- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #90.781
Aslıcım hazır kekler varya onlardan al bıçakla kalp keçli izi ver ve sonra o iz üzerinden kes canım öyle olabiliyor
Ben de o hayat denilen kıza çok sinir olmuştum onun dışında herkes çok iyi Tanyel vardı bir zamanlar o çok komikti bir de gelip de ortadan kaybolanlar oluyo onlara sinir oluyorum
Ben de o hayat denilen kıza çok sinir olmuştum onun dışında herkes çok iyi Tanyel vardı bir zamanlar o çok komikti bir de gelip de ortadan kaybolanlar oluyo onlara sinir oluyorum
aslı hazır kalp keklerden al bide hazır pasta kreması al canım puding le falan uğraşmazsın hemen olsun diyosan
koy süte kremayı karıştır mikserle sür kekin içine üstüne pastanın üzerini de pasta süsleriyle fındıkla hindistan ceviziyle meyveyle neyle istersen süsle
al sana ev yapımı pasta
yeliz neyin var kuzum anlat bize
neyi takıyosun kafana iki gündür
Edda kız hani eşin diyor ya onu yap diye o an ne hissediyorsun
ya brnim eşim birşey yap dediği zaman sinir oluyorum sipariş veriyor ne yaparsım o belki bilmiyoum belki yemek var
benimde canım neler sityor hiç sormuyor pöffffff ancak istesin
offf ya betül yok betülll çok özledik onu. hiç bişey anlamadık düğn nasıl geçti gelinliği nasıl oldu evliliği nasıl gidiyor. hiç habersizi vallaa
Kalp şekliden görmedim ben hiç canım bidaha bakim belki gözden kaçırmışımdır. yada bizim markette yok :)
selam kızlarr
nasılsınız bakalım?
ikinci bebek kimden geliyormerak ettim
sorma..nete hiç giremiyor..ramazanda pek geliceğini sanmamda küboş belki sonra
selam kızlarr
nasılsınız bakalım?
ikinci bebek kimden geliyormerak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?