- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.761
bn dobracı olmadı sevıorum ama fevri olman bazen kırıcı olabiliyor mesela bugün moralim çok bozuk burda size yazıp biras olsun kafamı dağıtmak istedim ama dahada moralim bozuldu böyle düşünmen bni üzdü insanları umursayan önemseyen biri deilim ama burda sizlere yazmak bna iyi geliyor gün içinde bazı olumsuzkları unutuyorum insana güven konusuna gelince hakverıorum neyse aranzda bna sinir olan başka kızlar varmı ki
tmm tmmmmm sen yeterki gellll kuzummm
kızm oraya gelicem senide görmeden dönmicem
bn dobracı olmadı sevıorum ama fevri olman bazen kırıcı olabiliyor mesela bugün moralim çok bozuk burda size yazıp biras olsun kafamı dağıtmak istedim ama dahada moralim bozuldu böyle düşünmen bni üzdü insanları umursayan önemseyen biri deilim ama burda sizlere yazmak bna iyi geliyor gün içinde bazı olumsuzkları unutuyorum insana güven konusuna gelince hakverıorum neyse aranzda bna sinir olan başka kızlar varmı ki
ben biliyorummmmm
15 dakikada pastacıdan bir pasta alabiliriz
seni bilmem ama bana çok olan ve sevmeyen vardır yelizcim eminimçok çekici değilim demekki ne yapayım
seni bilmem ama bana çok olan ve sevmeyen vardır yelizcim eminimçok çekici değilim demekki ne yapayım
Dönmiceksin çünkü geldinmi temelli geliceksinn ben biliorumm
Selam kızlarrr
yelizim seviyorum seni ama böyle konusma üzme..
bide zeynepppp bak onu unuttum vay kaynanam vay kaynım öldürdü bizi günlerce..boşver zeynep takma zeynep..
şimdi ayrı şükür..oda rahat bizde
yok bu topkte genel anlamda herkes bırbırını cok sevıyor:)))bn oyle umuyorum
eda sennle ılgısı yok bn bıras kafamı dınlesem ıyı olcak tek başıma bugün dedm ya fasla duygusalım
hayır yelis ya niye olsun ki diye düşünüyorum. Sen aramıza girdin çok iyide kaynaştın hepimizle
geçen ay öle yapmıştım canım ya :)) El yapımı olsun diyom ama 15 dakkada da hiç bişi olmaz.
eve uçarak gidebilsem keşke kanat takıp
ya senide sevmeyen çok kişi niye olsun ki hom.
biz burda baya baya arkadaş olduk bu topik sayesinde.
herşeyimizi paylaşıyoruz yakınımızla paylaşamadığmız. birbirimize destek oluyoruz her konuda ne güzel
inşallah ağzın bal yesin..
gamze ve yeliz alıcam sizi dizime dötünüze dötünüze şap yapıcam..seviyorum ikinizide ve herkes seviyo eminimmm..
sağol canım böyle düşünmene sevindim öpüyorum seni çok
valla aslıcım 15 dakikada keki filanda pişmezki..
bence sen bugünde şöyle pembe kalp şeklinde bir pasta al kocişine o seni affeder
gel bakim neyin var senin söyle bana..bak babaannene gidiceksiniz akşam ailenle birlikte az çalışıyorsun nasıl olsa kaldı 1-2 saatin..sık dişini tmmı canım
gamze ve yeliz alıcam sizi dizime dötünüze dötünüze şap yapıcam..seviyorum ikinizide ve herkes seviyo eminimmm..
sana kızmadm edacm ben bugün iyi deilim neyse dinlensem iyi olcak i akşamlar herkese
burda yazamıyorum bn herşeyi ama iyi geldn sayende dünden buyana tutuyordm kendımı daha fasla dayanamadm
iyim aslım sen napıyosun :))
maşallah gelinciklerin çoğu evlenmişte bebek bile bekleyenler var
yeni bir sürüde arkadaş katılmış ne güzell :))
Ya hazır kalıp kekler oluyo ya ikitane yuvarlak. onu alsam içine puding yapsam kalp şekli versem ortaya nasıl bişi çıkar. üstünüde fıstıkla falan süslesem =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?