2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya ben zaten çok çabuk bunlaıma giren bir insanım hayatımda bir kaç olay peş peşe gelse bunalıma giriyorum.. eşimle hafiff atışınca bile bunalıma girerim ama bu akşam kendime gelicem inşallah canım çok sağol...

bende dedim acaba bişeymi oldu deniz gelmemezlik etmezdi dedim merak ettim yani.. ama neyse canım bu arada sende işlerini halletmiş olmuşsun:81:

Ay gazme öyle bunalımlara girme tatlım ya şimdi anlamazsın ama ilerde depresif hastası olursun ani stres üzüntü hastalık yapar
herkes tartışıyor mutlaka 4 4 her zaman geçmez

Ay gazme öyle bunalımlara girme tatlım ya şimdi anlamazsın ama ilerde depresif hastası olursun ani stres üzüntü hastalık yapar
herkes tartışıyor mutlaka 4 4 her zaman geçmez

evet canım dün anneme de anlattım herşey 4*4lük olmaz dedi oda ama elimde değil ya en uak şeyi kafama takıyorum... aslında eşim bu hafat 4-12ydi ya pek görüşemedik ondade böyleyim biraz...

görüşmemek çok zor bişey gerçekten yüz yüze olamamak..1 haftadır birbirimizi birtek sahurda gördük.. birazda atıştık ondan böyleyim deniz...

ama dediğin gibi takmamaya çalışıcam inşallah..

ailene yasıtma şmidi annen acaba hepmi böyleler düşüncesi olmasın
alışman lazım ilk defamı vardiya kalıyor bence biraz esnek olmaya çalış sonra tartıştığımız konulara bir tarafımızla gülüyoruz olan o güne bize oluyor

evet takmamaya çalış knuşrak çözmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…