2011 gelin adayları buyrun sohbete

tamam canım çok teşekkürler kesinleşirse bir dahaki hafta sonuna kadar beklemek istiyorum. o arada dr bulurum kendime. hayırlısı inşallah.

tamam canım çok teşekkürler kesinleşirse bir dahaki hafta sonuna kadar beklemek istiyorum. o arada dr bulurum kendime. hayırlısı inşallah.

he sen kan verip geldinmi kübracım..keşke 1 hafta bekleseydin..erken gitmişsin gercekten..5 gün öncesinde sonrasında ona bakmaz doktor son adet tarihine bakar..
yelizzzzzzz napıyosun

sevndm bnde gitmek istedgim içim merak ettm bu kadr piramitler hımmm şuan için google yazmak en iyi seçenk aramzda hiç giden yok sanrm:)))

aslında balayı için istiyordum da balayı için hiç iyi bir seçenek değil diyorlar çok pismiş oteller çok kötüymüş 5 yıldızlı otelleri bile burdaki 3 yıldız statüsündeymiş zaten hiçbirşey yiyemiyormuşsun görmek için gidilmeli ama balayı için uygun değil demişti nuray ablam

iyiyim çok şükür canım normal bunalımlarımdayım sadece okadar

Sen nasılsın bakalım..bugün seni göremedim valla alışmışım ilk geldiğimde görmeye özlettin vallahi

canım hayırdır neden bunalımdasın
ya evet elektirkler gitmişti burda sıkıcı boş boş oturdum dosyalancaklar vardı işleyip üst üste biriktirme huyum başladı takmak sonra çok zor geliyor onları yaptım boş kalmayayım diye

he sen kan verip geldinmi kübracım..keşke 1 hafta bekleseydin..erken gitmişsin gercekten..5 gün öncesinde sonrasında ona bakmaz doktor son adet tarihine bakar..
yelizzzzzzz napıyosun

canım benim adet olma gereken tarih dündü. benim hep 5 gün geriye gider. ayda bir olmuyorum. geçen hafta gittiğimd r bunun normal olduğunu ve adetimin üzerindenbir gün geçtiğinde kan tetsiyle sonucu öğrenebileceğimi söyledi. bende kan verdim geldim son yarım saaaatttttttttttttt:26:

ıra sonra git parise git parise:)))

dur bakalım nolcak artık verdin..belli olur belki..iple çekiyorum 12,30 u

Canım testin sonucunu ne zaman alıcaksın. Sonuç belli olsunda doktor kolay. İstersen kendi doktorumada götürürüm seni çok iyi çok güleryüzlü bi kadın

yarım saat sonra çıkıyor canım . nasıl bir heyecan ya bu anlatılmıyor. hayırlısıyla çıkdın canım senin dr unun adresini alırım ben. zaten dr belirlemek zor diyorlar. eltim dr undan çok memnun o demişti hamile olursan ona gidelim diye. eşimde tanıyor ya çok güveniyorlar bakalım ya hayırlısıyla o günlere gelelimmmm

:)) Benimde eltimin doktoruydu onun tavsiyesine gitmiştim. Senin eltinler hangi doktora gidiyo? Ay evet şu sonuç çıksın artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…