- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.541
Ay evet margarita yemekten gına gelmişti bana artık :)
ve bizde aynı şekilde eve gelince 2 kişiydik 4 kişilik kebap söledik :)
ama kahvaltı kültürleride bizimki gibi değil. genelde hep tatlı şeyler. benimde tatlıyla aram pek yok.
nehir turuna ilk gün katıldık. acemilik çekmedik biz ilk defa yurt dışına çıkmamıza rağmen. sanki görsen orda doğmuşuz
ben en çok notre damme ı beğendim. zaten o çevrede otelde kalmıştık. gece bisiklet turu falan yaptık çok sakin oluyor akşam 6 dan sonra kimse çalışmıyor.
dediğin gibi bende aşık oldum oraya o şehre. Bende nişanlımda ağladık ayrılırken.
oda öle dedi gene geliriz diye ama cidden orası çok pahalı bi şehir. 7 tane domatese 10 euro verdiğmiizi biliyorum.
bizde ayak uydurduknişanlım durup durup öpüyodu. hayatta öle şeler yapmaz burda sokak ortasında filan zaten bide kis köprüsü vardı adı aklıma gelmedi. altından geçerken bütün teknedekiler öpüşüyodu :)))
öpüşmezsen ayıplıyorlar ordabizde küçük suya 8 euro verdık içim gitti bizde hiç çekmedık cnm ama her akşma kaybolduk çünkü binalar birbirinn aynısı biz turla gitmiştik turdan cok verm alamadk kazıkçılar hep ekstra istediler disnyland için 200 euro para verdık yanılş hatrlamıyorsam ya bnm tek dezavantajm ingilizcemn iyi olmamaısı sertıfıkam vr sözde ama konuşulmaynca unutuluyor ingilizcem iyi olsa daha rahat olurduk onun dısında mükemmeldii bir daki sefere beraber cıkalım tura tur paramızı size verelim siz öncülük edn bize:)))))buketcm sen venedıge gıttın dımı ordada domuzetımı var hep yaa
hemen doktora gitmene gerek yok canım sen sonucu bi öğren. Sonra kadın doğumcuya gidersin
yaaa italya fotolarım yok silinmişse çok üzülürüm inşallah evdedir:84: Ailemle gitmiştim canım onlar çok gezer dubai, prag, italya, bankok, rusya daha birçok ülkeye gittiler benide italyaya götürdüler baba ocağında bir yurtdışına çıkmadan gelin olmayacağım demiştim de
günaydın kızlar
iyisiniz inşallah
esracım kocişin erkek adamın erkek oğlu olur felan demiştir :)))
hayırlısıyla doğsun inş.
canım hamile olduğumu kesinleştirsem kadın doğuma ne kadar sonra gideceğim. diyelimki test sonucu olumlu çıktı.
canım hamile olduğumu kesinleştirsem kadın doğuma ne kadar sonra gideceğim. diyelimki test sonucu olumlu çıktı.
buket foto istiosssss hemen bull:))))pandomin venedık fotolarınız cok gusel hagısıne yorum yapım sasırdm süperrmiş herşeyy sizde öylee maşallh
bir sürü albümüm var bu pcde ama italya yok evdeki pcdedir inşallah canım akşama koyarım
Fotolara bakarken annemim bir fotosunu buldum albümüme ekledim bakabilirsiniz kızlar
öpüşmezsen ayıplıyorlar ordabizde küçük suya 8 euro verdık içim gitti bizde hiç çekmedık cnm ama her akşma kaybolduk çünkü binalar birbirinn aynısı biz turla gitmiştik turdan cok verm alamadk kazıkçılar hep ekstra istediler disnyland için 200 euro para verdık yanılş hatrlamıyorsam ya bnm tek dezavantajm ingilizcemn iyi olmamaısı sertıfıkam vr sözde ama konuşulmaynca unutuluyor ingilizcem iyi olsa daha rahat olurduk onun dısında mükemmeldii bir daki sefere beraber cıkalım tura tur paramızı size verelim siz öncülük edn bize:)))))buketcm sen venedıge gıttın dımı ordada domuzetımı var hep yaa
annen senden güselmişş buketttmaşalahı vr bu foto nerde cekılms anlamadm kı yesllklte cekılmıs bn onu ıstemıom bna venedık ıtalya roma fotlarıııını gosterrrrrrrr en azndan fotlarına bakımm :84:
buket foto istiosssss hemen bull:))))pandomin venedık fotolarınız cok gusel hagısıne yorum yapım sasırdm süperrmiş herşeyy sizde öylee maşallh
bir sürü albümüm var bu pcde ama italya yok evdeki pcdedir inşallah canım akşama koyarım
Fotolara bakarken annemim bir fotosunu buldum albümüme ekledim bakabilirsiniz kızlar
zeynep şehirye salata yaptım havuç felan ne bulduysam koydum
:)))))))) soğuk daha güzel ben ezan yetişşin diye braz ılık yedim:)
annen senden güselmişş buketttmaşalahı vr bu foto nerde cekılms anlamadm kı yesllklte cekılmıs bn onu ıstemıom bna venedık ıtalya roma fotlarıııını gosterrrrrrrr en azndan fotlarına bakımm :84:
yelizcim niye bu kadar istedin anlamadım aç google yi venedik fotolarına bak canım..
kız evde kalmıs diyo..inatla foto istiyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?