti vardı düşün yani

buket foto istiosssss hemen bull:))))pandomin venedık fotolarınız cok gusel hagısıne yorum yapım sasırdm süperrmiş herşeyy sizde öylee maşallh

buket foto istiosssss hemen bull:))))pandomin venedık fotolarınız cok gusel hagısıne yorum yapım sasırdm süperrmiş herşeyy sizde öylee maşallh

bir sürü albümüm var bu pcde ama italya yok evdeki pcdedir inşallah canım akşama koyarım

Fotolara bakarken annemim bir fotosunu buldum albümüme ekledim bakabilirsiniz kızlar

bir sürü albümüm var bu pcde ama italya yok evdeki pcdedir inşallah canım akşama koyarım

Fotolara bakarken annemim bir fotosunu buldum albümüme ekledim bakabilirsiniz kızlar

annen senden güselmişş buketttmaşalahı vr bu foto nerde cekılms anlamadm kı yesllklte cekılmıs bn onu ıstemıom bna venedık ıtalya roma fotlarıııını gosterrrrrrrr en azndan fotlarına bakımm :84:

bizimde az ingilizcemiz vardı. Evlenmeden öncede 6 ay falan kursa gittik hazırlık olsun diye ama pek yararı olmadı kursun.
Zaten fransızlar ingilizceyi anlasalarda konuşmuyolar. Sana fransızca cevap veriyolar.

yelizcim niye bu kadar istedin anlamadım aç google yi venedik fotolarına bak canım..
kız evde kalmıs diyo..inatla foto istiyosun..

kız dedim ya evdeki pcde onlar akşama albüm yapacağım söz yarın sabah bakarsın. Bu bir tatilimizde antalyadaki bir tatil köyünde çekilmişti albümlere bakarken buldum sizlede paylaşayım dedim

daha nice iki aylar iki yıllar yirmi yıllar olsun kızlar

aslı biraz başım bağırdı benimle ilgili acil birşey oylsa çıkabilirmiym de biraz da suratsızlaş .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…