2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben de o hayat denilen kıza çok sinir olmuştum onun dışında herkes çok iyi Tanyel vardı bir zamanlar o çok komikti bir de gelip de ortadan kaybolanlar oluyo onlara sinir oluyorum

Edda kız hani eşin diyor ya onu yap diye o an ne hissediyorsun

ya brnim eşim birşey yap dediği zaman sinir oluyorum sipariş veriyor ne yaparsım o belki bilmiyoum belki yemek var
benimde canım neler sityor hiç sormuyor pöffffff ancak istesin

aslı hazır kalp keklerden al bide hazır pasta kreması al canım puding le falan uğraşmazsın hemen olsun diyosan
koy süte kremayı karıştır mikserle sür kekin içine üstüne pastanın üzerini de pasta süsleriyle fındıkla hindistan ceviziyle meyveyle neyle istersen süsle
al sana ev yapımı pasta

yeliz neyin var kuzum anlat bize
neyi takıyosun kafana iki gündür

Ececim doğru söylüyosun farkında değiliz ama zaman su gibi akıp geçiyor. geriye dönüp bakınca anlıyoruz

Ben de o hayat denilen kıza çok sinir olmuştum onun dışında herkes çok iyi Tanyel vardı bir zamanlar o çok komikti bir de gelip de ortadan kaybolanlar oluyo onlara sinir oluyorum

Evet bitanede tanyelimiz vardı. naptı acaba. bi ara ayrılmıştı o da =(

Kalp şekliden görmedim ben hiç canım bidaha bakim belki gözden kaçırmışımdır. yada bizim markette yok :)

bizdede ilk kez oldu..hep yemeklere ben karar verirdim..her sordugumda kafana göre der çünkü..
yok kız desinler nolcak..canları istiyo gariplerin yapalım olsun..hee hergün arayp bugun bunu yapsana derse sinir olabilirim..ve yapmam..

Herkesin yaşam tarzı,herkesin kültürü çok farklı burası da kalabalık bir topic tabiki kimse kimseyi de sevmek zorunda da degil sonuçta paylaşımlar yapıyoruz burda ben çok güzel fikirler ögrendim bu topic sayesinde benim kasımda 1 sene olucak çeyiz almaya başlayalı ama hiç almadıgım için ailede de ilk evlenen ben olacagım için bir yemek takımı bir çatal-bıçakla bitiyo zannederdim ama hiç de öyle degilmiş bu topic sayesinde çok güzel fikirler aldım sorunlarım oldu kimseye anlatamadım gelip size anlattım hiç de off demeden dinlediniz bana da sinir olanlar vardır belki

bi görünüp bi gidenlere bide evlenip sonra buraya uğramaya tenezzül etmeyenlere sinir oluyorum bende
zamanında dert paylaşırken fikir sorarken iyiydi ama
işleri bitti tabi gelip napıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…