2011 gelin adayları buyrun sohbete

yelizim seviyorum seni ama böyle konusma üzme..
bide zeynepppp bak onu unuttum vay kaynanam vay kaynım öldürdü bizi günlerce..boşver zeynep takma zeynep..
şimdi ayrı şükür..oda rahat bizde

hayır yelis ya niye olsun ki diye düşünüyorum. Sen aramıza girdin çok iyide kaynaştın hepimizle

ben biliyorummmmm

15 dakikada pastacıdan bir pasta alabiliriz

geçen ay öle yapmıştım canım ya :)) El yapımı olsun diyom ama 15 dakkada da hiç bişi olmaz.
eve uçarak gidebilsem keşke kanat takıp

seni bilmem ama bana çok olan ve sevmeyen vardır yelizcim eminim çok çekici değilim demekki ne yapayım

ya senide sevmeyen çok kişi niye olsun ki hom.
biz burda baya baya arkadaş olduk bu topik sayesinde.
herşeyimizi paylaşıyoruz yakınımızla paylaşamadığmız. birbirimize destek oluyoruz her konuda ne güzel

seni bilmem ama bana çok olan ve sevmeyen vardır yelizcim eminim çok çekici değilim demekki ne yapayım

yok bu topkte genel anlamda herkes bırbırını cok sevıyor:)))bn oyle umuyorum

eda sennle ılgısı yok bn bıras kafamı dınlesem ıyı olcak tek başıma bugün dedm ya fasla duygusalım

Hoşgeldin ece naber.

yelizim seviyorum seni ama böyle konusma üzme..
bide zeynepppp bak onu unuttum vay kaynanam vay kaynım öldürdü bizi günlerce..boşver zeynep takma zeynep..
şimdi ayrı şükür..oda rahat bizde

kız derdini anlattı ne güzel işte
abi sen beni çok güldürüyosun yaaa

Son düzenleme:
yok bu topkte genel anlamda herkes bırbırını cok sevıyor:)))bn oyle umuyorum

eda sennle ılgısı yok bn bıras kafamı dınlesem ıyı olcak tek başıma bugün dedm ya fasla duygusalım

gel bakim neyin var senin söyle bana..bak babaannene gidiceksiniz akşam ailenle birlikte az çalışıyorsun nasıl olsa kaldı 1-2 saatin..sık dişini tmmı canım

sağol canım böyle düşünmene sevindim öpüyorum seni çok

valla aslıcım 15 dakikada keki filanda pişmezki..

bence sen bugünde şöyle pembe kalp şeklinde bir pasta al kocişine o seni affeder

sağol canım böyle düşünmene sevindim öpüyorum seni çok

valla aslıcım 15 dakikada keki filanda pişmezki..

bence sen bugünde şöyle pembe kalp şeklinde bir pasta al kocişine o seni affeder

Ya hazır kalıp kekler oluyo ya ikitane yuvarlak. onu alsam içine puding yapsam kalp şekli versem ortaya nasıl bişi çıkar. üstünüde fıstıkla falan süslesem =))

iyim aslım sen napıyosun :))

maşallah gelinciklerin çoğu evlenmişte bebek bile bekleyenler var
yeni bir sürüde arkadaş katılmış ne güzell :))

bu kadar kısa sürede aramıza katılmış olsan bile ben seni çok seviyorum kuzum

burda yazamıyorum bn herşeyi ama iyi geldn sayende dünden buyana tutuyordm kendımı daha fasla dayanamadm

ya noldu neyi takıyosun kafana iki gündür ???

iyim aslım sen napıyosun :))

maşallah gelinciklerin çoğu evlenmişte bebek bile bekleyenler var
yeni bir sürüde arkadaş katılmış ne güzell :))

evet canım topiğimizin ikitane bebişi var. biri şehzade diğeri daha çok minik :))
biz burda torunlarımızıda görürmüyüz acaba

inşallah ağzın bal yesin..

gamze ve yeliz alıcam sizi dizime dötünüze dötünüze şap yapıcam..seviyorum ikinizide ve herkes seviyo eminimmm..

Ya hazır kalıp kekler oluyo ya ikitane yuvarlak. onu alsam içine puding yapsam kalp şekli versem ortaya nasıl bişi çıkar. üstünüde fıstıkla falan süslesem =))

ay aslı sen benden çok yaşıcan valla ya

bende tama internette araştırıyodum senin için... tama san yazcaktım hazır keklerden al hemen bir pudingle yada krem şantiyle süsle dicektim

bence olur canım en mantıklısı o hemencecik yaparsın afiyetlen yersiniz kokacıgınla

hazır kek benimde aklımdan geçti bi krema yaparsın tamam işte :))
hem pratik hem ev yapımı olur :))

ne güzel yaaa darısı sizlerin başına artık
görcez tabii ki yaa :)) burayı ilk açtığında bak söz nişan bile yoktu
ama şimdi 2 aylık evlisin zaman çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…