- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.601
aman kızlar doktor çok önemli..
geleni gideni kesiyodu bizimki
ki ben normal istiyorum devlette bile yapabilirim onun için
:)) Benimde eltimin doktoruydu onun tavsiyesine gitmiştim. Senin eltinler hangi doktora gidiyo? Ay evet şu sonuç çıksın artık yaa
canım hayırdır neden bunalımdasın
ya evet elektirkler gitmişti burda sıkıcı boş boş oturdum dosyalancaklar vardı işleyip üst üste biriktirme huyum başladı takmak sonra çok zor geliyor onları yaptım boş kalmayayım diye
aman kızlar doktor çok önemli..
geleni gideni kesiyodu bizimki
ki ben normal istiyorum devlette bile yapabilirim onun için
meltemcm nıe yazmıosun napıyorsn
aslııı hala nişanlım diorsunn
artık keyfi sezeryan yasak canım o yüzden rahatım bende mecburi olmadığı müddetçe sezeryan yapamıyolar artık
İiyiyim bitanem sizin konuşmalarınızı okuyordum işlerim vardı fırsat bulup yazamadım Esraa benim aklımdan hep kız geçti tuttturamadım demekii Kübra seni de bekliyorum merakla
aynen bende normal doğum istiyorum kesinlikle ama bazı durumlarda bebeğe anneye zarar verici durumlar oluyor o zaman mecbur sezaryan diyorlar orası ayrı
artık keyfi sezeryan yasak canım o yüzden rahatım bende mecburi olmadığı müddetçe sezeryan yapamıyolar artık
Ay gazme öyle bunalımlara girme tatlım ya şimdi anlamazsın ama ilerde depresif hastası olursun ani stres üzüntü hastalık yapar
herkes tartışıyor mutlaka 4 4 her zaman geçmez
evet canım dün anneme de anlattım herşey 4*4lük olmaz dedi oda ama elimde değil ya en uak şeyi kafama takıyorum... Aslında eşim bu hafat 4-12ydi ya pek görüşemedik ondade böyleyim biraz...
Görüşmemek çok zor bişey gerçekten yüz yüze olamamak..1 haftadır birbirimizi birtek sahurda gördük.. Birazda atıştık ondan böyleyim deniz...
Ama dediğin gibi takmamaya çalışıcam inşallah..
sen hangisine gidiyosun..hastane yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?