- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.581
Canım senin için erken daha belki sonuç hemen çıkmayabilir. Ama eğer belli olursa doktora gitmen içinde daha erken çünkü 4 haftalık falan oluyo En erken 5 haftalıkken kese gözüküyo yani doktora bi hafta sonra falan gitsen olur.
Bende çok meraklı bir insan olduğumdan hiç yanlış anlamadım canım benimde hayalim piramitler bizden biri gitmiş olsaydı bende görmek isterdim çok
tamam canım çok teşekkürler kesinleşirse bir dahaki hafta sonuna kadar beklemek istiyorum. o arada dr bulurum kendime. hayırlısı inşallah.
yatak geldi canım dün.kendinden fermuarlı sıvı geçirmez özelliği var alez almaya gerek yok değil mi
sevndm bnde gitmek istedgim içim merak ettm bu kadr piramitler hımmm şuan için google yazmak en iyi seçenk aramzda hiç giden yok sanrm:)))
iyiyim çok şükür canım normal bunalımlarımdayım sadece okadar
Sen nasılsın bakalım..bugün seni göremedim valla alışmışım ilk geldiğimde görmeye özlettin vallahi
he sen kan verip geldinmi kübracım..keşke 1 hafta bekleseydin..erken gitmişsin gercekten..5 gün öncesinde sonrasında ona bakmaz doktor son adet tarihine bakar..
yelizzzzzzz napıyosun
tamam canım çok teşekkürler kesinleşirse bir dahaki hafta sonuna kadar beklemek istiyorum. o arada dr bulurum kendime. hayırlısı inşallah.
he sen kan verip geldinmi kübracım..keşke 1 hafta bekleseydin..erken gitmişsin gercekten..5 gün öncesinde sonrasında ona bakmaz doktor son adet tarihine bakar..
yelizzzzzzz napıyosun
napsın yeliz üzgün üzgün oturuyor işte
aslında balayı için istiyordum da balayı için hiç iyi bir seçenek değil diyorlar çok pismiş oteller çok kötüymüş 5 yıldızlı otelleri bile burdaki 3 yıldız statüsündeymiş zaten hiçbirşey yiyemiyormuşsun görmek için gidilmeli ama balayı için uygun değil demişti nuray ablam
daha nice iki aylar iki yıllar yirmi yıllar olsun kızlar
aslı biraz başım bağırdı benimle ilgili acil birşey oylsa çıkabilirmiym de biraz da suratsızlaş .)
canım benim adet olma gereken tarih dündü. benim hep 5 gün geriye gider. ayda bir olmuyorum. geçen hafta gittiğimd r bunun normal olduğunu ve adetimin üzerindenbir gün geçtiğinde kan tetsiyle sonucu öğrenebileceğimi söyledi. bende kan verdim geldim son yarım saaaatttttttttttttt:26:
Canım testin sonucunu ne zaman alıcaksın. Sonuç belli olsunda doktor kolay. İstersen kendi doktorumada götürürüm seni çok iyi çok güleryüzlü bi kadın
Kübra hayırlısı olsun inşallah senin için
ben heyecanlandım senin adına valla hadi çabuk bildir
bna kalırsa alez kesnlkle al ihtiyacn olacak çünkü cok kolay oluyor yatagn kırlenmıyor hiç alezi yıkamak kolay oluyor hem yastıgınada koruyucu al
yarım saat sonra çıkıyor canım . nasıl bir heyecan ya bu anlatılmıyor. hayırlısıyla çıkdın canım senin dr unun adresini alırım ben. zaten dr belirlemek zor diyorlar. eltim dr undan çok memnun o demişti hamile olursan ona gidelim diye. eşimde tanıyor ya çok güveniyorlar bakalım ya hayırlısıyla o günlere gelelimmmm
ıra sonra git parise git parise:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?